perjantai 27. helmikuuta 2009

Tunnustus


Sain tämän tunnustuksen Susannelta. Kaunis kiitos Susanne, otan nöyrästi tunnustuksen vastaan. Laitan tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville mielenkiintoisille blogeille:

Päivi/Vanhan lumoissa
Omenankukka/Omenankukan tarina
Tytti/Taivaanrannanmaalari
Sari/Sarin puutarhat
Maria/Idylli

Olkaapa hyvät :)

Esikkokollaasi

Posted by Picasa

torstai 26. helmikuuta 2009

Iltalukemista

Kaksi ihanaa lehteä iltalukemisena, ei tule uni silmään ;) Viherpihaa selasin sen verran että siinä näytti kovasti olevan pinkkiä ja vaaleanpunaista -ihanaa! Kyllä kevät alkaa jo tuntumaan kun pihaa jo pitää kovasti suunnitella... Mutta nyt lehtien kimppuun!

maanantai 23. helmikuuta 2009

Kirpparilta

Kävin taas tänään kirpparilla ja tässä on tämän päivän saalis ;) Koko läjä 9€. Tuo alimmainen on pellavapyyhe... Ajattelin että kokeilen tehdä sellaisen "mummolan tyynyn" teen tuosta pyyhkeestä keskustan.
Lisäksi sain anopilta mieheni mummon tekemiä pitsilakanoita neljä kappaletta. Kovin ne ovat jo kellastuneet, pesin ensin ne valkaisuaineella ja lopuksi vielä kloriittivedessä. Kertokaahan vinkkejä miten saadaan kellastuneet lakanat taas valkoisiksi! Vai saako niitä... Ajattelin nimittäin että teen niistä verhot keittiöön.
Mutta liukasta laskiaista kaikille ja pitkiä pellavia ;)

perjantai 20. helmikuuta 2009

Ompeluksia

Hih, noista kuvista voisi kysyä mikä ei kuulu joukkoon?! :) Mutta laitoin kuitenkin tuon tyynynkin joukkoon mukaan... Siitä tuli oikeastaan aika kiva, olen ihaillut kun Elsa on tehnyt noita ranskanliljapainatuksia niin kopsasin sitten netistä kalvolle tuon kuvion ja ihan hyvä tuli...
Mutta nyt toivotan kaikille oikein aurinkoista ja mukavaa viikonloppua!

keskiviikko 18. helmikuuta 2009

Kirppistä koluttu jälleen

Eka oli ystäväni löytänyt minulle kolme ihanaa nästyykiä 50 sentillä :) Kiitos J! Ja hän antoikin vinkin mennä kirpparilla käymään. Sieltä tarttui mukaan ihana virkattu kolmiohuivi ja pellavapaitapusero yht. 4.50€... Tosi ihanat!

Me saimme mieheni enolta tälläisen ison pullon patenttikorkilla. Se ei ole oikein löytänyt paikkaansa enkä minä keksi että mitä tekisin sillä... Hyviä vinkkejä otetaan vastaan :)

tiistai 17. helmikuuta 2009

Vihreä kollaasi


Susannen blogissa oli haaste tehdä vihreä kollaasi. Minäkin tekaisin oman vihreän kollaasin Lontoosta. Kuvat on viime kesältä London Zoon, Hyde Parkin ja Paddingtonin alueelta.
Kuvatkaahan tekin vihreää :)

Hurja kokemus haaste

Sain Sarilta haasteen ja se menee näin:

"Kerro jostain hurjasta kokemuksestasi.Jokaisella meillä on varmaan ollut jonkinlainen hurja mieleenjäävä kokemus.Joskus ne palautuvat mieleen; ne voivat olla joko hauskoja hurjuuksia tai sitten vakavia sellaisia, mutta niissä on jotain,mikä on jäänyt mieleen enemmän kuin joku toinen kokemus."

