tiistai 26. tammikuuta 2010

Koulun alkuEilen kävin kampaajalla kun tänään minulla alkoi se koulu :) No joka tapauksessa minulle laitettiin tuollainen "leikkaa ja liimaa"-hiuspidennys vasemmalle puolelle. Aika kiva tuli ja edullinenkin oli! Saa nyt nähdä minkä aikaa pysyy paikoillaan.
Mutta tosiaan tänään alkoi opiskelut englannin tasotestillä ja kerrottiin tutkinnon suorittamisesta yms. Kyllä on aika sekavat aatteet päivän jälkeen, onko minusta tähän? Osaanko minä?... Huomenna jatkuu, jospa se siitä selkenee!Viikonloppuna meillä kävi vieraita jotka toivat meille tämän hienon varpuluudan. Sillä kuulemma voi lentääkkin pääsiäisenä :)Tänään kävin aamusella tutkimassa maakellarissa sipuli-istutuksiani ja pelakuitani. Pelakuut kyllä näyttää sille että ne ovat kuolleet?!Krookukset jo nousevat! Milloinhan ne on syytä ottaa päivän valoon?

25 kommenttia:

 1. Hei Mari,
  minullakin on ollut tuommoisia jatkeita välillä hiuksissani.
  Ja hyvin on pysyneet ainakin.
  Tykkään kovasti :)

  Ja hurjasti onnea opintielle sinulle... itse mokoma jätin datanomiopinnot kesken kun tuntui ettei työn lomassa jaksanut enää kovin panostaa - ehkä joskus sitten voi vaikka jatkaakkin.

  Antoisaa aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää pidennys!

  Onnea opiskeluun=)

  Karita

  VastaaPoista
 3. Onnea opiskelun suhteen! Itse en oikein jaksanut jatkaa opiskeluita tradenomipuolella, koko ajan vain kaipailen, että olisi pitänyt lähteä tilasuunnitteluartesaaniksi... No, kyllähän sitä ehtii aina opiskella, välillä pitää vain ottaa vähän etäisyyttä, jotta tietää, mihin suuntaan kannattaa lähteä!

  Ja hiuksesi näyttävät tosi hienoilta!

  Mukavaa viikonjatkoa sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 4. Vau, mitkä hiukset:) Multa on mennyt nyt jotain ohi, mitä opiskelet?

  VastaaPoista
 5. Meillä menee ajatukset samaa rataa, sillä minäkin istuudun kampaanjan tuolille toiveena uusi "kevätluukki"!

  Toivotan täällä Sinulle opiskeluintoa!

  VastaaPoista
 6. Opintielle paljon menestystä, mitä se sitten lieneekin.
  Voih, sinulla jo krookukset kurkistelee. Mä en varmaan malttais antaa niiden enää pimennossa olla, vaan kantasin ne valoon. Neuvoa en kuitenkaan osaa, milloin se oikeasti olisi aika purnukat päivänvaloon ottaa...Jospa joku muu osaisi kertoa.

  VastaaPoista
 7. Hauska pidennys! Tsemppiä kouluun :)

  VastaaPoista
 8. Kyllä pysyy päässä hyvin, ihan varmaan.
  Mun miniäni on kampaaja-kosmetologi, ja tekee noita varmaan paljon.
  Mutta kyllä sä pystyt opiskeleen ja oppimaan vielä tosi hyvinkin.
  Sä olet vielä nuori, ja opitkin. Lapsesi ovat jo sen verran isoja,etteivät sua enää joka käänteessä tarvi.
  Saat rauhassa opiskella, ja sitä et koskaan tule katumaan, että opiskelit!

  VastaaPoista
 9. Kyllä opiskelu sujuu, luotat vain itseesi:-) Ihana varpuluuta, tulee mummola mieleen ;-)
  Mukavaa koulupäivää!

  VastaaPoista
 10. Onnea opiskeluihin!
  Mita tutkintoa lahdet tavoittelemaan???
  Haluaisin itsekin opiskella jotain uutta,mutta pienten lasten kanssa minulla ei viela ole voimia siihen...

  VastaaPoista
 11. Ihana luuta tosiaankin. Tsemppiä opiskeluun! Seuraavalla kerralla on jo helpompaa.

