maanantai 6. helmikuuta 2012

Välihuoneen tapettimietintöjä


Kyseessä on tämän huoneen tapettivalinta. Niin kuin kuvasta hyvin vähän näkyy, oikean puoleinen seinä on hirrellä, tapetit tulee siis kolmelle seinälle. Kuva on otettu eteisen ja tämän välihuoneen ovelta, suoraan edessä on olkkari ja oikealla ruokailuhuone. Tuon kaamean muovimaton alta löytyy (ainakin toivon niin) lankkulattia.Tapettitalon Herraskartano on se tapetti minkä  mies haluaisi sinne. Minä olin yhteen väliin ihan varma asiasta, että se tulee sinne, mutta nyt olen alkanut empimään... Tuleekohan huoneesta liian synkkä?


Tämä olisi vähän kevyempi vaihtoehto. Tapetti on Sanduddin Isoäidin aikaan mallistoa.


Tämä on Cole & Sonin Dorset. En ole toisin tätä nähnyt livenä, minkä sävyinen punainen on kysessä.


Tässä on taas ihan eri tyyliä, tämä oli jokin ruotsalainen vanhanajan malli, en muista nimeä.

Mistä sinä tykkäät?

Että tällaista tällä kertaa. Meillä on vähän tunkua tälle meidän koneelle, kun tämä on ainoa joka toimii... Tenavien koneet molemmat hajosivat yhtäaikaa, huoks...

Mukavaa viikkoa!

13 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään viimeisestä,sopis hirsiseinään tosi hyvin:)

  VastaaPoista
 2. Kaikki on kauniita mutta tuosta alimmasta tykkään eniten!

  VastaaPoista
 3. Hei Mari,
  minä pidän myös tuosta alimmaisesta kovasti.

  Onhan se vaikea tietää kun ei ole livenä nähnyt...
  Ajattelin noita punaisia, että ne ovat tosi kauniita, mutta kyllästyyköhän siihen äkkiä?

  Mutta Sinä osaat kyllä tehdä hyvän valinnan - olen siitä varma :)

  VastaaPoista
 4. Alimmainen on kyllä kaunis, mutta tykkään myös toiseksi ylimmäisestä, ja kun kaikkia katsoo, niin tykkääkin kaikista, vaikee valinta..pitäisi nähdä ihan seinällä.
  Hyvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 5. Toiseksi ylin on mun suosikki, rauhallinen, mutta hirsiseinän kanssa varmasti upea!
  Ei liian herraskainen kepeydessään...

  VastaaPoista
 6. Minä pidän ylimmästä ja toiseksi ylimmästä. Klassisen näköisiä, juuri vanhaan taloon sopivia.

  Enkä usko, että tilasta tulisi synkkä, tila näyttää sen verran isolta, että juuri sellaiseen sopii perinteinen kuviotapetti.

  VastaaPoista
 7. Hei vaan !

  Toisiksi ylimmäinen on ihanan raikkaan näköinen ja siihen sopisivat oikein hyvin esim. valkokehyksiset taulut, valkoiset hyllyt ym. kalusteet! Varmin valinta mielestäni kuitenkin olisi toi alimmainen joka on hieman romattinen, raikas sekä väreiltään paras hirsiseinän väriin... Luonnollisesti valintaasi vaikuttaa minkälaisia/ värisiä kalusteita aiotte käyttää - tilasta voi tullahelposti myös liian kirjava....Vaikea valinta! Luota vaan itseesi - sinä olet nähnyt tilan paikan päällä - täällä myö vain arvaillaan....

  VastaaPoista
 8. Minäkin tykkään eniten tuosta alimmaisesta mallista. Ja just valkoisten kalusteiden ja taulujen ym. sellaisten kanssa.
  Vierastan vähän tummia ja isokokoisia kuvia, mutta teillehän se tulee ja aika vaikea on hahmottaa huonetta vain kuvista.
  Mukavaa remppaa ja helmikuun kuulaita pakkaspäiviä!

  VastaaPoista
 9. Mä oon Jounin kanssa samalla linjalla. Toinen suosikki on sitten tuo viimesin.

  VastaaPoista
 10. Hei,
  Tuo tila näyttää kovin isolta. Joten siihen sopii varmasti tuo ylinkin. Itse valitsisin ehkä kahdesta keskimmäisestä. Tuo alin on ehkä enemmän sellaista mummon kammari tai uusvanha-tyyliä. Noi 3 ylintä sitten sellaisia mitä voisi vanhojen kartanoiden saleissa nähdä. Blogin taustakuvakin on hieno.

  VastaaPoista
 11. Minusta ehdottomasti tuo kakkonen!

  Katso googlella myös tapetti Bird Cage. Esittelin sen mm. blogissani ja serkkuni tilasi sen tapetin heti heidän makkariin tummana, ei vedenvihreänä.

  VastaaPoista