torstai 25. huhtikuuta 2013

Kevät etenee


Kuistille ja portaille oli pakko ostaa orvokkeja, kun kävimme sunnuntaina Bauhausissa maaliostoksilla. Tyttö valitisi orvokkien värin.


Eilen koitin kuoputella kukkapenkkiä minkä jalka salli. Välillä istuskelin pitkät tovit ja sitten jatkoin. Nyt onkin sitten se leikkaamaton jalka kipeä...Ilokseni huomasin, että paljonhan sieltä nousee. Muistaisi vain, mitä tuli istutettua viime kesänä :) Kuvassa keijunkukka.


Ja sisällä kukkii pelakuut komeasti. Tämä on minun suosikki värin perusteella, ihanan hempeä.


Loppuun kuva hepoista. Molemmat ovat niin kuraisia, kun tykkäävät piehtaroida kurapaikoissa... Mutta hyvin meni talvi pihatossa, kertaakaan ei loimitettu kumpaakaan. Meillä hepat on hyvin luonnonmukaisessa hoivassa :)


14 kommenttia:

 1. Oi Bauhausissa! Kade. Olisipa meilläkin täällä sellaiset putiikit ja Plantagen, siellä viihtyisin ikihyviksi ja kerran olen siellä käynytkin, Plantagenissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Plantagen olisi varmasti ihana, harmi, että sitä ei meiltä päin löydy... En ole edes koskaan päässyt käymään!

   Poista
 2. Bauhausissa on kyllä vähän jokalailla kukkaa ja tarviketta.Meillä vaan on sinne ainakin 75 kilsaa, ettei kamalan usein tuu lähdettyä.
  Sulla on siellä kivasti jo kukkaa maanpinnallakin.
  Mulla myös tänä keväänä vähän sama juttu kuin sulla.
  Laitoin kukkamaani syksyllä ihan uudeksi kokonaan, kun oli niin täysi.
  Otin kaikki kukat pois ja madalsin ja muutin muutenkin sitä vähän.
  Ja nyt en tippaakaan muista, mistä mitäkin pitäisi tulla, ja tuleeko nyt sitten lainkaan mistään, hi!
  Hyvää loppuviikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei meilläkään ihan nurkalla Bauhaus ole mutta siellä päin tulee kyllä useasti ajeltua :) Onpahan meillä ihana yllätys, että mitähän sieltä kukkapenkistä tuleekaan ;D

   Poista
 3. Minä meen aina Bauhausin kukkapuolen lintujen sirkutustaustamussiikista niin sekasi että ostan aina emämpi kun tarvii :)

  VastaaPoista
 4. Hih, sama ongelma täälläkin, eli kunpa muistaisi mitä uutta tuli istutettua syksyllä, ja minne. Sitä vaan ei opi kirjoittamaan ylös... on se ihmeellistä ; )
  Meilläkin Kuupuutarhan kukkapenkkeihin on laitettu monena vuotena "jotain pientä" lisää... ja nyt ei sitten muistakaan niitä, ennenkuin maasta nousee jotain tunnistettavaa vihreää. Tätä muistamattomuutta on "ei-puutarhaihmisen" tosi vaikea ymmärtää. Pitävät ihan kummajaisena, hih ; )
  Toivottavasti jalkasi voi jo paremmin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se tosiaan kumma, miksi sitä ei voi kirjoittaa itselle ylös mitä istuttaa ja mihin :) Jalka pikkuhiljaa kuntoutuu -toivottavasti...

   Poista
 5. Olet sinä reipas...pihatöitä teet jalka kipeänä...

  Bauhausin kukkaosasto on kyllä ihana paikka... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vain jotenkin ihan pakko päästä pihatöihin... :)

   Poista
 6. Nyt tuli vähän nolo olo. Sekä Plantagen että Bauhaus ovat meistä neljän kilometrin päässä ja tulee harvoin käytyä, koska ovat minusta olevinaan niin hankalassa paikassa ja parkkipaikat ahtaita.

  Täytyy jatkossa muistaa, kuinka pitkät matkat muilla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täällä pohjoisessa ne ei ole ihan nurkalla :D

   Poista
 7. Ihanat, ihanat hepat♥ Ja niin kauniita kukkia!
  Mukavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista