sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Karsina ja vakuutusnatinaaOlemme koittaneet paukuttaa Simpalle karsinaa navettaan, nyt se on tällä mallilla. Oviaukkoa, missä tytär alakuvassa on, isonnetaan, siitä sitten pääsee kulkemaan sisälle ja ulos miten haluaa. Eli tästä tulee siis pihatto. Seinät laudoitetaan ja ikkunoihin laitetaan suojat. Karsinan reunoihin on tarkoitus laittaa vielä sellaiset levyt. Simppa saa elellä meillä mahdollisimman luonnonmukaista elämää, minun kaverini on perehtynyt aiheeseen ja on luvannut auttaa meitä.


On noissa vakuutusyhtiöissä eroa. Meillä oli varattuna miehen kanssa Rooman matka mutta jouduimme sen perumaan miehen sairastumisen takia. Meillä molemmilla on matkavakuutus ammattiliiton kautta, minulla Turvassa ja miehellä Ifissä. Minun matkani Turva korvasi pelkällä puhelinsoitolla, pisteet heille! Mies soitti Ifiin ja heille täytyy lähettää kaiken maailman todistukset ja lappuset ja eikä ole varmaa korvaavatko sittenkään... No huh huh... Onneksi meillä ei ole kodinvakuutukset Ifillä eikä tämän jälkeen tule ikinä olemaankaan!

Tällaista tällä kertaa. Suloista sunnuntaita!


6 kommenttia:

 1. Simpalle on tulossa mukavat tilat:)

  Vakuutusyhtiöistä on kanssa minulla sekä hyviä että huonoja kokemuksia. Tosi kurja juttu, jos mieheltäsi jää kokonaan korvaus saamatta.

  VastaaPoista
 2. Vakuutusyhtiöissä on todellakin suuret erot...jo pelkästään palvelussa.
  Toivottavasti miehesikin saa korvauksen.

  VastaaPoista
 3. Juu täälläkin odotellaan vastausta meidän matkasta:-((
  Toisella parilla oli pohjolassa vakuutukset ja asia selvis 3 päivässä....me ootellaan vieläki!!!!
  Saas nähä kuinka käy. Meillä kylläkin oli paljon suurempi rahallinen menetys ja miettivät siirretäänkö se kotivakuutukseen.

  VastaaPoista
 4. Ihmeellisesti eri vakuutusyhtiöiden korvaukset vaihtelee. Minullakin on kokemusta tuosta. Ikäviä juttuja nuo!
  Ihana karsina tulee Simpalle!

  VastaaPoista
 5. Kyllä Simpan kelpaa kunhan uusi koti valmistuu :-)

  Tosi ikävää että jouduitte ihanan lomamatkanne perumaan :-/

  Vakuutusyhtiöissä ja niiden toiminnassa on valtavia eroja. Me vaihdoimme joku aika sitten koti-, laki- ym vakuutukset uuteen yhtiöön ja olemme olleet tyytyväisiä. Aivan eri ääni kellossa tällä yhtiöllä kuin edellisellä. Toivottavasti miehesi matkat korvataan! Ja jos ei, niin hänen kannattaisi antaa palautetta jaloillaan, eli kävellä ulos tästä Ifistä ja vaihtaa puljua.

  Flunssa jyllää täälläkin päässä. Koitetaan parantua!
  t. Katja

  VastaaPoista
 6. Laitoin Marille sähköpostia tulemaan toivottavasti osoite oli oikein:)
  Ilona

  VastaaPoista