lauantai 19. syyskuuta 2009

Vesirokkoa ja muuta



Meillä tyttö tuli kuumeeseen keskiviikkona ja luulin sen olevan vain lentsua. Torstaina sitten kuitenkin nousivat näpyt ja mitäs muutakaan se oli kuin vesirokkoa... Aika vähän (ainakin vielä) on tullut näppyjä. Naamassa ei onneksi ole kuin muutama näppy. Kuumetta ei enää ole ja on tooosi vaikeaa pysytellä kotona... Tänään olisi ollut vielä urheilupäivä koulussa! No, seuraavaksi se on odotettavissa nuorimmaiselle, vanhin on jo sairastanut vauvana vesirokon.



Viikolla sain ommeltua tämän laskarin ruokailuhuoneen ikkunaan. Ihan hyvä tuli, verho ei vain lähempää tarkastelua siedä :DD mutta passaa kyllä.



Nyt sitten sain tilattua makkarin tapetit. Isäntä ei halunnut sinistä makkariin, joten annoin sitten periksi ja tapetiksi valittiin tuo oikean puoleinen vaalean ruskea tapetti. Sinistä tapettia haaveilen kirjasto/työhuoneeseen. Molemmat mallipalat on Tapettitalosta.



Tässä makkarin nykyinen tapetti, tapetointi on tosiaan tarpeen :D Tuolla meidän makkarissa onkin huonokuntoisimmat tapetit.



Ja vielä kuva Topista, onko laiskempaa koiraa nähty?! Topi todellakin monesti syö makuullaan... ;) Ja kuvassa muuten näkyy keittiön (ja ruokailuhuoneessa on samanlainen) ruma muovimatto...

22 kommenttia:

  1. No jopas nyt , mutta onneksi vesirokko tuli nyt, aikuisena se se on ikävämpi tauti. Kutina on varmaan sietämätöntä, eikös siihen ole lääkettä tai puuvillakäsineet, ettei raapiminen pahentaisi, toivon rokon nopeasti pois...
    Kyllä verhosi sietää lähempää tarkastelua...juu kaunis kokonaisuus, ole iloinen onnistumisestasi ja tiedän sinun olevankin!

    minä myös pidän tuosta oikeanpuoleisesta levollisesta tapetista, ei tuo sininenkään huono ole, tummaksi olisi makkarin saanut, mutta eikös siellä olla silmät kiinni:D

    Voi Topia..luulin nukkuvan, Suloinen TOPI! Tiedätkös Rosa syö kupin tyhjäksi..lasken kymmeneen..ja kuppi tyhjä! Söis varmaan vaikka kuinka paljon..ja mitä tahansa, tänään kun oli syönyt ruokansa annoin maistaa salaatinlehteä ja arvaas kuinka tykkäsi, ensin leikki sillä..heitteli ylös ja alas niinkuin aina silloin, kun saa herkkupalan siis vähän isomman..sitten syötyään sen hymyili ja katsoin minua niin, että et tiedäkkään kuinka oma ruokani on paljon paremppaa kuin teidän rehut, HiH!DD

    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  2. Upeahan tuo verho on! Kunpa meilläkin joku osaisi ommella. Ja tapettivalintakin on hyvä, meilläkin oli yhtenä vaihtoehtona tuo, mutta taisi olla eri värisenä vain.
    Tuo Topi on niin söpö, haluaisin tuommoisen koiran, mutta ehkä sitten joskus, kun sille on aikaa paremmin.

    VastaaPoista
  3. Hei, tuo makkarin tapetti on mielestäni hieno ja sen kanssa sopii monikin väri sisustukseen :) Verhosta tuli myös kiva, tykkään noista laskosverhoista!

    Voi harmi, kun teillä on vesirokkoa, mutta niihän se on, että lapsena on se hyvä sairastaa. Pikaista paranemista :)

    VastaaPoista
  4. Pikaista paranemista tytölle!

    Kauniin verhon olit ommellut ruokailuhuoneeseen. Pitsi on kaunis yksityiskohta.

    Molemmat tapetit ovat kauniita, vaaleampi varmasti oikein hyvä ratkaisu makuuhuoneeseen.

    Hauska tuo Topi... :)

    VastaaPoista
  5. Pikaista paranemista!

    Kauniit verhot olet tehnyt!

    VastaaPoista
  6. Voi sentäs, toivottavasti menee nopeasti ohi, pikaisia parantumisia!!

    Tuo makuuhuoneen tuleva tapetti on mielestäni kivannäköinen:)

    Suloinen Topi!! Rapsutuksia hälle!:)

    VastaaPoista
  7. Beesin värinen raitatapetti on "miun makkuun".

