maanantai 5. maaliskuuta 2012

Viikonlopun juttuja


Tenavat on innostuneet hiihtämään oikein kunnolla tänä talvena. Jopa vanhin poikakin, jota urheilu ei niin paljoa kiinnosta. Nyt onkin olleet kelit kohillaan.
 
Eilen olimme minun mummolassa ja paistoimme nuotiolla makkaraa. Olihan se hyvää! Ja ilma todella upea keväinen.


Ja tapettiasioita... Nyt olemme valinneet välihuoneen tapetiksi tämän. Heti kun näin tämän niin ihastuin ihan täysin ja miehellekkin tuntui passaavan. Tämä on juuri passeli siihen huoneeseen.


Ihanstuin myös tähän tapettiin, jota ajattelin olkkariin. Mies oli kuitenkin sitä mieltä, että väriä pitää olla enemmän. Tässä on siis harmaan ja beigen värisiä nuo kuviot.


Tämä oli myös ihana mutta tuleeko tästä keittiön tapetti mieleen... No, olkkarin tapetti ei ole vielä tämän päivän asioita.

Mukavaa viikkoa kaikille!
7 kommenttia:

 1. Aaah.. Pääsi heti kuvien kautta makkaranpaiston ja upeiden ulkokelien tunnelmaan.. Tai no samat tunnelmat saa kun katsoo ulos oman talon ikkunoistakin. Harmi vaan, että lapset ovat kipeitä :/ Kaunis tapetti tuli valittua. Odotan innolla kuvia prosessin etenemisestä :)

  VastaaPoista
 2. Ihania viikonloppu puuhailuja olette viettäneet <3 Tuo keskimmäinen harmaan ja beigen värinen tapetti on mielestäni IHANA:)

  VastaaPoista
 3. Mukavavia hetkiä olette viettäneet viikonloppuna - aika ja yhdessä tekeminen on lasten kanssa parasta - teidän lapset ovat onnellisessa asemassa kun saavat erilaisia elämyksiä! Hienon tapetin olette valinneet. Saisitko miehesi ylipuhuttua tuosta keskimmäisestä, se on todella hieno olkkariin.Kiva seurata remontin etenemistä! Onnellista yhdessä olo aikaa koko perheellesi!

  VastaaPoista
 4. Ihania fiiliskuvia makkaranpaistostanne, ja mummeli on niin hellyyttävän näköinen potkukelkkansa kanssa <3

  Tuo välihuoneen tapetti on mielettömän upea!!!Voi ollapa meilläkin kotikartano, huoh...

  terkuin Minnamarika

  VastaaPoista
 5. Tuollaisesta potkukelkasta aina haaveilen:) Hiihtämisestä on niin monta vuosikymmentä, että en taida enää uskaltaa...

  VastaaPoista
 6. Kivoja hetkiä mummulassa olette viettäneet kaikki yhdessä!
  Tapetit ovat kauniita kaikkikin!
  Ja hyvää lomanjatkoja sinne!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Minäkin niin tykkäisin tuosta harmaa/beige sävyisestä tapetista, katsotaan miten käy :)

  VastaaPoista