sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Aaton aattona


Tässä uusin sisustushankintani (sillä rintamalla onkin ollut hiljaista), Zelected by House ruosteinen kruunusysteemi. Aivan ihana, tykkään kovasti, sai heti pelargonian sisäänsä. Ja nyt olen ymmärtänyt lannoittamisen tarpeellisuuden pelakuilleni, ne ovat suorastaan räjähtäneet kasvuun! Viime vuonna vain kituivat, kun en ymmärtänyt lannoittaa... Hyvä minä!


Tällä viikolla kaivelin runkoruusutkin kellarista. Tämä, joka kuvassa näkyy eka, on minun Äitini, siihen on jo ehtineet lehdetkin tulemaan. Pienempi omani näkyy takana (leikkasin sitä reilummin), siinä on vasta silmut.Ihme ja kumma on tapahtunut, viikossa on sulanut melkein kaikki lumet pois!  Vielä on niin märkää, että rappaamaan ei joka puolelta pääse, mutta koiran kökköjä keräilin jo pois...
Minulla ja lapsilla on huomenna vapaapäivä, ihanaa! Huomenna on siis luvassa munkin paistoa ja välillä hörpätään itse tehtyä simaa. Jos sitä saisi vielä avattua grillikaudenkin tälle kevättä.
11 kommenttia:

 1. Ihanasti se kevät vaan etenee...:)

  Tuollaisen kruunun tahtoisin minäkin.

  Mukavaa vapaapäivää sinulle!

  VastaaPoista
 2. No, nyt näyttää jo ivalta, kun lunta ei teilläkään enää ole ton enmpää, alkaa kaikki pian kasvamaankin.
  Ja kauniit ruusut sulla kasvaakin siellä, jo ovat lehdilläkin.
  Ja tosi kaunis sun uusi ostoksesi, se kruunusysteemi!
  Hauskaa vappua sinnekkin!

  VastaaPoista
 3. Eiks olekin ihana ykskaks huomata, Hei, se on kevät, lumet lähti :)
  Hauskaa vppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa vappua teillekin. Mukava seurata talonne remonttia! Hieno siitä tulee; ihanaa kun voi tehdä vanhassa talossa hienoja löytöjä kuten se upea katto! Iloa pihatöihin!

  VastaaPoista
 5. Hienosti ovat lumet kadonneet:)

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 6. No niin on lumet hävinneet=)Mikäs sen mukavampaa.Koiran kökköjä minäkin eilen metsästin ja haravoin.Viriteltiin jo aurinkovarjotkin.Ihanaa laittaa pihamaa kuntoon talven jäljiltä.
  Toivotaan aurinkoa vapuksi,jotta pääsette grillaamaan.Meillä on isäntä vapun töissä.Jotta kaasugrilli saa majailla ihan rauhassa autotallissa.
  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 7. Hauskaa vappua. Nopeasti kevät eteni meilläkin, Oulun eteläpuolella. Ihan parissa päivässä lumipeite hupeni ja sehän näkyy nyt tulvina...

  VastaaPoista
 8. Iloiset vapun toivotukset sinne!

  -Tuija-

  VastaaPoista
 9. Iloista vappua sinulle ja perheellesi! :)

  VastaaPoista
 10. Iloista ja aurinkoista vappua sinne teille kaikille!

  VastaaPoista