    Paranemistoivotuksia sinne roppakaupalla!

    VastaaPoista
  8. Kauniin verhon olet ommellut, tosi kaunis.
    Ja tapettivalinta on mielestäni oikea, se toinen voisi olla sellanen, että kyllästyisi äkkiä.
    Molemmat ovat kauniita.
    Ja voi tota Topi laiskuria :-D
    Hyvää viikonloppua sulle!
    Ps. Toivotaan, että tyttö paranee pian, eikä jää pahoja arpia.
    Ja hyvä kun sairastavat nyt lapsena, koska meiän vanhin poika sairasti sen vasta joskus 18 vuotiaana, ja oli TOSI kipee!

    VastaaPoista
  9. Hih, samaan romanssiin päädyttiin salissa. Pojan huoneessa on nyt vekslattu tapetteja, taisi mennä kaikki värit uusiksi...
    Minä taidan haluta makkariimme tummaa, tuo vasemmanpuoleinen voisi olla yksi vaihtoehto. Mutta siihen remonttiin on vielä aikaa.

    Aivan mielettömän upea aitta tuossa esittelykuvassa!

    VastaaPoista
  10. Tykkään molemmista tapeteista.Tuo sininen passaa Varmasti hienosti kirjasto/työhuoneeseen.
    Ihanaa aikaa sulla,kun saat rempata uutta kotiasi mieleiseksi.

    Kivaa viikonloppua:)

    VastaaPoista
  11. Minusta valitsitte oikean tapetin- ihanan levollinen. Ja vai ei verho siedä tarkastelua-suurennettunakin mestariteos:) Aivan ihana. On niin kiva kun on kädentaitoja. Jollain.
    Toivotaan että näpyt laskeutuvat. Siinä on tekemistä, kun vahtii ettei lapset raaviskele.
    Mukavaa sunnuntaita Mari.

    VastaaPoista
  12. Kiva laskari, tuota voisin kokeilla meidän kulmaikkunaan, josta ikävästi - ajatella että sanoin ikävästi - paistaa aurinko ja häikäisee tv:n kuvaa. Voisi sopia siihen hyvin.
    Tapetit ovat hurmaavia, ihanan vanhanaikaisia.
    Minäkin voisin joskus syödä makuultani kun laiskottaa, hih.

    VastaaPoista
  13. Laskari on tosi kiva. Hyvin sopii tuohon ikkunaan, kaunis kokonaisuus kukkineen ja pihanäkymineen!
    Topi on ihana!
    Tyttärelle pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  14. ..sunnuntai lukusilla..mukavaa sunnuntaita ja pikaista paranemista potilaalle..

    VastaaPoista
  15. No voi sairasta, toivottavasti menee nopeasti ja helposti ohi. Ja onhan se parempi sairastaa pois nyt kuin aikuisena : )
    Tuo sininen tapetti on upea !

    VastaaPoista
  16. Pikaista paranemista potilaalle!

    Topi osaa ottaa rennosti, fiksu kaveri:)

    VastaaPoista
  17. Meillä lapset sairastivat pari vuotta sitten vesirokon, ja voi luoja miten kipeitä ja rupisia olivat! Se oli kamalaa. Ja mies oli koko ajan reissussa;) No nyt se on enää muisto vain.

    Kivoja tepetteja. Ja tuo verho on tosi sievä. Meille en ehkä halua kuitenkaan laskoskaihtimia, kun ne ikkunoiden yläristikot jää vähän piiloon...

    VastaaPoista
  18. Kiitos ihanista kommenteista <3

    VastaaPoista
  19. Kävin aikaisemmin hekuttamsaa tuolle verholle ja tapeteillekin, mutta ei se näköjään tallentunut. Joten lyhykäiseen tyydyn vain huokailemaan. :)

    VastaaPoista
  20. Voi raukkaa vesirokossa...

    Me ajattelimme laittaa vasemmanpuoleista miehen musiikkihuoneeseen. Toisena vaihtoehtona oli sininen Kirsikkapuu Tapettitalolta, mutta on kuulemma liian tyttömäinen... Mutta tuo vaalea varmasti passaa makuuhuoneeseen, on niin rauhallinen.

    VastaaPoista
  21. Meillä on makuuhuoneessa sininen vanha tapetti, ja se on aika kivan näköinen. Piin tuosta sinisestä myös, jonka esittelit.

    Niin, ja ensimmäistä kertaa vierailulla täällä, kiva talo, kivoja tuunauksia ja kiva blogi!

    VastaaPoista