keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Wappua!

 


Rauta-Rouvakin oli selvinnyt talven yli... Katselin kaihomielin kukkapenkkiä että kun vain pääsisi rappaamaan, mutta kun ei oikein voi kun ei yhtään saa varata tuolle leikatulle jalalle. Jotain täytyy keksiä, sormet niin jo syyhyää ;) Särkynytsydänkin sieltä jo näytti nousevan. Katselin samalla että onko mitään tuohoja tullut talven aikana ja huomasin että jänölle oli maistunut meidän kirsikkapuun alku... Ei ollut kovin iso taimi ja nyt se ei ole edes sitäkään :-/



Nyt toivotan teille kaikille oikein aurinkoista ja iloista Wappua!

tiistai 28. huhtikuuta 2009

Kirjoja

 


Kävin kirpparilla eilen mutkan ja löysin kolme vanhaa kauniskantista kirjaa 10 cnt kappale. Ajattelin että kokeilen maalata kannet valkoisiksi niin kuin muutamassa blogissa olen nähnyt ;)

Muutama päivä on nyt mennyt ihmetellessä tätä pientä karvapalleroa <3 Se on kyllä valloittanut meidän kaikkien sydämet! Pikkuista vielä vielä vähän itkettää nukkumaan mennessä... Mutta muuten Topi on kyllä reipas kuin mikä! Välillä on ollut hirveää jytinää kun "pojat" leikkivät ;D Nauroinkin tänään Isännälle että viime vappuna meillä ei ollut vielä yhtään koiraa eikä ollut niin varmaa että tuleekokaan, nyt meillä on jo kaksi!

Tänään kävin viimeisessä (toivottavasti!) kipsin vaihdossa. Nyt jalkaa koristaa sininen kipsi kaksi viikkoa ja sitten sen saa pois -ihanaa! Mutta kyllä on lihakset surkastuneet, uhhh... sitten alkaakin se kuntoutus. Nyt vähän ärsyttää kun kuulin että lääkäriaika (katsotaan että onko luutunut kahden vkon kuluttua) on sille samaiselle lääkärille joka viimeksi väitti (tutkimatta!) että minun jalka on hyvin parantunut... Jouiduin turvautumaan yksityiseenlääkäriin. Empä taida malttaa olla mainitsematta asiasta. Vaan se on ihan tosi että ei tuollaisen jälkeen enää luota lääkäriin. Mutta se siitä.
Sima odottaa pullotusta, ei kun hommiin :)

lauantai 25. huhtikuuta 2009

Topi ja haaste



Tässä on nyt sitten meidän uusin tulokas, Topi <3 Topi on oikein vilkas ja toimelias poika... Siinä on Manulla ihmettelemistä! Manu näyttää olevan hieman mustis Isännästä... Se kun on ihan Isännän poika ;)
Manulla meni eka näyttely hyvin. Tuomari (Ruotsalainen) piti Manusta paljon mutta sanoi että hän ei palkitse parhaalla koskaan ketään junnuluokassa joten Maukka sai EH:n (erittäin hyvä). Manulla oli hänen mukaan hyvä "nenä", maskuliininen pää ja paljon muutakin hän oli kirjoittanut mutta ruotsiksi ja minulla ei ruotsi taivu ;) Ai niin, lupaava uros. Sen verran muistan mitä toiset suomensivat...Eli Maukan näyttely"ura" jatkuu ;D

Susanne laittoi haasteen kertoa tuntomerkkejä itsestään.

*Nyt (ja aiemminkin) on ollut paljon liikkeellä fakta-haasteita, esim. kerro 20 faktaa jne. Tämä haaste ei käsittelekään faktoja, vaan tuntomerkkejä. Kerro yksityiskohtia itsestäsi ja jaa ne muille. Haasta sitten 5 muuta bloggaajaa tekemään sama edelleen.*

-Minulla on lyhyet hiukset, yleensä punaiset tai tummat... Saatan tuon tuosta vaihtaa väriä ;)

- Minulla on kaksi tatuointia, molemmat ruusuja.

- Olen 170 cm pitkä ja normaali painoinen, olisin kyllä tyytyväinen jos saisin muutaman kilon pois...

- Luen paljon kirjoja, enimmäkseen kaikensortin romaaneja.

- Olen aika puhelias, tykkään nopeasta toiminnasta ja olen aika positiivinen luonne.

- Minut voi tavata kaupungilla, kirjastossa, kirpparilla tai kukkatarhalla.

Haastan nyt mukaan: Sarin, Piitiksen, Lennun, Tilun ja Karitan.

