sunnuntai 9. helmikuuta 2014

PilkilläEilen kävimme pilkillä naapurikaupungin tekoaltaalla. Jopa minäkin lähdin mukaan, tykkään kyllä olla pilkillä sitten keväämpänä, kun aurinko jo paistelee mukavasti. Eilen kyllä pyrytti lunta ihan kiitettävästi.


Ahti ei kovin suonut antimiaan, miehen ensimmäinen ahven olisi mahtunut tulitikkulaatikkoon...


Nuorimmaisella ei tahdo kulua koko aika pilkkimisen parissa, nyt satoi lunta ja oli suojasää niin aika onneksi kului muissakin merkeissä.


Kyllä nämä minun huopalapikkaat on vaan hyvät, ei palele varpaat kunnon pakkasillakaan... Ihan luottokengät!

Mukavaa sunnuntaita ja samalla alkavaa viikkoa!
12 kommenttia:

 1. Me kans ajateltiin, että hiihtolomalla voisi käydä pilkillä vanhempien mökkimaisemissa. Kunhan vaan ei kovin nyt rupeaisi sää lämpemenemään, tosin eihän ne nuo jäät nyt ihan heti lähde sulamaan, mutta jäällä on ilkeä kävellä, jos on kovin vetistä se jään pinta... Hienot huopalapikkaat bongasin - tahtoo kanssa! Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Musta on ihan mahtavaa, kun kalastatte omat syömiset. Ilmeisesti Ahti on ollut suosiollinen jo tähän asti, jos olen ymmärtänyt oikein edellisiä postauksia, vaikkei nyt tullutkaan vonkaletta ;)

  VastaaPoista
 3. Tuo pilkkiminen on mulle ihan outoa touhua, mutta mies on käynyt ja vienyt israelin vävyjäkin eksoottiselle retkelle. Heille on ihan utopiaa, että veden päällä voi kävellä ja joskus jää on ollut ihan lumetontakin, kirkasta.
  Joskus ollaan ajeltu jäätietä Kokkolan edustalla olevalle Tankarin majakkasaarelle. Eipä taida tänä talvena onnistua, ei ole niin paksua jäätä.
  Kevätaurinkoa ja mukavia pilkki-ilmoja toivottelen!

  VastaaPoista
 4. Täytyy tunnustaa, että en koskaan ole ollut pilkillä..:)

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia pilkkireissulta!
  Mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kauniin värinen kaira! Kerroit, että ensimmäinen ahven olisi mahtunut tulitikkuaskiin...no kyllä varmaan oli suurempi:) Siitäpä tulikin mieleeni, että kun olin aivan pieni tyttönen, niin otin merestä skitareita, niitä oli kaksi, jotka laitoin tulitikkuaskiin ja annoin niille maitoa heinänkorrella...sillä olin toivonut akvaariota, mutta sitä en saanut. Myöhemmin meillä oli kyllä akvaario.
  Ompa vahva lumiukko siis kun pysyy koossa vaikka reppuselässä ratsastetaan:-) Näyttää tosiaan ja varmaan ovatkin lämpöiset jalkineet ja lisäksi hyvän näköiset. Kyllä ulkona tarvitseekin olla hyvin pukeutunut, ettei tule vilu kesken kaiken. Minä olin tänään ulkona myös kuusi tuntia, välillä kävin vain syömässä ja kahvit juomassa.
  Mukavaa illanjatkoa!

  VastaaPoista
 7. Pilkillä on varmasti ihan mukavaa,vaikkei aina saalista paljon tulekkaan.Kyllä minäkin keväämällä auringonpaisteessa voisin koettaa kalaonnea.Nyt ei ole paljon luntakaan jäällä.
  Kivat kengät sulla.
  Ja uudelle viikolle mukavia päiviä=)

  VastaaPoista
 8. Kiva kuvasarja! Mukavaa viikkoa:)

  VastaaPoista
 9. Voiko olla mitään mukavampaa!!!
  Voi, että. Meidän 12vee olisi innokas kalamies, jos vaan olisi puitteet mennä.....

  Ihanaa ystävänpäivää sinne teille♥♥♥

  VastaaPoista
 10. Pilkkiminen on mukavaa;) Ja upeat huopikkaat Sinulla;)

  VastaaPoista
 11. Kiitokset ihanaiset näin yhteisesti kommenteista!

  VastaaPoista