perjantai 7. tammikuuta 2011

Ostoksilla








Ajelimme tänään Kempeleen Zeppeliiniin alemyynteihin. Sieltähän löytyi vaikka mitä, mm. tämä bling bling-neuletakki 25 €, pari tunikaa 5 €/kpl ja paljon paljon muuta :)

Gigantissa edustaja maistatti tälläisella espressokeittimellä tehtyjä juomia. Minä ja mies otettiin lattet, vanhin poika espresson ja nuorimmat kaakaot. Siis täytyy sanoa, että hyvää oli! Kun tätä joulun alla mainostettiin, niin ajattelin että tuollaista nyt ei meillä tule olemaan... Jotain kapseleita, höh. No, vielä en ostanut, mutta empä enää menisi vannomaan... :) Onko teillä kokemuksia ko keittimestä?


Ja sitten kukka asiaa. Tietääkö kukaan, että mitä tuo kuvassa oleva kukka on?

Hyvää viikonloppua!

21 kommenttia:

  1. Mulla ei oo keittimestä kokemusta, kun ei juoda kahvia:) Mutta jos joisin niin varmaankin hankkisin;) Ihania kuteita oot hankkinut.

    VastaaPoista
  2. Edullisia vaatelöytöjä olet tehnyt!
    En osaa auttaa kukka asiassa, kaunista joka tapuksessa :)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Juuri eilen join tuollaisella hököttimellä tehtyä kaakaoo siskollani. Heidän perhe sai äidiltämme sen joululahjaksi. He tykkäävät kovasti siitä, mutta minä en haluaisi meille, kun muutenkin työpöydät ovat aina täynnä.En myöskään tykkää erikoiskahveista.Varmasti jos on erilaisten kahvien ystävä se on mieleinen. Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
  4. Minä mietin ihan tosissani tuon kahvikoneen hankintaa joulun alla, sillä kun saisi niin monenlaista aikaiseksi...se kapselisysteemi kuitenkin epäilytti, aika hintavaa sellaiset kertakäyttöjutut loppupelissä taitaa olla?

    Kukka-asioissa olen melko huono, mutta just poikkesin Tuijan Koti ja puutarha-blogissa ja siellä oli aika samanoloinen kasvi nimeltään Mooseksen palavapensas - voisiko olla sama?

    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  5. Hei Mari,
    vieläköhän zeppeliiniin jäi mullekki ostettavaa?
    Pitäisköhän huomenna mennä käväseen...

    Keittimestä ei ole minulla minkäänlaista hajua...

    Eikä kukastakaan...

    Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

    VastaaPoista
  6. Mä tuota samaa keitintä katsellut vähän sillä silmällä :D
    Vielä ollut sen verran muita rahanreikiä, että vasta ajatuksen asteella...

    Kukist tiedä mitään, onneton tapoin muratinkin (joka ON helppo)kun yksinkertaisesti unohdin sen olemassaolon!!! :DD

    Mukavaa viikonloppua sinullekin!!

    VastaaPoista
  7. Kukasta en tiiä mutta keitintä oon testannut. En lämmennyt, tosin kamomillatee ei ehkä ollut paras valinta, olis pitäny koittaa kahvia!

    VastaaPoista
  8. Kukasta ja keittimestä en tiedä mitään, sorry. Mutta jakkupa vaan on soma! Tuollaisen haluaisin myös, ja juuri tuossa värissä. Hyvä löytö!

    VastaaPoista
  9. Ihana neuletakki. Tykkäisin itsellänikin tuosta, juuri tuossa värissä.

    En ole tuollaista espressokeitintä aikaisemmin nähnytkään. Mielenkiintoiselta vaikuttaa.
    Kukka-asiassa en osaa auttaa:(

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. vaalenapunainen kukka on mooseksen palava pensas. Minulla on ihan samanlainen pihalla. Upea kukka, mutta kannattaa varoa koskettelua, kasvin eritteet voivat aiheuttaa iholle rakkuloita auringon valon kanssa.

    kaunis neuletakki!

    VastaaPoista
  11. Kahvikoneesta olen haaveillut, olisi niin ihan juoda lattea yms, nam : )
    Kuvan kasvit ovat tosiaan mooseksenpalavaapensasta. Niitä on valko- ja vaaleanpunakukkaisina. Ja kuten Sussi mainitsi, niiden kasvinestettä on hyvä vähän varoa, sillä se voi aiheuttaa iholle rakkuloita.
    Hyvää viikonloppua !

    VastaaPoista
  12. Kaunis neuletakki! Tykkäisin itsekin :)

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  13. Minäkin tuumailin joulun alla tuollaisen keittimen hankkimista, mutta kun kellään ei ollut siitä mitään kokemusta, jätin asían hautumaan.

    Hyvää viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  14. Kiitos kommenteista ja tiedosta :) Kaunista tuo mooseksenpalavapensas!

    VastaaPoista
  15. Minäkään kahvijuomattomana (onkohan tää edes suomal. sana?) en osaa kommentoida keittimestä, mutta tunika on hervottoman ihana!

    VastaaPoista
  16. Ootin tässä koneeni äärellä sinua:))
    ja pitimäni sanomani että tiedän kukan nimen, mutta en muista...mutta luin että mooseksenpalavapensashan tuo on...

    Neuletakki on kaunis ja just minun makuuni ja kyllä sitä täytyy välillä itseäänkin hemmotella siten piristystä antaen.. noista kahvikapseleista ei ole kokemusta.

    VastaaPoista
  17. siis siten piristystä saaden itselleen...:)

    VastaaPoista
  18. Nescafen Dolce Gusto tuli meille ennen joulua, kun mies toivoi ja sai sen syntymäpäivänään. Meillä on se pienempi, pingviinin näköinen, minun mielestäni...;D Luulin, etten välitä siitä, mutta toisin kävi:) rentoudun usein ilatisian juomalla sillä tehtyä cappucinoa, mies espressoa ja tyttö kaakaota, muitakin makuja olen kokeillut ja tykästynyt moneen. Kesällä odotta persikkainen jäätee;)Kivaa vaihtelua normaalin kahvin lisäksi ja halvempaa kuin kahvilasta tilattuna:) Voin siis suositella:)

    Ihana tuo pusero!!!:)

    VastaaPoista
  19. Mä hankin syksyllä kahviautomaatin. Mietin aluksi jotain tuon tapaista systeemiä, jossa käytetään kapseleita tai podeja, mutta mua epäilytti se, että miten kauan sellaisia kapseleita sit ihan oikeesti on saatavilla, ainakaan pikkukaupungeista? Aika arvokkailtakin nuo kapselit vaikuttivat. Päädyin sellaiseen automaattiin, joka jauhaa kahvin pavuista ja jossa on maidonvaahdotin mukana. Oon tykännyt siitä ja paljon on käytetty, itseasiassa sen jälkeen on keitetty tavallisella keittimellä kahvia vain kerran tai kaksi.

    VastaaPoista
  20. Mulla on ihan saman mallinen neuletakki, joka on ihana päällä, mutta siinä ei oo valitettavasti tollasta ihanaa pitsiä, ottaisin paljon mieluummin ton sun version. ;)

    VastaaPoista
  21. o+ _654122222222222222222222222222222222222uy78i7ku
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,n,

    Tämä oli kissani Papun kommentti kun hyppäsi läppärin näppiksen päälle! Mukavaa lauantai-iltaa sinulle, katselen samalla bondia telkusta ja bloggailen, huomasin että pappasi näyttää aivan James Bondilta...

    VastaaPoista