sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Nyt syttyy kaksi kynttilääIhana työntäyteinen neljän päivän vapaa alkaa olla lopuillaan. Välihuone sai vihdoin ja viimein uuden tapetin. Lattian maalaus täytyy varmaan jättää suosiolla joulun jälkeen, muuten haisee koko alakerta joulun maalille. Pieni vipaus sattui tuon tapetin kanssa, sitä oli tasan yksi vuota liian vähän ja tapetti oli siis tilaustapettia... Onneksi siltä kohdalta saattoi kuitenkin kaivella hirret esille. Tapetin vastapäinen seinä on siis hirrellä.


Tein piparitaikinan Mallan reseptin mukaan ja täytyy kehua, että hyviä tuli! Ja taikina oli juuri sopivaa piparitalon tekoa ajatellen. Piparitalon aihio on minulla jo siis valmiina mutta en jaksanut eilen vielä koota.
8 kommenttia:

 1. Hyvää 2.adventtia ja valoisia päiviä joulun odotukseen.

  VastaaPoista
 2. Katselin muutaman postauksen taaksepäin ja oli kiva nähdä samasta huoneesta kuvia ennen tapetointia, kyllä on huoneen ilme muuttunut... KAUNIS ja ihana tapetti. Minä niin haaveilen myös vieläkin vanhemmasta talosta (meillä 52 rakennettu), jossa olisi vanhan talon henki ja tunnelma jäljellä. Meillä vain ei täälläpäin tahdo löytyä näitä montaakaan ja ne mitä on ei ole myynnissä :(
  Hyvää 2.andventin sunnuntaita teille ihanaan kotiinne!

  VastaaPoista
 3. Näyttää todella kauniille!

  Hyvää 2. adventtia

  VastaaPoista
 4. Piparien tuoksu on niin hyvä! =)

  VastaaPoista
 5. Kaunis tapetti ja tykkään kun siinä on väriä!

  VastaaPoista
 6. Hirsiseinä yhdistettynä tuohon tapettiin on varmasti ihan nappi! Onni onnettomuudessta että teiltä sellainen kaunis hirsiseinä löytyy :-)

  Hyvää 2. adventin iltaa ja alkavaa viikkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 7. Upea kuviointi tapetissanne ja sävykin sopii kotikartanon henkeen :-))

  Mukavaa joulunalusaikaa täältä remontin keskeltä myös ;-))

  VastaaPoista
 8. Kylläpä onkin tosi hyvin kuosiltaan sopiva tapetti!

  VastaaPoista