sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Lunta onKovin on pihalla vielä lunta, ei pääse vielä hetkeen pihatöihin, vaikka mielessä ne jo kovasti on. Suunnitelmia olisi monen moisia, katsotaan mitä ehtii vain toteuttamaan.


Jokikin on ihan jäässä, moottorikelkalla on ajeltu vielä jäällä. Ensi viikolle on luvattu pakkasta päivällekin, huoks.


Sieltä kuitenkin talon kivijalan viereltä puskee tulppaanin alkuja...

Mukavaa sunnuntaita!
20 kommenttia:

 1. Hei Mari. Kiva kun kävit osallistumassa blogini arvontaan. Minäkin liityin blogisi lukijajoukkoon. Mukava saada uusia blogikavereita. - Kauniit kuvat. On teilläkin vielä aika paljon lunta, sama juttu meillä. Toivotaan auringonpaistetta. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneli! Tervetuloa lukijaksi 😊 Toivotaan tosiaan auringonpaistetta ja vesisadettakin että päästään tuosta lumesta!

   Poista
 2. Meilläkin on vielä paljon lunta maalla pihassa. Saa hetken odottaa että pääsee pihatöihin. Suloisesti teillä siellä puskee jo tulppaanin alut esille. Ihanaa kun kevät etenee ja pian päästään pihapuuhiinkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu hetken saa odotella että pääsee pihatöihin 😃

   Poista
 3. Tähän aikaan vuodesta huomaa, kuinka pitkä maa tämä Suomi on. Valtaisa ero pohjoisen ja etelän välillä... Mutta kyllä minä tuon lumen ottaisin, että saataisiin tänne eteläänkin kunnon talvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella lumi on kivaa mutta nyt haluaisin siitä jo kovastikin eroon!

   Poista
 4. Se on tätä pitkän maan riesaa. Etelässä jo ihastellaan lumikellojen ja sinivuokkojen nuppuja, meillä on lunta vielä ihan liikaa.
  Joki oli jo välillä sulamassa, mutta nyt yöpakkaset on taas jäädyttänyt kissoille sillan toiselle rannalle. Meillä ei edes piippoja vielä näy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Tulee tosiaan kärsimättömäksi kun katsoo etelän kuvia 😊

   Poista
 5. Meillä oltaisiin onnesta soikeana tuosta lumesta. Kouluun ei tarvitsisi mennä varmaan viikkoon. Sen verran kai sulaessa ainakin menisi. Tänä talvena satoi kerran lunta ja koulu oli suljettuna kolme päivää. Alkoi kyllä tuntua vähän pitkältä...

  Eilen tehtiin pihatöitä ja moottorisaha lauloi, kun karsittiin puita vähemmäksi. Naapurikin tuli pyytämään muutaman puun kaatoa omalta pihaltaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi. Tuo aina hauskaa varmaan lapsista siellä, kun lunta tulee, ei tarvi kouluun mennä! Täällä ei tarvis mennä koko talvena, jos niin olisi 😃

   Poista
 6. Aika sissejä nuo tulppaanit, ei uskoisi! Kyllä tässä vielä hetki menee, ennen kuin voi kunnolla keväästä puhua. Täällä etelässäkin odotellaan vielä jäiden lähtöä, vaikka mantereella on jo lumet sulaneet. Mutta se on yksi hujaus vain, kun lämpenee, eikö?! :)

  VastaaPoista
 7. Aika talviselta vielä näyttää, mutta onhan vasta maaliskuu. Odotellaan kaikessa rauhassa.....?

  VastaaPoista
 8. Kevat on niin ihanaa aikaa,oli se sitten teilla siella pohjoisessa tai meilla etelassa.Huomaan muuttuneeni vahan karsimattomaksi,kun kevat on taalla ollut vahan myohassa.Ei saisi valittaa,kun ajattelee teidan kevaan etenemista.Tanaan aurinko paistaa +20...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi teillä on jo kunnon kelit siellä!

   Poista
 9. Onpa teillä vielä siellä jonkin verran lunta, mutta pian ne siitä sulavat.
  Ensimmäiset piipat ovat kyllä ilon tuojia joka kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lunta meillä nyt piisaa vaikka alkutalven olikin vähäluminen!

   Poista