lauantai 4. huhtikuuta 2009

TunnustusSain tämän tunnustuksen Susannelta. Voi että, olen ihan suorastaan sanaton, tämä lämmittää niin mieltäni. KAUNIS KIITOS sinulle Susanne, olet ihana ystävä :)
Tunnustuksen selitys:

"This blog invests and believes in the PROXIMITY-nearness in space, time and relationships. These blogs are exceedingly charming. These kind bloggers aim to find and be friends. They are not interested in prizes or self-aggrandizement! Our hope is that when the ribbons of these prizes are cut, even more friendships are propagated. Please give more attention to these writers!”

Nyt jaan tunnustuksen eteenpäin näihin ihastuttaviin blogeihin jotka arvostavat perhettä ja ystävyyttä ja jakavat sen kaikkien meidän kanssa. Olkaapa hyvät!

Sari/Pink Pionies
Sussi/Förmaaki ja puutarha
MariaK/Idylli
Mari/Wanhatar
Lennu/Sininen Enkeli

8 kommenttia:

 1. Onnittelut saamastasi tunnustuksesta!

  VastaaPoista
 2. ONNITTELUT tunnustuksesta tuli oikeaan paikkaan,täällä on niin mukava käydä vierailulla,aina jotain ihanaa löytyy.

  VastaaPoista
 3. Onnea, MAri ja Lämmin Kiitos!
  Olet Kultainen.
  Sinua halaa,
  MariaK

  VastaaPoista
 4. Onnea Sinulle ja kiitän lämmöllä että haluat antaa sen minulle. Olen otettu mitä kaikkea tunnustus pitää sisällään ja tunnet niin blogiani kohtaan.
  Terkuin Lennu

  VastaaPoista
 5. Onnea sinulle tunnustuksesta! Olet sen todella ansainnut. Kiva että leikkaus on ohi, toivottavasti jalkasi nyt tokenee.

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos, tässähän menee ihan sanattomaksi:)

  T. Sussi

  VastaaPoista
 7. Onnea Mari sinulle omasta tunnustuksestasi ja edelleen kaunis kiitos sinulle tästä! Ihana ylläri kiireisen viikonlopun jälkeen, kun tuntui, että hirveästi tehtiin kaikkea, muttei saatu kuiteskaan oikein mitään aikaan... Heti tuli hyvä mieli ja tunne, että haa, sainhan kuitenkin näin ihanan tunnustuksen sinulta! Kiitos paljon, lämmittää mieltäni kovasti!

  Sari

  VastaaPoista