sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Listat


Meillä on listatkin nyt paikoillaan ruokailuhuoneessa! Nyt pitää enää tehdä muutama paikkamaalaus... Oli pitkä projekti... Ai niin! Puuttuuhan tuolta vielä äänieristys, olen ommellut vanhoista pussilakanoista pusseja, johon tulee purua sisälle. (Hehee, jos tulee vielä katto tuosta alas, niin tulee siististi). Kattolaudat lähtee vain nostamalla pois, niin helppo tehdä se jälkikäteen. Onhan sitä hommaa jälellä :) Jos jotakuta kiinnostaa, täältä löytyy alkutilanne, kun katto tuli alas *klik*.


Olin jo viemässä säilytykseen amaryllista, kun huomasin, että sieltähän puskee toista kukkavartta. Siinä se on kasvanu hujottanut nyt. Kohta päästään taas nauttimaan amarylliksen kauniista kukasta!


Nyt alkaa taas normaalit pitkät viikot, toisaalta mukava palata arkeen mutta on niin vietävän pitkälti seuraavaan lomaan, vasta viikolla 10 talviloma.


Sekasortoa löytyy Instagramista.


25 kommenttia:

 1. Todella kaunis katto! Täytyy ihan laittaa tuo kuva ylös omia remontteja ajatellen, kiitos :) ♥

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja vau mikä kynttiläkruunu. Mikähän se mahtaa alkujaan olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miia! Tuo kynttiläkruunu on ostettu joskus Zelected by home-kutsuilta.

   Poista
 3. Jee, hienoa. Listat tekevät viimeisen silauksen. Klikkasin tuon vanhan jutun auki, kun en ole tainnut vielä silloin seurata blogiasi: aivan kamala tapaturma!! Näytin sen miehellenikin, kun olemme arponeet, että mitä pitäisi tehdä meidän välipohjalle sitten, kun lähdemme päätaloa remppaamaan ja olemme kahden vaiheilla sen purkamisen/säästämisen kanssa. Kyllä nyt ajattelen, että asia pitää tutkia vieläkin tarkemmin, kun tämän näin, vaikka alakerran katto päällisin puolin näyttää ok:lta. Kertoisitko vielä, mikä tuon romahduksen teidän arvion mukaan viime kädessä aiheutti? Tai voitko laittaa linkin vanhaan postaukseesi, jos olet siitä kirjoittanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silloin katossa kulki pitkittäin tuollainen parru, se oli aika ohkanen. Yläkerta on ollut ennen kylmänä tilana, joten välipohjaan on aikoken saatossa lisätty aina eristettä. Se parru yksinkertaisesti tuli vain tiensä päähän, antoi periksi ja murtui. Tuota eristettä kärrättiin n. 2000 kg kaatopaikalle! Meillä on tarkoitus myös muiden huoneiden välipohjat tarkistaa... Suosittelen sitä tämän jälkeen :)

   Poista
  2. Kiitos paljon vastauksesta. En vielä tiedä, kuinka monta kantavaa hirttä meidän välipohjassa on ja minkä kuntoisia ovat, joten yksityiskohtaisempien tutkimusten pariin, mars!

   Poista
  3. Joo, meillä ei tosiaan ollut kuin yksi ja sekin ohkainen. Ja näin jälkikäteen ajateltuna, olihan se katto notkollaankiln. Vaan eipä sitä arvannut...!

   Poista
 4. Siis mistä moinen äänieristysidea, uskomattoman hienoa...Kaunia tuo amaryllia vanhassa kaffepurkissa :)

  VastaaPoista
 5. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja katon alastulo on muisto vain;) Toivotaan, että muistona vaipuu ns. unholaan! Hyvältä näyttää!
  Minullakin alkoi ikean amaryllis kasvatella toista vartta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nyt se on onneksi muisto vain :)

   Poista
 6. On himpun verran erinäköistä kuin "silloin joskus" :)
  Mainio keksintö paketoida eritys.....mahtaa siellä sitten joskus aikanaan joku mahdollinen remppamies ihmetellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on vähän muuttunut :) On siinä sitten seuraavilla remppaajilla ihmettelemistä pussien kans... :D

   Poista
 7. Tahmealta on tuntunut töiden aloitus, minullakin on onneksi talvilomaviikko lomaa. Pussit on hyvä idea, eikä varise purut lankkujen välistä (kuten meillä!).

  VastaaPoista
 8. Ihanan yllärin teki tuo amaryllis, ja onpas se kivassa purkissa !
  Minustakin on mukava palata arkirytmiin, tämä jatkuva lomailu alkoi jo olla rasittavaa ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun palannut taas arkeen, sitä odottaa taas seuraavaa lomaa ;))

   Poista
 9. Katto on kyllä upea ja kestää varmasti seuraavat sata vuotta ainakin.

  VastaaPoista
 10. Hienoa jälkeä on tullut, nyt voi siotten vaan nauttia!
  Ja oli se kyllä aikamoinen romahdus, kun se katto alas sieltä tuli, onneksi ette olleet ketään siinä huoneessa silloin, tehän taisitte nukkua.
  Hyvää alkavaa viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Harakka. Niin se oli kyllä melkoinen romahdus... :o

   Poista
 11. Näyttää todella hienolta!

  Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista