lauantai 4. lokakuuta 2014

Lokakuu


Loka- ja marraskuu on minusta kököimmät kuukaudet vuodesta. Yleensä on pimeää ja märkää, toivon niin, että nämä kuukaudet menisivät ja äkkiä...Tosin ainakin näin lokakuun alkuun on sattunut muutama mukava aurinkoinen päivä. Ruusutkin vielä kukkivat muutamin kukin.

Maanantaina on jännä päivä. Elokuun alussa minulta löydettiin oikeasta rinnasta patti, jota on tutkittu, ja vihdoin maanantaina pääsen eroon siitä. Kyseessä on papillooma, eli maitotiehyen sisäinen limakalvon kasvain. Syöpäsoluja siitä ei onneksi löytynyt.


Pikkutirpat ovat nyt reilu kaksi viikkoa, pienet pyrstöt alkavat muodostua. Kyllä ne menevät ja lujaa jo!


25 kommenttia:

 1. Nuo pikkutirpathan alkaa ollajo ihan tsirpujen näköisiä :)
  Pitäisköhän se paikkaansa kun jossain lupailtiin lämpimien kelien taas kestävän likelle joulua...haitanneeko tuo kamalasti jos välillä onkin pimeetä jos kelit muuten pysyy mukavina. Sopii toivoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tirpat kuule päivä päivältä kasvaa :) Voi mielummin lämmin syksy kuin kylmä, passaa mulle!

   Poista
 2. Onneksi patti oli harmiton ja se on nyt poissa :)
  Kauniit kuvat ja söpöt tiput. Syysihmisenä on aina niin hauskaa, kun muita tämä vuodenaika tuppaa ärsyttämään oikein urakalla ja itse olen ihan fiiliksissä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen kevään ja valon ystäviä :) Onneksi tosiaan patti on nyt leikattu!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt se on onnellisesti ohi :)

   Poista
 4. Pysyis kelit vaan lämpimänä ja aurinkoisena, lumettomanakin ihan jouluun saakka! Jouluna sais olla pieni valkoinen lumipeite... Onneksi kynttilät ja lyhdyt auttaa siihen pimeyteen.
  Tsemppiä leikkaukseen ja hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeviregina! Just noin minäkin toivoisin, jouluna vain pieni lumipeite :)

   Poista
 5. Juu, samaa mieltä näistä kahdesta kuukaudesta - pois joutaisi koko märkä syksy tästä välistä, jos saisin päättää ☺
  Ihanat tipuset ♥ Voi, kun ne pysyisi noin suloisina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä onkin aika paljon, jotka ei välitä näistä kahdesta kuukaudesta... Tiput kasvaa kovaa vauhtia, vähän liiankin kovaa :)

   Poista
 6. Suloisia nuo pikku tiput♥ Kiva seurata niitä kun kasvavat ja kehittyvät!
  Tsemppiä leikkaukseen!

  VastaaPoista
 7. Minulta leikattiin rintasyöpä 2009 ja hoidot loppuivat keväällä 2010, joten ymmärrän varsin hyvin pelästyksen ja tunnekuohun,kun rinnasta löytyy jotain ylimääräistä. Onneksi löydöksesi on hyvää laatua, mutta se tulosten odottaminen on todella raastavaa. Tällä viikolla onkin roosanauhapäivä muistuttamassa kaikkia naisia miten tärkeää rintojen tutkiminen on. Tsemppiä leikkaukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tilu! Tuo odottelu se onkin raastavaa... Onneksi nykyään on hyvät hoidot rintasyöpään, rankkaahan se varmasti kyllä on.

   Poista
 8. Kovasti tsemppiä operaatioon, identtinen tilanne läpikäyty täälläkin :(. Toivottavasti suloiset tipusi pitävät onnellisella mielellä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Tipuja menin ensimmäisenä katsomaan, kun eilen tulin sairaalasta :)

   Poista
 9. Lokakuu on mätänemisen ja nahistumisen kuukausi ja marraskuu on kuoleman kuu. Minä tykkään molemmista, liekö sitten samat aatokset kuin kuukausilla.
  Onneksi patti rinnastasi saadaan pois, mutta onhan se kurja odotella vastauksia. Meillä on sama juttu tyttärellä, patti leikattiin jo tytön ollessa 17-v. Joka vuosi pitää silti seurata, kun kasvaa uudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, minä olen tosiaan kevätpuolen ihmisiä... Kovin on paljon naisilla patteja rinnassa, kyllä niitä kannattaakin tutkia säännöllisesti, niin kuin kehoitetaan!

   Poista
 10. IHanat kuvat ja aurinkoisia, valoisia päiviä - mikä helpotus että möykky ei ollutkaan pahanlaatuista! Toivottavasti kaikki menee hyvin poiston kanssa, pikaista toipumista.
  Pitänee etsiä jostain kirkasvalolamppu. Minä en oikeen millään jaksa noita pimeitä kuukausia., Nyt vielä mennään kesän energioilla mutta kammoan tammikuuta...

  VastaaPoista
 11. Suloiset tirpat!

  Yhdyn ajatuksiisi ja toivotaan, että nämä tylsät kuukaudet kuluvat nopsasti.

  Vetää kyllä vakavaksi kaikki patit, mitä kehosta löytyy, mutta onneksi ei ollut pahaa laatua <3
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
 12. Kuvasin eilenkin kurtturuusuja ja onhan niitä kuvattu kukkivina luntakin kantaessaan. Mikä kiitollinen kasvi!

  VastaaPoista