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Kukkapenkistä


Johan kukkapenkissä on jotain eloa, vaikka osin oli vielä vähän luntakin. Hanhikkihan sieltä jo kurkistelee ;) Kovin on vain lohduttoman näköinen kukkapenkki...


Pikkuiset tulppaanin alutkin sieltä jo näkyy. Piti laittaa kanaverkkoa penkin ympärille kun viime syksynä kun istutin kärhöjä terassin aidan viereen ja Manu oli silloin ihan pikku pentu ja jostain kumman syystä kaivoi aina kärhöt ylös... Ei taida enää kärhöt kasvaa... :)


Ja loppuun tämän päivän kirppislöydöt, koko läjä 4,40€...

Kuvat on muuten otettu kännykällä niin ne ei ole mitään parhainta laatua. Osaako kukaan muuten suositella hyvää järjestelmäkameraa? Meillä on ruvennut tekmään mieli sellaista... ;) Pitää ruveta vain keräämään rahaa sukanvarteen, se ei ole mikään halpa investointi!
Mukavaa viikonloppua kaikille, huomenna me lähdemme Vaasaan koiranäyttelyyn ja otamme sieltä samalla pikku-Topin meille mukaan :D

tiistai 21. huhtikuuta 2009

Kukkivia kuvia Prahasta








Voi vitsi kun siellä kukkivat puut ja pensaat jo niin kauniisti. Haukoin suorastaan henkeä kun lähdimme lentoasemalta kohti kaupunkia ja näin upeat rykelmät kirsikkapuita :) Tunnistaako kukaan tuota neljättä puuta ylhäältä, siinä oli nyrkin kokoiset kukat, todella kaunis!

Hyvän asian puolesta



PLEASE KEEP HER GOING

Tämä nainen marssii rintasyövän puolesta. Lähetä hänet matkaan maailman ympäri, niin että hän pääsee perille.
Tee se tukeaksesi kaikkia niitä naisia, jotka ovat sairastuneet tähän vakavaan tautiin.
Hän kulkee maailman ympäri – blogistaniassa! *Lähetä hänet jatkamaan matkaa* - paina copy-nappia nyt! Liitä kirjoitukseen ja julkaise!

maanantai 20. huhtikuuta 2009

Praha



<






Reissu on tehty ja se meni oikein hyvin :) Praha on ihan äärettömän kaunis kaupunki, päivät meni ihmetellessä arkkitehtuuria. Isännällä oli vain kova työ kun pukkasi minua pyörätuolilla... Mutta kaikesta huolimatta näimme paljon. Hotelli oli hyvä ja siisti, kun tulimme niin respassa heti kysyivät että haluammeko isomman huoneen, heillä oli yksi inva-huone, joten saimme sen :) Tsekeissä näköjään juhlitaan pääsiäistä näihin päiviin asti, siellä siis oli vielä pääsiäismarkkinat melkein joka torilla. Torit oli koristeltu kauniisti, kojuja oli paljon ja esityksiä pitkin päivää.

tiistai 14. huhtikuuta 2009

Kesä ja lämmin mielessä

 


Näiden kuvien myötä toivotan aurinkoista ja lämmintä loppuviikkoa teille :)



Posted by Picasa

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Syreenin oksa





Laitoin muutama päivä sitten siihen jokin aika sitten esittelemääni pulloon syreenin oksan ja nyt se on jo täynnä vihreää! Kukkanuputkin jo pilkoittavat :) Olisin halunnut siihen omenanoksan mutta meillä on vielä niin nuoret omenapuut että yksinkertaisesti en raaskinut katkaista edes yhtä oksaa...

Kyllä minua jännittää (Isäntä nauraa kun minä aina jännitän kaikkea!) kun torstaina lähdemme sinne Prahaan! No, ensinnäkin jännitän lentomatkaa, en todellakaan pidä lentämisestä, kait se on jonkin sortin lentopelkoa... Ja toiseksi että miten onnistuu kulkemaan siellä pyörätuolilla :-/ Mutta toisaalta kun tilanteelle ei voi mitään niin se sitten menee niin kuin menee! Katselin säätiedotukset niin sinne on luvattu lämmintä (n. 20 astetta!) ja vesikuuroja. Vesikuurot ei minua haittaa, ainahan sitä voi silloin pistäytyä maistelemaan sitä kuuluisaa Tsekkiläistä olutta :)
Näin komea kipsi minulla on jalassa ;D


perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pitkäperjantai

 
Posted by Picasa


Sain eilen postissa uuden Tilda-kirjan, aivan ihana <3 Paljon on kokeiltavaa :) Mutta vaikka ei ompelisi niin jo pelkät kuvatkin on niin kaunista katseltavaa... Suosittelen tyylistä pitävälle.

