maanantai 12. kesäkuuta 2017

Kesä tuli vihdoin


Pari viikkoa on taas hurahtanut, tällä välin tytär päätti peruskoulun ja sai vielä stipendin ansiokkaasta tukioppilastoiminnasta. Se sanottakoon, että päivä oli pilvinen ja erittäin kylmä, tytöillä oli toppatakit mekkojensa päällä. Tytär siirtyy nyt lukioon, nuorimmainen ysille ja vanhin aloittaa lukion kolmannen.


Tämä kulmapenkki on ollut minun murhen kryyni, tosi paljon tulee rikkaruohoa ja on äkkiä epäsiistin näköinen. Lisäksi oikein lämpimällä paikalla, joten kuivuukin nopeasti.


Se onkin ollut minun kevään työlistalla. Toivottavasti nyt pysyy hieman paremmin siistinä ja ehkä kosteampanakin tuon katteen ansiosta.


Lämmin onneksi tuli sitten vihdoin ja viimein viime viikolla meillekin, nyt on sitten ilma taas sateinen ja viileä. Mutta oli jopa niin lämmin, että kävimme miehen ja koirien kanssa nakkaamassa talviturkin.
Leikkauksesta on nyt reilu kaksi viikkoa, jalka on vielä arka ja turpoaa paljon. Ensi viikolla on kontrolliaika lääkärille.10 kommenttia:

 1. Penkkisi saikin kunnon kohennuksen ja näyttää hyvältä.
  Alin kuvasi muistuttaa minua synnyinkunnassani sijaitsevista Vattajan hietikoista ja merimaisemasta.

  VastaaPoista
 2. Paranemista jalalle ja onnittelut lapselle stipendistä.

  VastaaPoista
 3. Eikö ole ihanaa että saatiin vihdoinkin kesä meillekin! Näin ne lapset kasvaa, meidän toinenkin muuttaa kotoa kuun lopussa...mahtaa tulla orpo olo. Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Aika menee kyllä joutuin...

   Poista
 4. Olet kyllä rohkea, kun järveen jo uskallat! Musta on tullut kai vilukissa, mutta Suomen lomilla järvivesi on aina tuntunut liian kylmältä.

  Onnea tyttärelle! Upeaa, että sai tunnustusta työstään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Meressä me käymme täällä uimassa 😊

   Poista