keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Lumijoen Likka


Meille muutti eilen 12-vuotias suokkitamma Likka. Meillä on parisen viikkoa kolme hevosta, Simppa lähtee sitten uuteen kotiin. Simppa osottautui haastavammaksi tapaukseksi, se vaatisi enemmän aikaa kuin mitä meillä sitä on sille antaa. Mutta onneksi Simppa pääsee tähän lähelle hyvään osaavaan kotiin.


Tämä tamma on äärettömän rauhallinen ja kiltti, sekä hyvä ratsastaa. Toimii todella pienillä avuilla.Laumassa on vielä arvojärjestys kahtelussa. Rosita on ollut pomo, mutta saas nähdä tuleeko tästä Likasta uusi pomo, eilen ottivat aika tavalla yhteen... Mielenkiintoista seurata!


21 kommenttia:

 1. Upea Likka ja koko lauma on tosi upea! <3

  VastaaPoista
 2. Hieno likka!
  Meillekin toivotaan lähes joka päivä hevosta...keskimäinen on ihan heppahöperö.

  Mukavaa alkanutta maaliskuuta!
  -k-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -k-! Kyllä ne pikku tytöt tahtoo olla heppahöperöitä :)

   Poista
 3. Oi, rospe on saanut uuden kaverin! Leppoisan näköinen :) Veikkaan, että rosita pitää pomon paikkaa :) joinakin kesinä se on ollut isossa hevoslaumassa kesiä, aina lauman johtajana. -jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on leppoisa polle! Jännä seurata noiden kähinöitä :)

   Poista
 4. Voi mitä ihania hummia!!! Ja uusin tulokkaanne on niiiin lempeän oloinen :-)) Vihreä lamppu antaa upeasti nostalgista valoa ja sopii paikkaansa myös hienosti.
  Enkä meinannut pysyä tuolillani kun näin "uuden" sohvakalustonne. Muistatko kun kerroin 70-luvun lapsuudenkodistani jossa oli tuo sama punainen tapetti kuin teidän olkkarissa nyt - niin siellä oli myös justiinsa tuollainen kultaan vivahtava plyyshikalusto jonka sisustussuunnittelija meille piirsi... EI VOI olla totta :DDD

  Ihana aikamatka lapsuuden mielenmaisemiin - ja teille uusinta uutta. Todellista kertaustyyliä <3 <3

  VastaaPoista
 5. Voi Minnamarika, ei oo totta :)) Aika hauska sattuma! Uusi polle on tosiaan lempeää sorttia...

  VastaaPoista
 6. Likka tuli ja asettui taloon, Onnea ja Onnea myös Simpalle uuteen kotiin, jotenkin tuli niin haikea olo...
  Kuinka teidän koirulit suhtautuvat heppoihin? On teillä vilinää ja vilskettä kapsuntaa ja kuokintaa, aivan ihanalta kuulostaa! Mitähän mahtaa Likka miettiä, suloisine silmineen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka! Onneksi Simppa jää tähän ihan lähelle. Koirat ei välitä eikä pelkää heppoja, kävelevät ihan jalkojen välistä, jos ei silmällä pidä :)

   Poista
 7. Ihan ikävä tulee kun katsoo kuvia:) Joko arvojärjestys on selvillä? Miten mahtava vuorenvalloittaja!! Antakaa likalle oikein paljon haleja ja pusuja minulta kun en vielä päässyt katsomaan. Seuraavan kerran kun ollaan siellä päin tulee sit porkkanoita tai omenia mukana..
  t.Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule ihan oikeassa olit, Likka näyttää nyt olevan se porukan pomo ;) Se oikein murisi tänään Simpalle... Mutta meille ihmisille se on oikein lempeä, voisi sanoa, että luonne on täysi kymppi! Tulehan tosiaan seuraavalla kerralla mukaan :)

   Poista
 8. Ihastuttavat hevoset teillä! Blogissani on sinulle haaste 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minäpä menen kurkkaamaan :)

   Poista
 9. Voi miten kauniita heppoja teillä! Jospa joskus olisi aikaa niin paljon, että kerettäisiin käymään, saisi tytöt koittaa ratsastusta :)

  VastaaPoista