tiistai 30. lokakuuta 2012

Pauli-serkun valot




Eilen tulivat Stocmannilta tilaamani La Case De Cousin Paul-valosarja. Olen jo jonkin aikaa kuolannut näitä ja vihdoin sain tilattua ne. Yllätys oli, että ne piti itse kasata, lovet noihin pieniin reikiin ja valo sisään.







On ne hienot. Eikö?


sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Tunnelmaa


Sisustusvaloja on tullut ripoteltua aina vain lisää iltojen pimetessä... Ja nyt pimenee vielä joutuummin, kun kelloja ruuvattiin taaksepäin. Tästä taas se hämärän hyssy alkaa!






Meillä olikin tunnelmallista Miehen kanssa kahden eilen illalla kynttilöiden valossa alakerrassa, kun Tyttö piti Halloween-juhlat kavereille yläkerrassa. Pojatkin kun ovat olleet koko viikonlopun Papalla.


Hyvää alkavaa viikkoa!



perjantai 26. lokakuuta 2012

Lunta!


Ensimmäiset lumet ovat sataneet meille. Tyttö oli ihan innoissaan, kun heräsi...


Onhan se tietenkin paljon valoisamman ja kauniimman näköistä, siellä tulee nytkin ihan kunnolla lunta.


Pihatie on ihanan valkoinen. Se on ollutkin koko syksyn ihan kurainen, yäks. Parempi noin!

Hyvää viikonloppua!




keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Amaryllis



Ensimmäisen kerran onnistuin saamaan Amarylliksen uudelleen kukkimaan, tai ainkin tekemään kukkavanan! Suunnittelin, että vien kellariin sen joksikin aikaa ja katson, että rupeaisiko se kukkimaan. Yllätyin suuresti, kun huomasin nupun!


Aika näyttää menevän hyvin nopsaan noiden elukoiden kanssa touhutessa, sisähommat on jääneet ihan paitsioon. Onneksi on nyt loppuviikko syyslomaa töistä :)


lauantai 20. lokakuuta 2012

Pakkasaamu


Tänä aamuna oli ensimmäinen oikein kunnon pakkasaamu. Parina yönä on kyllä käynyt pakkasen puolella mutta ei näin kunnolla. Siitä ne taas alkavat.


Mies oli yksi päivä sillä aikaa, kun olin töissä kaivanut kannon pois tuosta oikealta puolelta ja tehnyt tuon ihanan aidanpätkän siihen.


Ja sama kohta illalla.

Tänään on päivä mennyt tallilla lampaiden ja Simpan kanssa touhutessa. Lampaille tehtiin uusi hieno karsina talveksi mutta siinä onkin haastetta, että miten ne saa sinne... Huoh... Ei auttanut hyvä eikä paha ;) No, huomenna yritys jatkuu.

Ensi viikolla minulla ei ole kuin maanantai töitä ja vanhin poika tulee TETtiin minulle, tiistaina on viimeinen koulupäivä, jes! Jopa kehitystyökin on jo valmis... Loppuviikko onkin sitten syyslomaa.

Hyvää viikonloppua!


lauantai 13. lokakuuta 2012

Lokakuun tunnelmaa


Viikonlopun tunnelmia, kovin on harmaata ja sateista ulkona, siis kynttilöiden polttoa, villasukat, hyvä kirja ja ekat glögit tälle syksyä...


Tunnelmallista viikonloppua!


sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Köökin katselmus




Laitetaanpa ruokailuhuoneesta ja keittiöstä kuvia, kun näpsin niitä ennen kun vieraat saapuivat -ja kun kerrankin oli siistiä :)






Keittiössä on vielä aika kesäinen kepeä tunnelma. Syysverhojakaan en ole vielä vaihtanut. Tuo suklaakakku oli muuten suussasulavaa nimensä mukaisesti.



Mies sai hauskan kukkakimpun. Maissia ei kuitenkaan voi syödä, on varmaan käsitelty jollain aineilla, että säilyy.


Mukavaa alkavaa viikkoa!



lauantai 6. lokakuuta 2012

Jorinoita


Illat pimenevät kovaa vauhtia, noista partyvaloista on ollut kovasti iloa... Lämmintä on ollut, mutta vettä on tullut kiitettävästi, nurmikko ihan litisee kun kävelee ja muuten niitä inhottavia pikku-polttisia lentelee ihan hirveesti, Simppakaan ei enää uskaltaudu paljoa ulos. Illat töiden jälkeen ovat menneet kuin siivillä, Simpan kanssa touhutessa. Tänään on sitten leipomista luvassa, mies täyttää huomenna pyöreitä ja muutama sukulainen tulee käymään.


Minulle saapui uutta Buzzattavaa, Fludent Fresh-suuvettä. Me ja lapset tykätään kovasti, lapsille tuli omaa junior-suuvettä, jossa on mieto raikas maku. Laitoin ystävälleni tuollaisen pikkupullon synttäripaketin mukaan ja unohdin kertoa mistä on kyse. Oli pakko panna viesti perään, että kyseessä ei ole vihje :) Mutta voin suositella kaikille tuota!

Hyvää viikonloppua!