tiistai 2. elokuuta 2016

Vuokatti ja muuta


Kesälomareissu tuli tehtyä jälleen Vuokattiin. Meillä on työpaikalla sellainen etu, että saamme olla siellä täysihoidolla yhtiön sopimaan hintaan, joten vanhemmillekin se on täysi loma. Vuokatti oli ainut paikka, mikä sopi meidän perheen kaikille jäsenille, muuten olisi mennyt tappeluksi...Me kävelimme paljon, koirien kanssa ja ilman. Yhtenä aamuna kiipesimme Vuokatin rinteille, kaksi vanhinta tosin juoksivat ylös :)


Vuokattiin oli juuri avattu Seikkailupuisto, kaikki muut paitsi minä, menivät radan läpi ja hauskaa oli. Mies ja kaksi vanhinta suorittivat myös mustan radan. Minulla on vaivannut koko kesäloman ajan lonkka ja olkapää, joten en uskaltanut lähteä rimpuilemaan korkealle puihin...


Koko reissun ajan oli hyvät ja lämpimät ilmat, mökit oli ihan järven rannalla, joten oli mukava päivän päätteeksi pulahtaa uimaan!


Kotona olemme siirtyneet hieman arkisempiin puuhiin, meidän vihreän talon maalaukseen, siis valkeat osat maalaamme uusiksi. Laitan sitten ennen ja jälkeen kuvat, kun urakka on ohi.


Tänään oli mitä melkoinen ukkosmyräkkä, nakkasi hirveän raekuuron, maa oli ihan valkeana, kuunliljan lehdetkin hakkasi ihan säpäleiksi!


18 kommenttia:

 1. Onpa komeat maisemat! Meilläpäinkin satoi rakeita sunnuntaina, tie oli ihan valkoisena. Saisi nämä sateet jo loppua, joka päivä sitä vettä tulee...
  Israelinlomalaiset oli eka päivänä innoissaan sateesta, kun eivät ole nähneet vesisadetta kuukausiin, Mutta nyt jo kyllästyttää jatkuva sateen uhka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sadetta on tosiaan tänä kesänä saatu...

   Poista
 2. Huh, rakeita! Kyllä tämä on aika ihme maa… :). Ai että, kun valkoisten karmien maalaus muuttaa rakennuksen ryhtiä. Odotan innolla kuvia lopputuloksesta!

  Muuten, miltä aikakaudelta tuo teidän vihreä rakennus on, onko vanha vai uusi? Siinä on saman tyyppinen laudoitus kuin mitä meidän päätalossa on joskus ollut ja suunnitelmien kääntyessä nyt kyseiseen projektiin, olen alkanut vähän etsiskellä referenssikohteita, että palauttaisimmeko tuon alkuperäisen jaottelun talon pintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaan tuo vihreä talo on uutta tuotantoa, rakennettu 2000-luvun alussa.

   Poista
 3. Hurja tuo raesade! Kivalta kuulostaa lomanne

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeksi, tuli kahteen kertaan sama viesti

   Poista
 5. Kauniit lomakuvat!
  Meillä loma alkaa lähetä loppuaan ja aina se vaan hiukka haikealta tuntuu.
  Huomenissa vielä pyörähdetään päiväreissulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nina! Loma tuntuu aina liian lyhyelle...

   Poista
 6. Suomen kesä on lyhyt ja sään puolesta epävakainen.Vaan onneksi teidän lomareissulla oli aurinkokin mukana:)
  Mukavaa loman jatkoa sinne.Lomaan kuuluu tietty ne arkiaskareetkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kyllä nyt on ollut epävakaista säätä ihan kylliksi...

   Poista
 7. Kivalle kuulostaa lomanne! Kauniit kuvat!
  Epävakainen sää on ollut nyt. Välillä aurinko kurkistaa pilvien välistä ja hetken kuluttua tulee vettä taivaan täydeltä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kivan kuuloinen reissu on teillä ollut! Me ei ollakaan Vuokatissa käyty, vaikka aika paljon on ympäri Suomea reissattukin. Kiva olisi lähteä joskus sinnekin suunnille :).

  VastaaPoista
 9. Teillä on ollut varmaan kiva lomareissu sinne Vuokattiin.
  Saitte olla siellä hyvässä hoidossa, eikä tarvinnut ruokaa laitella, vaan saitte mennä valmiiseen ruokapöytään, mikä sen hienompaa onkaan!
  Hyviä elokuunpäiviä sinne teille koko perheellenne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä mukava reissu ja paikka ☺

   Poista