sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Pakkasista selvitty


Onneksi lauhtui! Voi sanoa, että ilme on nyt kuin näillä pannuilla :) Kyllä tuo -30 astetta on ehdottomasti liian kylmää. Uutisissa sanottiin, että kylmin tammikuu tilastollisesti 30 vuoteen. Sähkölaskussa näkyy... En uskalla edes ajatella, huh.


Kaunista se silti pakkasilla on...


Viimeinen viikko tammikuuta alkaa, kevättä kohti mennään kovasti :)

Mukavaa sunnuntaita!


9 kommenttia:

 1. Kyllä hieman pelottaa omankin sähkölaskun kanssa. Tuli tammikuun kahtena ekana viikkona kulutettua varmaan saman verran kuin viime vuonna tammi- ja helmikuussa yhteensä. Eikä lasku silloinkaan ihan mitätön ollut...

  VastaaPoista
 2. Hauskat pannut! Ja onhan se niin, että talven pitää näyttää talvelta, mutta pakkasissa liika on liikaa! En kaipaa yhtään paukkupakkasia, toivottavasti ne on tältä talvelta ohi.Talven puuvarasto hupeni tässä tammikuussa hurjasti...
  Onneksi voi alkaa odottaa kevättä!

  VastaaPoista
 3. Niinpä, tämä tammikuu on pian tässä. Jää muistojen joukkoon, juurikin kovien pakkasten vuoksi. Nyt ulkona olisi hyvä talvikeli -3 C. Lunta satanut sellaiset 5-10 cm lisää. Jotenkin vaan laiskottaa lähteä!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti kovat pakkaset olivat nyt tässä, yhtään ei kaipaisi lisää.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Voi apua, kyllä se -30 on minustakin ihan liikaa, kun on ollut tämä meidän -20 täällä etelässäkin välillä liikaa :). Vaikka toivon kyllä että edes pikkupakkanen jatkuu vielä hetkisen, koska pakkassäällä luonto on niin kaunis. Nyt kun meillä laski lähelle nollaa viikonloppuna, ilmasta poistuu sellainen kaunis kuulas kirpeys, jonka voi ihan selvästi silmin nähdä.

  VastaaPoista
 6. Ihanat hymynaamat! Kauhulla täälläkin odotellaan sähkölaskua, mutta jotainhan se tällainen "luksus asuminen" maksaa...ei auta hirvitellä ;) Onneksi lauhtui, jospa tuo autokin suostuisi taas toimimaan moitteettomasti.
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. 30 astetta pakkasta on kyllä niiiiiin kylmää, että jäätyy jo pelkästä ajatuksesta!
  Onneksi voitte edes pikkasen sitä sähkölaskua pienentää, kun lämmitätte puilla sitä hellaa ainaskin. Vaikka onhan ne puutkin nykyään aika kalliita.
  Mutta toivotaan, että paukkupakkaset sitten olisivat tässä.
  Meillä tällä hetkellä on nollassa!
  Tiet ovat niin liukkaat,ettei meinannut pystyssä pysyä, kun koiran kanssa kävi lenkillä, ihan jäisiä kaikki tiet!
  Yhden kerran jo kaaduin, kun autosta pois tulin... olikin kengän alla pelkkää liukasta jäätä, ja sinne hupsahdin peffalleni.
  Onneksi ei silti jostain syystä sattunut minnekkään, eikä luitakaan poikki mennyt!
  Hyvää viikkoa sinne teidän koko perheelle!

  VastaaPoista
 8. Onneksi on kovimmat pakkaset selätetty.Vaan nyt on taas niin märkää ja liukasta.Ei voida kuin ihmetellä nopeita muutoksia säässä.
  Vaan niin kauniita pakkaskuvia olet saanut otettua:)
  Ja hyvää viikon jatkoa sinne!

  VastaaPoista
 9. Hienoja kuvia ♥. Ihanaa tosiaan, että kovat pakkaset helpottivat! Kevättä kohti mennään, jee!

  VastaaPoista