maanantai 24. marraskuuta 2014

Rennosti

Me täällä nyt Topin kanssa otamme rennosti seuraavat pari viikkoa. Leikkaus meni hyvin, olin ensimmäinen potilas, joten pääsin jo sairaalasta kotia klo 11 jälkeen. Rintaan jää todennäköisesti pieni (?) kuoppa mutta mitäpä se yksi kolo komiassa :) Ja eiköhän se niiden perustarkoitus ole jo täyttynyt, kun kolme lasta olen imettänyt...
Pari kranssia piti väsätä harjoituksen vuoksi viikonloppuna, puolukkainen meni Äidille ja kanervainen Mummolle. Näitä pitäisi tehdä lisää, kun Tytön luokalla on joulumyyjäisissä pöytä, keräävät ysiluokan luokkaretkeen rahaa.


8 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että voit hyvin, nyt vain Topin kanssa otatte yhtä lungisti ja väsäätte lisää ihania kransseja. Ai että tuo teidän uusimman huoneen tapetti on ihanaa, mietin täällä kovasti portaiden tapetin väriä. Oikeastaan siihen olisi jo olemassa yksi vaihtoehto, mutta tiedäthän sinä...me naiset!,

  VastaaPoista
 2. Toipumista. Eipä ne kuopat ja kolot enää tässä iässä tunnu :) Kranssien luulisi menevän kaupaksi. Minä vein lauantaina keskimmäisen pojan koulun myyjäisiin 47 piparkakkuasetelmaa. Kaikki meni kuulemma kaupaksi!

  VastaaPoista
 3. Nopeaa toipumista täälläkin toivotellaan! Ihania kransseja, mun täytyy päästä pian kotiin kaivamaan kaapeista kaikki tähdet ja kyntteliköt ikkunoille! Meillä kuulemma on taas lumi maassa, tiedä sitten kuinka kauan?
  Loman loppu häämöttää ja edessä melkein 15 tunnin lennot Suomeen... Namibiaterveisin Eeviregina.

  VastaaPoista
 4. Toipumisia! Iso halaus täältä:)

  VastaaPoista
 5. Täältä myös pikaista toipumista sinulle! <3
  Kauniita kransseja ja ihanat kuvat Topista!

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että leikkaus ohitse ja sujui hyvin! Tsemppiä rentoiluun teille molemmille!
  Kiva postaus!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kaikille kommenteista <3

  VastaaPoista