Ihan oikeasti, olen miettinyt pääni puhki ja miettinyt! Mä olen niin TYLSÄ ihminen että mulle ei vissiin ole mitään hurjaa sattunut... No, yksi sentään tuli mieleen:

Nuorena tyttönä olimme kaverini kanssa juhannusta viettämässä kaupungin rannalla ja läheltämme kuuului laukaus, me tietenkin menimme katsomaan. Kaksi romaania oli välien selvittelyssä ja toinen oli ampunut toista suoraan rintaan. Siinä me ällisteltiin ruumista ennen kun poliisit tuli... Ja se ampuja oli meidän vieressä!

Tässä siis minun "hurja" kokemus... Mutta haastan Margen, Sussin ja Mimmulin tekemään saman!

maanantai 16. helmikuuta 2009

perjantai 13. helmikuuta 2009

Ihanaista Ystävänpäivää!


Toivotan teille ihanille blogiystävilleni oikein ihanaa Ystävänpäivää!

Elämän polulla ystävyys on kuin kauniit kukat sen varrella.

Posted by Picasa

torstai 12. helmikuuta 2009

Torstai on toivoa täynnä

Tässä viimeisin ompelukseni, Tilda korkkarit vähän suuremmassa mittakaavassa kuin ne kirjassa ovat... Sain kaavat ystävältäni joka oli suurentanut ne ;) Ihan kiva piristys eteiseen.
Näillä näkymin sairaslomani tulee jatkumaan kesän kynnykselle joten aikaa on ommella... Jalan leikkausaika on maalis-huhtikuun vaihteessa, viimeksi sairasloma oli siitä kaksi kuukautta. Ja kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen lähdemme Prahaan! Saapa nähdä miten siinä käy... :P
Laitetaan näin loppuun Maukalta lumiset terveiset, lunta meillä piisaa!


tiistai 10. helmikuuta 2009

Kirppiskierros

Kirpparilta viikonloppuna löytyi ihastuttava pieni pitsiliina joka oli ihan pakko ostaa (3€) sekä vanha tyynyliina monogrammilla (4€).

Kaunis kiitos!

Sain Sussilta/Förmaaki ja puutarha tämän upean tunnustuksen. Olen yllättynyt ja iloinen siitä ;) Kiitos Sussi!

Palkinnon säännöt kuuluvat näin: Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panoksen johdosta millä tahansa maailman kielellä. Jokainen palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin. Palkinnon saaja liittää palkinnon logon blogiinsa. Palkinnon saaja julkaisee säännöt omassa blogissa. Palkinto laitetaan eteenpäin viidelle blogille ja niiden kirjoittajille.

Annan palkinnon eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:

Harakka/Harakan sivut
Ilona/Sateenkaaretaa unelmia ja haaveita
Sari/Pink Pionies
Helmiina/Helminauhaa ja nostalgiaa
Katja/Nuppula

maanantai 9. helmikuuta 2009

Vessa

No niin, nyt on vessa viimein valmis. Ja vastaan samalla Krissen haasteeseen kuvata sitä omaa budoaariaan ;) Olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen, sanonta "hiljaa hyvä tulee" pitää paikkaansa! Kuvatkaahan sitä omaanne ;) Mielenkiinnolla jään odottamaan...
Mukavaa maanantaita!

Haaste


Sain haasteen Lennulta joka menee näin :

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilöt kuviasi.
2. Valitse neljäs kuva ja julkaise se.
3. Selosta kuva.
4. Haasta neljä tekemään samoin.

Kuvassa on Isäni vaimon tytär ja hänen miehensä (sumensin kuvan koska en uskalla laittaa heidän naamaansa suoraan kuvaan...). Olimme pari vuotta sitten isolla porukalla syömässä ravintolassa kun satuimme kaikki yhtäaikaa kaupunkiin.

Nyt haastankin kaikki loput jotka eivät ole ottaneet osaa haasteeseen ;)



sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Kirpparilta




Tein eilen kirppikseltä pari ihanaa löytöä :) Eka oli vanha tyynyliina johon oli kirjailtu MH, minun nimikirjaimet! Sehän oli pakko ostaa... Toinen löytö oli 1907-luvulta oleva virsikirja. Kovassa käytössä vissiin oli ollut, kansi hieman repsottaa mutta sehän kuuluu asiaan ;)