maanantai 13. huhtikuuta 2009

Syreenin oksa





Laitoin muutama päivä sitten siihen jokin aika sitten esittelemääni pulloon syreenin oksan ja nyt se on jo täynnä vihreää! Kukkanuputkin jo pilkoittavat :) Olisin halunnut siihen omenanoksan mutta meillä on vielä niin nuoret omenapuut että yksinkertaisesti en raaskinut katkaista edes yhtä oksaa...

Kyllä minua jännittää (Isäntä nauraa kun minä aina jännitän kaikkea!) kun torstaina lähdemme sinne Prahaan! No, ensinnäkin jännitän lentomatkaa, en todellakaan pidä lentämisestä, kait se on jonkin sortin lentopelkoa... Ja toiseksi että miten onnistuu kulkemaan siellä pyörätuolilla :-/ Mutta toisaalta kun tilanteelle ei voi mitään niin se sitten menee niin kuin menee! Katselin säätiedotukset niin sinne on luvattu lämmintä (n. 20 astetta!) ja vesikuuroja. Vesikuurot ei minua haittaa, ainahan sitä voi silloin pistäytyä maistelemaan sitä kuuluisaa Tsekkiläistä olutta :)
Näin komea kipsi minulla on jalassa ;D


23 kommenttia:

  1. Voi sinua poloista, kun tuollaisen riesan sait... Vaikkakin kipsi näyttää kyllä vallan somalta:) Matkanne koollostaa ihanalta! Ja niin näyttää oksakin...

    VastaaPoista
  2. Oi mahta oksa, lähteekö syreenin oksa tosiaan noin riemukkaasti kasvuun pullossa! Pitää varmaan itsekin kokeilla :) Tsemppiä reissuun!!!

    VastaaPoista
  3. Onpa oksaan tullut pian noin paljon vihreää:)
    En ole käynyt Prahassa, mutta olen kuullut paljon ylistäviä kertomuksia sieltä. Joten ihana matka teillä on tiedossa ja lentokin on niin lyhyt ettet varmaan ehdi huomatakkaan kun olette jo perillä.
    Kipsi on kyllä komea.

    VastaaPoista
  4. Mukavaa matkaa Teille.Kyllä se hyvin menee,tuon kipsinkin kanssa.Nauti vain matkasta.

    VastaaPoista
  5. Mukava tapa tuoda ensikevättä sisälle, syreenin oksan tai jonkun muun oksan avulla.

    Kivaa matkaa Prahaan, en ole siellä käynyt, joten odotan matkakertomustasi!

    VastaaPoista
  6. Mahtavan näköinen oksa! Minäkin otin syreenin, koivun ja onnenpensaan oksia maljakkoon ja syreeni tosiaan pukkasi lehdet ensin, sitten tuli onnenpensaan kukat.

    Voi kuinka ihanaa kun pääset reissuun, mahdatko kristallia kantaa tuliaisiksi vaiko sitä olutta ;-) Oikein hauskaa matkaa!

    VastaaPoista
  7. Keväinen oksa! Muista ottaa sukkapuikko mukaan (saakohan viedä koneeseen) millä voit rapsutella jalkaasi, kun siellä on sitä hellettäkin luvassa. Vähän vaan olen kade kun pääset lämpimään. Oikein ihanaa matkaa teille toivoopi Lennu!

    VastaaPoista
  8. Upea oksa, hienossa pullossa : ) Otin omenapuun oksia sisälle monta viikkoa sitten ja ne eivät lähteneet kunnolla vihertymään. Aina ei onnistu... no, eipä haittaa, onhan hienot pääsiäsiruohot.
    Oikein mukavaa ja antoisaa matkaa !

    VastaaPoista
  9. Upeaa, kun noin nopskaa tulee vihreää tuohon oksaan! Laitoin jokunen aika sitten omppupuun oksia maljakkoon ja niihin tuli lehtien lisäksi ilokseni myös kukkia :) Nyt vaan odotellaan että saataisiin niitä oikeisiin puihin uloskin!!!

