keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kukkia, kanoja ja muroja


Pikarililjat ovat minun yksi suosikeista keväällä kukkijoista. Pikarililjoista tulee minulle aina mieleen edesmennyt ystäväni, jonka pihalla näitä oli paljon. Kylläpä muuten rupesi ihan kunnolla vihertämään ukkosmyrskyn jälkeen!Kotkot pääsivät pihamaalle nauttimaan vapaudesta vähäksi aikaa, kun koirat laitettiin sisälle siksi aikaa. Pikku mutkan kävivät vain piipertämässä pihalla ja palasivat takaisin häkkiinsä. Esa onkin reipas kukko, aamulla aina n. 3.20 heräämme kukon lauluun... :) Esalla on onneksi aika mukava ja pieni ääni.


Sain Buzzattavaksi Shredded Wheat muroja ja voin sanoa, että hyviä on, vähän liiankin hyviä. Näitä tulee naposteltua ihan noin vain, illalla makean nälkäänkin... Jopa meidän miespuolisillekkin upposi. Näitä varmasti tulee ostettua lisääkin.


15 kommenttia:

 1. Oi ihanuus tuota teidän kotia ja pihapiiriä eläimineen.

  Onnellinen olet <3

  VastaaPoista
 2. Pikarililjat on minustakin ihania. Syksyllä pitää ostaa lisää sipuleita, taitavat levitä aika hitaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä pitää tosiaan minunkin ostaa lisää, eivät kovin paljon ole levinneet nyt parin vuoden aikana.

   Poista
 3. Kauniita on pikarililjat! Ja nuo kanat ja kukko on vaan niin ihania!:)

  VastaaPoista
 4. Minunkin mieleen ovat pikarililjat, harmi vaan ettei ne paljoa meillä menestyneet. Ehkä väärä paikka, pitäisi ostaa syksyllä lisää. Meilläkin kaikki kasvaa kohisten, rikkaruohot myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rikkaruohotkin tosiaan kohisten kasvaa ;)

   Poista
 5. Kukko siellä vahtii kanojansa silmä kovana=)
  Pikarililja on kaunis ja hentonen.Kasvu pyrähti käyntiin oikein kunnolla.Aurinkoista viikon jatkoa=)

  VastaaPoista
 6. Voi noita teidän kotkoja <3 Kanoista haaveilen, en tosin klo 3.30 herätyksestä ;-)) Munivatko hyvinkin munia?
  Ja pikarililjat on kauniita ja herkkiä; meillä ei niitä tosin ole puutarhassa kun tukehtuisivat kaiken muun vihreän alle. Minusta ne tarvitsevat tilaa ympärilleen jotta niiden kauneuden todella näkee :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kanat on vielä nuorikoita, joten vasta syksyllä voi alkaa odottamaan munia. Noiden pitäisi munia hyvin mutta toisaalta myöskin hautoa. Eli munia ja tipuja odotellen ;)

   Poista
 7. Esa on hyvin samannäköinen kuin meidän edesmennyt kukko Einari. Sillä oli myös tuolla lailla punaista selässä. Voi, se oli niin ihana.. ♥

  VastaaPoista