sunnuntai 10. syyskuuta 2017

JuhliaPari viikkoa on töitä paiskittu loman jälkeen. Muutama iso tapahtuma oli menneinä viikkoina meillä, vanhin täytti 18 vuotta ja sai ajokortin, sekä nuorin pääsi ripille viime sunnuntaina. Ilma oli onneksi rippijuhlissa mitä loistavin!
Lisäksi vanhimmalla on huomenna kutsunnat ja ensimmäiset kirjoitukset perjantaina lukiossa. Huh, miten tuo aika menee!Nyt on sitten ilma tosi syksyinen, tänäänkin on satanut koko päivän vettä...

Mukavaa alkavaa viikkoa,14 kommenttia:

 1. Onnittelut täysi-ikäiselle ja rippilapselle. Sekä tietysti vanhemmille.

  VastaaPoista
 2. Perhejuhlat ovat aina ikimuistoisia ja ihania. Onnittelut.
  Kauniit kuvat.

  VastaaPoista
 3. Onnea! Meilläkin on alkavalla viikolla ylioppilaskirjoitukset - jännää - ja autokoulu, se on pojalla vielä kesken. Hauskaa, kun teidän perhekuulumiset osuvat usein niin samaan pirtaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo on tosiaan samanlaiset jutut menossa teidän perheessä kuin meilläkin 😊

   Poista
 4. Paljon onnea sinne!<3 Aika menee hurjan nopeasti.
  Mukavaa syksyn jatkoa koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Onnittelut jokaiselle juhlijalle! Meidänkin perheessä on ihan samat kuviot, siskolla oli viiskymppiset, pari nuorta aloitti juuri sivarin, yksi on vielä armeijassa, yksi sai juuri kortin, toinen on viittä vaille ja kolmas aloittaa syksymmällä autokoulun... Kaikki siis siskojeni lapsia. Kesä meni hurjan nopeasti, onneksi on välillä näitä kohokohtia ja juhlia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Eeviregina! Juhlat on kivoja ❤

   Poista
 6. Onnitteluja multakin jokaiselle juhlijalle. Niin se aika kuluu. Ihailin mustikkasaldoasi. Ei ollut meilläpäin juurikaan tänä vuonna mustikkaa, mutta puolukkaan yritetään, niitä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nina! Toivottavasti olette puolukkaa löytäneet.

   Poista