Tänään on satanut koko päivän räntää, yäh :( Maa on vielä valkoisempi... Mutta kyllähän se onneksi lupasi lämpenevää loppuviikoksi. Tänään olimme minun lapsuuden maisemissa. Kävimme minun Äidilläni ja Mummollani. Huomenna sitten menemme minun Isälleni yökylään, syömme lammasta punaviinin kera, nam :)

Tähän loppuun kuva meidän pentusesta, saamme sen kahden viikon kuluttua.


keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Pääsiäistä

 
Posted by Picasa


Tässä taitaa olla meidän pääsiäiskoristukset. Mutta onhan tuota tuossakin :) Jotenkin tuntuu että kun on tuo kipsi jalassa niin en yksinkertaisesti viitsi ruveta kaivelemaan vaatehuoneesta enempää koristuksia... Pääsiäisen aikaan vierailemme sukulaisissa (enimmäkseen minun, kun ovat kauempana) ja muuten otamamme ihan rennosti... Mämmi on meidän perheen herkku :) Aurinkoista pääsiäistä kaikille!

lauantai 4. huhtikuuta 2009

Lunta



Pääsin eilen raahautumaan ulos ja näppäsin kännykällä kuvan kuinka paljon meillä on vielä pihassa lunta... Vielä hetki taitaa mennä kun tuo lumimäärä sulaa ;)

Tunnustus



Sain tämän tunnustuksen Susannelta. Voi että, olen ihan suorastaan sanaton, tämä lämmittää niin mieltäni. KAUNIS KIITOS sinulle Susanne, olet ihana ystävä :)
Tunnustuksen selitys:

"This blog invests and believes in the PROXIMITY-nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!”

Nyt jaan tunnustuksen eteenpäin näihin ihastuttaviin blogeihin jotka arvostavat perhettä ja ystävyyttä ja jakavat sen kaikkien meidän kanssa. Olkaapa hyvät!

Sari/Pink Pionies
Sussi/Förmaaki ja puutarha
MariaK/Idylli
Mari/Wanhatar
Lennu/Sininen Enkeli

perjantai 3. huhtikuuta 2009

Pääsiäisohraa



Ohra on kasvanut hyvin ja nopeasti. Ihanaa vihreyttä :) Huutiksesta oli pakko huutaa Titin ihana pääsiäismuna, ne on todella kauniita ja hyvin tehtyjä <3 Eilen kävin Lidlissä kinkkasemassa ja ostin sieltä neljä hyasinttia kun olivat tarjouksessa, aivan ihania <3 Laitan sitten keväämpänä sipulit maahan... Koitan laittaa kuvan, jostain syystä en saa oikein pelittämään tätä kuvanlisäystä? Jotain häikkää on...


Kiitos edelliseen postaukseen tulleista kommenteista, ne lämmittävät mieltä tosi paljon! Saldo on nyt kaksi kaatumista kepeillä... En ymmärrä miten voin olla niin kompura... :-/ No, mies haki minulle eilen pyörätuolin lainaa, voipahan edes jotakin hommia toimittaa kotona. Aika rajoittavaa se on kepeillä liikkuminen! Ja muuten yllättävän raskasta, varsinkaan kun minulla ei ole kunto kohillaan kun en ole pystynyt liikkumaan kunnolla pitkään aikaan... Sunnuntaina lähdemme koiranäyttelyyn Rautalammelle (Maukan eka näyttely!) niin taidan ottaa suosiolla pyörätuolin mukaan.

Aurinkoista viikonloppua :)



keskiviikko 1. huhtikuuta 2009


Sain tämän Kreativ Blogger tunnustuksen ihanaiselta Lennulta. Iso kiitos ja rutistus hänelle ;) Olen todella onnellinen tunnustuksesta.
Jaan tämän tunnustuksen eteenpäin PikkuBertalle ja Tytille, olkaapa hyvät!

Eilen sillä aikaa kun olin leikkauksessa posti oli tuonut minulle mieluisan paketin, voitin Deborahin blogista lohdutuspalkinnon. Kirja oli todella ihana, kiitos sinulle Deborah!


Niin ja se leikkaus, iso kiitos kannustuksesta, se lämmitti todella paljon <3 Pääsin eilen illalla sairaalasta, joskin olisi kannattanut jäädä yöksi, jalka nimittäin oli todella tuskassa yöllä... Nivelestä otettiin ruuvi pois ja laitettiin levy tilalle sekä luusiirrettä nilkasta. Nyt pitäisi luutua. Kuusi viikkoa kipsi ja kepit ovat kaverinani... Jotenkin tuntuu että olen ihan muiden armoilla... No, nyt otetaan sitten rauhallisesti :)