torstai 4. joulukuuta 2008Kävimme tänään kyläilemässä minun Äitini luona kun tenavat olivat päässeet koulusta. Poikkesin paikalliseen sisustusliikkeeseen ja sieltähän löytyi vaikka mitä! Löysin mm. kummitytölleni joululahjan, itselleni ihastuttavan Mailegin possun ja äiti osti meille uuden eteisen kunniaksi Riviera Maisonin KEYS-naulakon joka oli vieläpä 30% alennuksessa! Vitsit että minä tykkään RM:n tuotteista. Harmi ettei meidän pikku kaupungista sitä saa :(
Minä varasin minulle ja miehelleni lennot Prahaan ensi huhtikuulle. Nyt on se ongelma että varaus onnistui mutta kun olisi pitänyt maksaa niin sivusto ei aukaissutkaan verkkopankin sivua! Voi että mä inhoan kun tulee tälläisia ongelmia... No, sain onneksi "hyvällä" englannin kielelläni sähköpostin kautta heidän tilitietonsa. Jospa se siitä! Vietämme Prahassa pidennetyn viikonlopun, hotellimme on mukavalle näyttävä Bellagio vanhassa kaupungissa. Onko kokemuksia kellään hotellista tai Prahasta?

10 kommenttia:

 1. hei,
  ihana on tuo naulakko ja kylläpä yhdyn siihen että ovat ne vain niin kauniita.
  Ilona

  VastaaPoista
 2. Moikka!
  Aivan ihana tuulikaappi on teille ilmestynyt, onnitellut:)
  Hienoja tyynyjä ja pusseja olet tehnyt, miten ihmeessä sen kuvan saa siihen kankaaseen kiinni? Onko se jokin silitysjuttu? Mä olen ihan umpitohelo kaikessa neulontaan liittyvässä..
  Prahassa en ole itse käynyt, mutta kaikki sitä ovat aina kovasti kehuneet, joten varmaan olette valinneet hienon ja hyvän matkakohteen!

  VastaaPoista
 3. Kivat ostokset olet aikaansaanut...
  Juu Prahassa on tullut kerran käytyä kesällä muutama vuosi sitten Kaarlensiltaa kävellessä...viikon verran olimme siellä. Onni oli se, että silloinen oppaamme oli Prahalainen, joka puhui suomea, oli opiskellut sitä Suomessa. Häneltä saimme paljon tietoa, mutta kun menet Googlen kautta niin sieltä saat ihan hyvää tietoa...
  Ihanaa on teillä odotettavissa...ja siitä voi jo alkaa unelmoida.

  VastaaPoista
 4. Ilona: Kiitos ja hyvää Itsenäisyyspäivää!

  Maikki: Kiitos kiitos ;) Tiimarista ostin sellaisen pakkauksen jossa on paperia mihin tulostetaan kuva ja sitten silitetään. Tosi helppoa! Usko pois, minäkään en ole syntynyt neula kädessä =)

  Sirkka: Teillä onkin ollut hyvä onni että teillä on ollut paikallinen opas. Juu-u ja haaveillut jo olen :) Ja onnistui lentolippujenkin maksu vihdoin ja viimein!

  VastaaPoista
 5. KIvannäköinen naulakko ja ihkulainen joulupossu<3
  Oi että, ihanalta kuulostaa pitkä viikonloppu ulkomailla oman rakkaan kanssa.....
  En ole Prahassa käynyt, mutta hyvä ystäväni miehensä kanssa ollut kaksi kertaa ja ovat tykänneet!

  VastaaPoista
 6. Kivoja tavaroita olet löytänyt, todella ihana tuo possu.

  Prahassa en ole itse käynyt, mutta siellä käyneet tutut ovat kyllä paikkaa kehuneet.

  Hyvää itsenäisyyspäivää.

  T. Sussi

  VastaaPoista
 7. Tinttarus ja Sussi: Kiitoksia ;)

  VastaaPoista
 8. Ompas täällä kaunista! Kiitos, Mari, olet lähetellyt ihania paketteja pitkin syksyä. Tänään sain viimeisen ja parhaan, olen halunnut lukea tuon kirjan ja nyt tuli paketissa. KIITOS! Muutenkin oli kaunis ja minulle mieluisa paketti.

  Prahassa olen ollut ja asuttiin muutaman kilsan päässä keskustasta ihan tavallisessa kerrostalossa missä meillä oli huoneisto käytössä. Kokattiin itse aamupalat ja oltiin muuten koko päivä menossa. Prahassa on hyvät ratikka- ja metroverkostot, siellä oppii pian liikkumaan niillä paikasta toiseen. Vanha kaupunki on ihana ja kannattaa ottaa joku opastettu kierros niin saatte enemmän tietoa kaupungista. Kaupungissa on paljon taidegallerioita ja teattereita, niihinkin kannattaa tutustua ja musiikkitarjontakin on laaja. Kaarlensilta on ihana.

  terveisin savisuti

  http://savisuti.vuodatus.net

  VastaaPoista
 9. praha on kaunis kyllä. Kiivetkää kukkulalle ja upeat maisemat ja kirkkokierros siellä tietty.
  keskustassa on paljon vanhantavaran liikkeitä. Niistä voipi tehdä löytöjä edullisestikin. Juu ja ruoka on halpaa. Ravintolassa saa todella kaikki alkopaloista jälkkäreihin tooosi edullisesti. Ainakin silloin kun meikä siellä kävi. Edelliskesänä.Muchan näyttely oli hieno. Se kannattaa myös käydä jos on sellaiseen kiinnostusta.
  Mukavaa viikonloppua, Minna

  VastaaPoista
 10. Savis: Kiva kuulla että tykkäsit ;) Prahassa olen aina halunnut käydä, se näyttää niin kauniille kaupungille ja siellä on varmasti paljon katseltavaa. Mukavaa viikonloppua ja 3. adventtia!
  Minna: Juu-u, vanhantavarainliikkeitä, kuulostaa hyvälle ;)) Kyllä näyttelytkin kiinnostaa kovasti, tuskin maltan odottaa...! Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista