keskiviikko 15. elokuuta 2012

Aamun pikapostaus

Uusimmat löytöni romulavalta ;) ovat nämä. Kaunis vanha amerikkalainen kahvipurkki ja instrumentariumin emalikippo. Kauniita molemmat, pääsivät molemmat keittiöön.
Pakolliset kukkakuvat. Asterit ja kosmoskukat ovat avanneet ihanat kukkansa. Kosmoskukat jotenkin epäonnistuivat minulla, niistä tuli kovin hentosia taimia, on vienyt siis aikaa kasvaa ja tukevoitua.


15 kommenttia:

 1. Kauniita löytöjä nuo emalikipot! Ja ihania nuo kukkakuvat, myös edellisen postauksen - teillä on kaunis väriloisto siellä pihallanne!

  VastaaPoista
 2. Hienoja löytöjä! Minulla kosmoskukat eivät kukkineet juuri ollenkaan, samoin kävi monen muun kukan kanssa, ehkä oli liian vähän aurinkoa.

  VastaaPoista
 3. Mikä se sellainen romulava on, josta löytää tuollaisia aarteita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä meidän kylällähän se :)

   Poista
 4. tuohon kahvipurkkiin voi istuttaa kukkiii

  VastaaPoista
 5. Siis uskomatonta mitä ihanuuksia ihmiset heittävät pois..mrr.mrr..mutta tietty hyvä meille kerääjille.
  Aurinkoista elokuun jatkoa sinulle Mari.

  VastaaPoista
 6. Tuo emalikippo taitaa liittyä suolentyhjennyksiin. Litkut kippoon, letku kiinni ja toinen pää takamukseen. Omistan samanlaisen, mutta jotenkin en saanut laitettua sitä keittiöön... ;D

  -Pöö-

  VastaaPoista
 7. Joo. Minäkin nauroin tuolle peräruiskepurnukalle. Hieno se on, mutta ei ainakaan sopisi minun keittiööni, koska muistaisin aina opiskeluajat ja moisen esineen käyttötarkoituksen.Ehkä voisin laittaa sen kylppäriin.
  Toiset esineet, joita en ole saanut käytettyä kukkapurkkeina, enkä varsinkaan keittiössä on vanhat emaliset alusastiat, potat ja muut senkaltaiset. Näimpä yhdessä blogissa "sorsan" olohuoneessa. (sorsa on kusipullo)Nämä jutut ei varmaankaan häiritse, jos ei ole joutunut niitä käyttämään varsinaisessa tarkoituksessaan.
  Onhan yhdessä blogissa hieno posliinipytty keskellä pihaa ja täynnä kukkia.HIH...

  VastaaPoista
 8. Ihana blogi.. Haluaisin lukijaksi mutta jostain syystä se gagdet ei pelitä, voi kun muistaisin palata takaisin :)

  VastaaPoista
 9. Ihania romuja! Potta on minullakin kukkapurkkina. Kysyit sitä kukkaa se on valkoinen malva.

  VastaaPoista
 10. Hienoja löytöjä!!
  Sinulle on jotakin blogissani!
  Ihanaa kesän loppua!

  VastaaPoista
 11. Hyvät löydöt romulavalta. Ja joskus on parempi jos ei tiedä esineen alkuperäistä käyttötarkoitusta ;-)) Itse ostin koristeelliset vanhat sakset paikallisesta antiikkiliikkeestä. Sakset ovat sen verran erikoisen malliset että ei niillä paperia olla leikattu... Oletan että alkuperäinen käyttötarkoitus liittyy tavalla tai toisella lääketieteeseen. Ja en ole ihan varma haluanko tietää koko totuutta ;-)

  Katja

  VastaaPoista
 12. Kiitokset kaikille kommenteista!

  VastaaPoista