    Toivottelen oikein hyvää ja antoisaa reissua sinulle :)

    VastaaPoista
  10. Ihanan vihreää ja punaista!!
    Mukavaa reissua, kyllä se hyvin menee.
    Terkuin Piitis

    VastaaPoista
  11. Uskomattioman nopeasti sireeni on vihertynyt. Huomenna taidan mennä napsasemaan yhden oksan omasta sireenistäni.
    Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
  12. ihanan viehertynyt oksa:)
    mukavaa matkaa sinulle komeasta kipsistä huolimatta!
    halauksin päivi

    VastaaPoista
  13. Oikein turvallista matkaa teille Mari! Älä piittaa... miekään en perusta lentämisestä. Ota siis jo koneessa sitä olutta, niin kivasti rentoutuu :)

    Terkuin,
    Kantriina

    VastaaPoista
  14. Täälläkin syreenin oksa pukkasi upeat lehdet ja kauniit nuput, mutta ei jaksanut kukkia, vaan lakastui ja piti heittää pois. Toivottvasti sinä onnistut kukittamaan tuon kauniin oksan.
    Hyvää matkaa sinulle, kyllä kaikki onnistuu pyörätuolinkin kanssa. Minä matkustin aikoinaan tuolin kanssa Espanjassa ja hyvin meni, vaikka heikkojen voimien takia en pysty itse tuolianuí kelaamaan. Minä siis vaan nautin mäkisistä maisemista ja isäntä puuskutti.Minun ms-tautini aiheuttaa aina joskus pyörätuolitarpeen ja olen huomannut palvelun pelaavan tosi hyvin kun on tuoli mukana, tosin apuvälineet aiheuttavat myös aivoissa toimintahäiriöitä. Minun kävelykeppini, tuolini, tai kyynärsauvani on usein syynä asioimiseen miehen välityksellä. Enhän toki osaa tehdä ravintolassa tilausta, kun käytän keppiä, keppi siis vaikuttaa aivotoimintaan, enkä tiedä minkälaista huulipunaa haluan ostaa, ihankuin maalaisin sillä tuolini. Siihen saa tottua, että pidetään idioottina ja kykenemättömänä päätöksentekoon ja holhouksen alla olevana, kun käyttää apuvälineitä.
    Nauti matkastasi.

    VastaaPoista
  15. Voi miten kaunis oksa!

    Matka kuulostaa tosi mukavalta ja lento sinne on lyhyt. Varmasti kaikki menee hyvin kipsattunakin.

    T. Sussi

    VastaaPoista
  16. Kiitos kommenteista :) Tänään otettiin tikit pois ja jalka sai uuden luumun värisen kipsin ;D Tosi komea, nyt on kipsi ja kepit sävy sävyyn...

    VastaaPoista
  17. No, kyllä onkin komea kipsi! Uskon, että matkanne sujuu hyvin ja toivon, että ilmat suosivat! Nauti oikein kunnolla!!
    Ihana tuo syreenin oksa, niin nipeasti se lähti sitten jo vihertämään.
    Itsekin jännitän ihan hassuja asioita, mutta kun pääsee itse tilanteeseen niin jo vähän helpottaa;)
    Toivotan teille OIKEIN IHANAA MATKAA!!
    Ps. Kuvia jään odottelemaan...;)

    VastaaPoista
  18. Ihanaa keväisen vihreää! :) Oikein mukavaa reissua sinulle ja toivottavasti pääset pian jalkapaketista eroon!

    t. Iippa

    VastaaPoista
  19. Voi, että, lähtikö se oksa noin äkkiä kasvamaan, pitääpä itekkin laittaa, vaikka kukkisikin!
    Sulla on hienon punainen kipsi!
    Kyllä sillä nyt vaan kehtaa lähteä matkustelemaan...
    Praha on kaunista paikkaa, vaikka ite en ole käynyt.
    Mutta olen kuullut puhuttavan siittä vain pelkkää hyvää!

    VastaaPoista
  20. Kyllä se matka hyvin menee. Nauttikaa Prahan keväästä! Tuo oksa näyttää muuten upealta ja tuo vanha lasipullo komea ilmestys!

    VastaaPoista
  21. ihana tuo oksa..hyvää reissua teille vai oletteko jo kotona? en huomannut katsoa päivää koska lähdette =D

    VastaaPoista