sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Merellä

Muutama kuva tämän viikon kalastusretkeltä merelle tai lahtihan tuo on. Aika upeaa on syksylläkin. Kylmä on ollut, mutta päivät ovat olleet komeita. Saalistakin tuli, mies sai 5,4 kg hauen, joka tietenkin vapautettiin. 


Aamulla on pakkanen käynyt jopa -9,5*C. Kukat ovat nyt menneet ja minä pöhölö unohdin osan pelargonioistakin ulos... Taustalla häämöttää miehen viimeisin hankinta, kunnostusta vailla oleva puuvene. Meidän yksi tuttu lähti vuodeksi asumaan Nicaraguaan ja antoi veneen meille. Siinäpä sitä hommaa on, vaikka olisihan sitä ilman venettäkin :)

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!


22 kommenttia:

 1. Ai että on kaunista! Nyt on kyllä ollut syksy parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 2. Kauniit maisemat ja todella kauniit kuvat!♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Kyllä meitä on hemmoteltu niin kauniilla säillä tänä syksynä, ei ole valittamista :)!

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia! Kyllä meitä on hemmoteltu niin kauniilla säillä tänä syksynä, ei ole valittamista :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! Kauniita on olleet ilmat :)

   Poista
 5. Kyllä syksykin on kaunista! Meillä ei ollut juurikaan ruskaa, lehdet vain paleltui, ruskettui ja putosi pois. Meilläkin oli ollut matkan aikana kovat pakkaset ja kaikki kukat pihalla paleltui. On masentavaa kerätä kuihtuneita pois, tyhjennellä ruukkuja ja kerätä kalusteita varastoon. Se on niin lopullista, kesä on ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruska ei tosiaan ollut tänä syksynä komein. Toivottavasti vielä tulisi lämpimiä, saisi tehdä pihahommelit loppuun... Uutta kevättä odotellaan kovasti!

   Poista
 6. Teitä kyllä hemmotellaan todella kauniilla maisemilla, onneksi syksy on ollut mitä kaunein muutenkin. Kukat paleltuivat ruukkuihinsa täälläkin, eilen nakkelin pois kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, maisemissa ei ole valittamista :) Nyt kuule hoksasin missä asutte, ajelimme siitä ohi toissa viikolla, kun kävimme Oulussa ja Kempeleessä...

   Poista
 7. Wooowwww....Precious Mari . Rakastan merta !!!
  Besos.

  VastaaPoista
 8. Aivan upeita kuvia. Mutta voi että kun teillä on siellä jo paikoin kylmä! Hrrrr..:).

  Minua naurattaa tuo vene - meillä makaa myös aikalailla samannäköinen veneen raato pellolla. Mies sai sen puoli-ilmaiseksi, kun hänen tutuntuttunsa myi kaiken omaisuutensa ja muutti ulkomaille ;)). Meillä ei valitettavasti ole löytynyt vielä aikaa kunnostaa sitä loppuun asti, joten saa nähdä kuinka monta vuotta menee. Hieno siitä kyllä tulisi - tuollaiset klassisen malliset veneet ovat niin kauniita ja kunnostettuina todellisia helmiä.

  VastaaPoista
 9. Upeat kuvat! Onpa siellä ollut kylmä!

  VastaaPoista
 10. Kaunista! Ja nämä kirpakat syksysäät on omanansa ihania. Yöpakkaset yllätti, vaikka varsin hyvin niiden tiesi tulevan;)

  VastaaPoista
 11. Niin todella kauniita kuvia olet siellä ottanut!
  Upeita ovat, voisit vaikka jonnekin kilpailuun näillä kuvillasi osallistua!
  Pakkanen öisin on täälläkin käynyt, eli melkein kaikki ovat jo menneen talven lumia, paitsi syysasteri on vielä jonkinnäköinen vielä.
  Mutta ei varmaankaan kauaa enää.
  Hyvää viikkoa sulle sinne ja perheellesi!

  VastaaPoista
 12. Upeita kuvia! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista