lauantai 10. syyskuuta 2011

Tapettia ja muuta mukavaa


Tilasin Tapettitalolta pari mallipalaa tapeteista. Ensimmäinen on Rantakukka, jota ajattelin välihuoneeseen. Ja toinen on Lumme harmaana, jota ajattelin olkkariin. Se on tosin vielä mietinnässä.Viikolla tuli Korpikangassiemen frön paketti. Osan laitoin jo heti malttamattomana maahan :) En tiedä kyllä, onko nyt vielä liian lämmintä, koko viikon on ollut lähelle 20 astetta. Nämä tulppaanin sipulit ajattelin istuttaa ruukkuun sitten myöhemmin ja viedä kellariin.

 
Perjantaina olimme työporukan kanssa Maikkulan kartanossa tyhypäivällä. Päivä oli mukava ja itse kartanoalue oli mahtava. Kuvat on vain melkoista pikselimössöä, kun unohdin vaihtaa kuvan koon kännykästä...


Tämä postaus on tehty nyt siis Harakan neuvomalla uudella editorilla, joten voi vielä näyttää hassulle :) Mutta nyt kohta lähdemme Miehen kanssa seisomaan urheilukentän laidalle, tenavilla on tänään koulun urheilukisat.
Hyvää viikonloppua!4 kommenttia:

 1. kauniit tapetit, pidän molemmista.

  Kukkasipulien istuttamisen ajoitus on minusta hankalaa, kun ei koskaan tiedä, jatkuuko syksy lämpimänä vai tuleeko talvi vauhdilla. Joskus olen laittanut maahan lumen sataessa, kun talvi on yllättänyt ja välillä myöhään illalla taskulampun valossa (D!), kun ei ole muulloin ehtinyt ja sää on äkillisesti kylmennyt.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita tapetteja molemmat!

  Kaunis kartano pihapiireineen. Minua nuo kartanot yleensäkkin kiehtoo:) Niissä on jotain menneen lumoa ja kauniitakin ovat.

  Onnea tenaville urheilukisoihin! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hei Mari,
  minustakin molemmat tapetit ovat oikein kauniita.

  Luulenpa, että teiltäkin löytyy tuota Maikkulan tunnelmaa :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista! Vanhat kartanot on kyllä kiehtovia kohteita. Harmi, että en muistanut vaihtaa tosiaan sitä kuvakokoa, olisi ollut muutama kuva tuolta lisää.

  VastaaPoista