  VastaaPoista
 12. Toivotan onnea opiskeluun! Ihana kevät-look sinulla.
  Tuo varpuluuta on kiva, -muistan kun lapsina olimme pääsiäisnoitia naapurin tyttöjen kanssa ja meille tehtiin tuollaiset varpuluudat. =)
  Kaunishan tuollainen olisikin ovenpielessä, -ihan koristeena, lento-ominaisuudesta en niin välitä... ;-)

  VastaaPoista
 13. Tsemppiä opiskeluun, kyllä se hyvin menee!

  VastaaPoista
 14. Opiskelu menee varmasti hyvin:) Tuosta edellisestä postauksesta..meillä on rummmut asuneet jo kahdeksan vuotta, enkä todella osaa vieläkään soittaa, itse asiassa en ole edes yrittänyt. Mutta meteliä niistä poika saa niin että ikkunat helisee...

  VastaaPoista
 15. Varpuluuta näyttää hienolta, samoin kuin uusi kampauksesikin!!

  Tsemppiä opintojen pariin!!

  VastaaPoista
 16. Kivalta näyttää hiuspidennys!
  Ihana tuo varpuluuta. Tuollaisen haluaisin meillekkin.
  Onnea ja menestystä opiskeluun!

  VastaaPoista
 17. Kampaus on kiva!
  Ja varpuluuta veikeä.
  Pelakuut meillä kuoli, kun vaatisivat huoneenlämmössä päivittäisen kastelun ja eivät saaneet edes viikoittaista. Tämä työ... :)
  Onnea opiskeluun!!

  VastaaPoista
 18. Hieno pidennys hiuksissa! Nyt sitä kaipaa muutosta asiaan jos toiseenkin. Kyllä se opiskelu hyvin sujuu - tsemppiä!! Ajatella krookukset jo nousemmassa, varma lupaus keväästä.

  Mukavaa loppuviikkoa!!!

  VastaaPoista
 19. Olin näkevinäni kuvista, että pelakuissa on vihreitä hentoja lehtiä.. eli ovat elossa. Omani ovat kellarissa saman näköisiä. Kastelen niitä tosi vähän, mutta niin ettei multa ihan kuivu. Otan ne ikkunalle, kun uutta kasvua on enemmän.. Krookuksesikin saa olla vielä kellarissa, ovat niin pienellä alulla : )
  Tsemppiä opiskeluun !!!!

  VastaaPoista
 20. Kiitos kommenteista :) En ole tainnutkaan "julkisesti" sanoa että mitä opiskelen, paljastan tässä nyt että sihteerin ammattitutkintoa havittelen...

  VastaaPoista
 21. ihastuttava luuta.sellaista itsekin toivoisin tavallisen rappuharjan tilalle.Onnea opiskeluun..hienoa että joillain on rohkeutta ja intoa alkaa perheellisenä.siihen.

  VastaaPoista
 22. Viehättävän näköinen hiuspidennys !!! Ja onnea opintielle :)) Samanlaisin aatoksin sitä itsekin aloitti joskus sihteerinopinnot, mutta älä huoli, hyvin se lähtee menemään!

  VastaaPoista
 23. Kiva pidennys sulla hiuksissasi. Niin ja kovasti onnea opintoihin! Kyllä se siitä lähtee rullaamaan!

  Minäkin vielä usein haaveilen lähteväni opiskelemaan jotain ihan uutta. Tällä hetkellä opiskelen avoimessa yliopistossa huonolla menestykellä etänä, sillä aina vaan tuppaan opintokokonaisuuksia etemmäs ja eihän se homma tällä tapaa etene... :-( Huono minä!

  VastaaPoista
 24. Paljon onnea sinulle,että olet lähenyt koulun penkille! se on hieno juttu.Aikuisena sitä osaa ottaa olennaisen tiedon vastaan - ilman muuta sinä pärjäät. Nauti vain koko sydämelläsi kaikesta uudesta.Tukanpidennys sopii sinulle hyvin ! Kiva aloittaa uutta kun itsekkin uudistuu....Voi oikein hyvin ja luota itseesi.Opiskelu aika on elämän parasta aikaa!

  VastaaPoista
 25. Upeat hiukset minunkin mielestäni. Onnea koulutaipaleelle, kyllä se opiskelu aina kannattaa! Minäkin jännitin viime keväänä opiskelun alettua, että pääsenkö koulua ja tutkintoani läpi, mutta hyvin siinä sitten kävi. Paremmin kuin uskalsin edes ajatella:) Niin varmasti sinullakin<3

  VastaaPoista