sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pimeää...Illat alkaa olla jo niin pimeitä, samoten kyllä aamutkin, aamulla kun lähdet töihin on pimeää ja illalla kun tulet töistä on pimeää. Minua ainakin väsyttää tämä pimeys. Onneksi on marraskuu jo yli puolenvälin ja ensi kuussa alkaa pitenemään jo päivät :)


Erilaisia tähtiä on tullut viriteltyä ikkunoihin valoa tuomaan. Ehdoton lempparini on tuo olkkarin punakuvioinen tähti, mikä ei missään kuvassa oikein pääse oikeuksiinsa. Eilen kävimme Oulussa jouluostoksilla ja Clasulta lähti matkaan tuo keuhkoparantolan pitsikuvioinen paperitähti. Joululahjaostokset alkavat olla jo muuten hyvällä mallilla! Kerrankin olen aikaisessa...


Ja tipuset voivat hyvin, isot ja pienet. Alli on niin hyvä emo, että on ottanut siipiensä suojaan isommatkin tiput. Edwiina-emo oli hieman hupakko äidiksi ja jätti tiput oman onnensa nojaan...21 kommenttia:

 1. Pimeää ja silti niin kaunista teillä. Ihanat pikku sirput, tsip tsip tsip :)

  VastaaPoista
 2. Ihana tunnelma, oih :) Pimeää kyllä on, tulispa lumi ja toisi vähän valoa tullessaan. Hienoa, että tipusilla on huolehtiva sijaisäiti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä tosiaan voisi olla hieman lunta jo...

   Poista
 3. Pimeää on, mutta onneksi on noita valoja joita viritellä sinne ja tänne. Joka vuosi tulee vähän lisää. Tiput on suloiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Niin tulee lisää valoja, nyt minä olen ihastunut tähtiin...

   Poista
 4. Ihanaa hämyvalaistusta teillä...tulipa mieleen tähdet, jokohan ottais esille? Söpöjä tipusia ja niin ihastuttava emo!

  VastaaPoista
 5. Teillä on kuitenkin niiiin idyllistä ja kaunista pimeydestä huolimatta! Ihanko totta, että jo ensi kuussa alkaa päivä pidentyä? Mahtavaa :)

  Kiva, kun laitat tipujen ja kanasen kuulumisia postauksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi :) Minä odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, että päivät rupeaa pitenemään, hieman ennen joulua taisi olla se päivä...

   Poista
 6. Tämä pimeys on kyllä hirveä energiasyöppö. Lunta tosiaan kaipaisi tuomaan valoa. Onneksi joulunodotus on kivaa ja sen avulla ainakin minä jaksan tämän pimeän jakson. Nuo tiput on kyllä aivan mahdottoman suloisia. Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut jos meillekin jokunen kananen eksyisi. Mietin vain miten lämmin kanalassa tulisi olla, että ne pärjäävät? Tuleeko kanoille helposti vilu? Tallissa kun niitä ei voi pitää hevosten kanssa samassa tilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maatiaiskanat pärjäävät viileämmässä, jopa ihan nollan tuntumassa. Meillä on kanala tallin sisällä, siis kanalassa on kyllä seinät ympärillä.

   Poista
 7. Tähdet tuovat ihanan tunnelmat, ihania ovat myös nuo valopallot.

  Kiva, että tiput voivat hyvin:)

  VastaaPoista
 8. Teillä on niin kaunista ja ihana tunnelma siellä kotona!♥
  Ihana Alli ja tiput♥

  VastaaPoista
 9. Marille laitoin viestiä sähköpostiin :)
  Terkuin
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan sinulle Ilona viikonlopun aikana :)

   Poista
  2. Kiva Mari - innolla odotan :)

   Poista
 10. Onneksi meillä on noita valoja joka makkuun ja lähtöön...Ja kynttilöissä ei pihistellä :)

  VastaaPoista