sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Loman loppuTällä viikolla olemme joka päivä viettäneet aikaa meren rannalla. On ollut niin kuuma, että pakko on ollut käydä viilentymässä, tosin merivesi on ollut niin lämmintä, että siellä ei ole paljon viilentynyt :) Onneksi meillä on lähellä upeat hiekkarannat.
Perjantai-iltana oli hieno usva. Meilläkin alkaa jo illat hieman hämärtymään. Poika oli kaverinsa kanssa yökalassa ja sanoi, että joki oli ollut ihan usvan peitossa, oli ollut hienon näköistä.


Mummolta saimme tämän heidän vanhan vesikelkan meidän hääpäivänä tämän kuun alussa. Tähän on kiva laittaa talvella lyhdyt ja näin kesällä kukkia! Mansikan taimet odottaa siinä kelkan kyydillä kasvimaalle vapautuvia paikkoja...


Niin se neljän viikon loma sitten meni. Ilmoja ei voi moittia, ei voisi olla enää paremmat!


9 kommenttia:

 1. Kaunista, oma ranta hienoa, me saadaan pyöräilla 10 min.

  VastaaPoista
 2. Uiminen viilentää kivasti, edes hetkeksi. Joka päivä on pulahdettu läheiseen järveen ja nautittu kesän kauneimmasta viikosta. Mukavaa työn aloitusta!

  VastaaPoista
 3. Kaunis postaus! Tsemppiä töihin paluuseen!

  VastaaPoista
 4. Upea hiekkaranta! Tsemppiä töihin, kohta on itsellä sama edessä.

  VastaaPoista
 5. Hienoja kuvia. Hienoja saaristoja missä retkeillä. :)

  VastaaPoista
 6. Upeita tunnelmakuvia! On todellakin saatu nauttia hyvistä ilmoista jo viikkoja (kukapa niitä kesäkuun kylmyyksiä enää muistelee!) Mukavia hetkiä loppukesälle, toivottavasti kesä jatkuu vielä pitkääään!!!

  VastaaPoista
 7. Meri on ihana. Veneilynharrastajana rakastan merta, sen äärettömyyttä ja vaihtelevuutta. meri tekee nöyräksi ja sitä pitää kunnioittaa. Ihana lomapaikka sinulla.

  VastaaPoista
 8. Vau, kun upeat usvakuvat ! Asutte kyllä hienolla paikalla.
  Ja tsemppiä töiden alkuun. Minulla on varsinaiseen lomaan vielä nelisen kuukautta ; )

  VastaaPoista