perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä


Eilen kävimme Halpa Hallissa ja siellä oli amaryllikset 1,95 euroa. Tuosta pitäsi tulla pinkki kukkainen. Nyt harmittaa, miksi en älynnyt ottaa enempi noita!


Tänään tekaisin Sembramännystä tuollaisen kranssin, aika hauskan tuuhea tuli.


Nyt on koittanut se hetki, että jouduin hommaamaan ensimmäiset luku/päätelasit. Poika tuumasikin, että nyt olet yhden askeleen lähempänä mummoutta... Lukuhomman takia en oikeastaan vielä olisi tarvinnut laseja mutta töissä työskentelen tietokoneella koko päivän, niin tahtoi tulla pää kipeäksi. Ja mikä tässä oli parasta, sain kahdet lasit yksien hinnalla, toiset töihin ja toiset kotia.



Aamulla kävimme Miehen ja poikien kanssa kirkossa ja kirkon jälkeen oli pappilassa kirkkokahvit. Vanhimman pojan kun pitää kerätä niitä leimoja rippikoulua varten. Olemme yli neljä vuotta asuneet kylällä ja nyt kävimme eka kerran kirkossa, olihan tuo ehkä jo aikakin.

Hyvää Itsenäisyyspäivää!


21 kommenttia:

  1. Ihanan tuuhea kranssi! Ja päätelasit auttaa kummasti noihin päänsärkyihin. Vaikka itselläni on moniteholasit, tarvitsen myös päätelaseja - ja paitsi päätteellä, ne ovat aika kätevät esim. ommellessa;)
    Hyvää Itsenäisyyspäivää sinne myös!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Toivottavasti laseista on tosiaan apua!

      Poista
  2. Oikein hyvää itsenäisyyspäivää, kohta telkusta alkaakin Saulin kemut.

    VastaaPoista
  3. Hyvää itsenäisyyspäivää! Amaryllikset on ihan lemppareita täälläkin, tosin niin on hyasintitkin (ja jouluruusut..)
    :D Ihan samasta syystä sain itsekin jokunen vuosi takaperin silmälasit ja nyt niitä käyttäessä ihmettelee, kuinka sitä on tullut ilman pärjättyä! Mun ensimmäiset lasit oli myös tuollaiset mustat paksusankaiset mutta siinä kävi niin että en osannut mm. syödä tai kävellä ne päässä, kun tuntui että ne reunat peitti näkökenttää liikaa.. Tottumuskysymys varmasti ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Hyasintit ja jouluruusut on minunkin suosikkeja joulukukista amarylliksen ohella ;)
      Toivottavasti totun pian noihin laseihin..

      Poista
  4. Hyvää itsenäisyyspäivää! Teillä niin kaunista <3

    VastaaPoista
  5. Näimpä ihanata itsenäisyyttä minäkin täältä toivottelen...Minä luen nykysin iliman laseja, voi miten olenkaan vanahus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan olisi muuten kompensoinut näön jos en olisi leikkauttanut aikoinaan silmiä...

      Poista
  6. Edullisisa amarylliksiä on siellä ollut.
    Minulla noita lukulaseja on kertynyt joka paikkaan:) Tietokoneelle, yöpöydälle, käsilaukkuun. Ovat aina saatavilla eikä tarvitse etsiä kun niitä tuntuu tässä iässä tarvitsevan joka paikassa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti niitä pitää olla sitten kun tottuu niihin joka paikassa saatavilla :) Mä tahdon vielä unohtaa ne kokonaan.. :)

      Poista
  7. kauniita asetelmia! Minä jouduin kanssa pari vuotta sitten hankkimaan lukulasit. Kädet eivät enää riittäneet, kun piti viedä tekstiä yhä kauemmaksi, D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kummallista kun tuo teksti vain pienenee :)

      Poista
  8. Taidan mennä alkuviikosta käymään halppiksessa;)

    VastaaPoista