maanantai 29. heinäkuuta 2013

Kesälomareissu

Meidän mökki

Bomba-talo


Kalevan Hovi

Meidän kesälomareissu suuntautui tänä kesänä Nurmekseen, lapsiperhelomalle Bombaan. Täytyy sanoa, että ihana paikka, meille sattui upeat ilmatkin. Majoituimme karjalaiskylässä mökissä, nuo mökit on kyllä kauniita, koristelut niin karjalaista tyyliä.
Kyllä noita järvimaisemia kehtasi katsoa, itse kun asuu joen ja meren ääressä...Ja me kalastettiin, yöllä ja päivällä.Vanhin poika saikin sen kuhan mitä lähti hakemaan, Pielinen on tunnettu kuhajärvenä. Kuha tietenkin grillattiin ja maisteltiin porukalla.

Siinäpä se melkein viikko meni, koirien kanssa lenkkeillessä, kalastaessa, uidessa, syödessä hyvin, nauttien vain yhdessä olosta. Tyttö kävi jopa kerran ratsastamassa läheisellä heppatallilla.
Loma oli oikein onnistunut, voin suositella paikkaa lämpimästi.


14 kommenttia:

 1. Pihalla olen tuolla käynyt, mutta lähemmin en ole tutustunut paikkaan....näyttää olevan tutustumisen arvoinen paikka...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kannattaa joskus tutustua lähemmin :)

   Poista
 2. Mukava oli nähdä Nurmeksesta kuvia näin blogin välityksellä, sillä olen Nurmeksesta kotoisin ja lenkkeillyt noissa maisemissa silloin - kuten myös tänä kesänä kun mummolassa kävimme lomailemassa. Eli kiitokset kauniista kuvista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nurmes on kaunis kaupunki ja tuota järvimaisemaa olisi voinut tuijottaa vaikka kuinka kauan :)

   Poista
 3. Voi mikä upea paikka ja ihkuja taloja ja mökkejä. Noista kauniista järvimaisemista iski taas koti-ikävä/Suomi-ikävä *huokaus*

  Ihanaa viikon jatkoa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Tuo oli tosiaan upea paikka. Seuraava kerta Suomessa tuntuu varmaan sitten kahta mukavammalta :)

   Poista
 4. Onpa ihana järvimaisemat!

  Herra harmaakarhu on asunut lapsena pari vuotta Nurmeksessa, mutta ei ole kuulemma muistikuvia siitä ajasta. Karhun isä oli siellä pappina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vanhin poika sanoikin, että tänne voisi jopa muuttaa asumaan :)

   Poista
 5. Kylläpä näyttääkin kutsuvalta paikalta. Rannatkin noin siistit. Joskus kauvan sitten tuolla olen vieraillut mutta sillon ei vielä ollu paikat noin viimmesen päälle laitettu :)

  VastaaPoista
 6. Onpas kaunista! Tuossa maisemassa silmä ja sielu lepäävät. Olen samaa mieltä, karjalainen tyyli on kaunista, värikästä. Ja itse pyydetty ja kypsennetty kala on ihan parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli kyllä sellainen paikka, että siellä tosiaan silmä ja sielu lepäsi. Ei tarvinnut paljon muuta kuin istuskella rannalla ja katsella järvelle :) Sen verran kaunista oli!

   Poista