sunnuntai 20. marraskuuta 2016

KirjavinkkiViikolla käväisin työreissulla Hämeenlinnassa. Mies lähti mukaan eli saatiin laatuaikaa kahdestaan :) Tenavat on jo sen verran isoja, että pärjäsivät päineen. Yövyimme Hotelli Vaakunassa, mukava ja siisti paikka järven rannalla, kaupungille lyhyt kävelymatka.


Luin pitkästä aikaa tosi koukkuttavan kirjan, Lucinda Riley Keskiyön ruusu. Kirja kertoo intilaisesta Anahitasta, hän on jalosukuinen mutta köyhtyneen perheen tytär, joka ystävystyy prinsessa Indiran kanssa ja pääsee osaksi tämän satumaista ja yltäkylläistä elämää. Prinsessan seuralaisena hän matkaa Englantiin sisäoppilaitokseen juuri ennen ensimmäistä maailmansotaa. Englannissa Anahita rakastuu Donald Astburyyn, joka on rappiolla olevan Astburyn kartanon perijä. Kartanossa asuu myös Donaldin äiti, joka on ilkeä ja juonitteleva.
Lähes vuosisata myöhemmin Astburyn kartanossa filmataan elokuvaa ja nuori amerikkainen filmitähti Rebecca Bradley on tullut kuvauksiin. Paikalle saapuu myös Ari Malik, joka selvittää isoisoäitinsä Anahitan menneisyyttä. Salaisuudet alkavat paljastumaan...


 Ulkona lumet on melkein mennyttä, lämmintä ja loskaa... Viikon päästä on jo ensimmäinen adventtikin.

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!
6 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä kirjalta. Talvella on hyvä lukea, rauhoittua ja nauttia hämäryyden tuomasta tunnelmasta. Ihana opetustaulu tuossa viimeisessä kuvassa!! Mukavaa alkavaa, uutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kirjavinkistä, aina on pula uusista kirjoista mitä lukea.

  VastaaPoista
 3. Vaakunassa on kesäaikaan ihana terassi. Siihen paistaa aurinko vielä myöhään illallakin. Tuossa kesän lopussa käytiin juuri ystävän kanssa siellä juomassa kylmät limpparit ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos kirjavinkistä!
  Täälläkin lumet on sulanut melkein kokonaan. Toivottavasti saataisiin pian takaisin se kaunis luminen maisema ja auringonpaistetta myös.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että sitä laatuaikaa saa aina silloin tällöin.... se on tärkeää aikaa kuitenkin aina välillä.
  Ja tuntuupa hyvältä kirjalta, jonka olet lukenut, pitääpä lainata kirjastosta, jos löytyisi sieltä.
  Hyvää ekaa adventtia sinne teille jokaiselle!

  VastaaPoista