maanantai 6. toukokuuta 2013

Pieni muutos


Pieni mutta kuitenkin iso parannus talon päätyyn, mies siirsi pyykkitelineen paikkaa pikkuisen eri kantille. Tässä kuva missä teline oli ennen. Eipähän kalsarit liehu heti vastassa, kun tulee pihaan eikä näy suoraan olohuoneen ikkunasta :)


Meidän Manu-paralle sattui pieni onnettomuus vappupäivän iltana. Meillähän koirat ovat aina irti pihassa, Manu ilmeisesti oli hypännyt pellolla jonkin ojan yli ja kainalo tarttunut johonkin terävään oksan tynkään ja repinyt kainalon auki. Tämä on ihan arvaus mihin päädyttiin, koska mitään muuta me ei keksitty. Aika iso ja ikävän näköinen repeämä tuli, palanenkin ihan puuttui... Manu itse ei ollut millesekään. Eläinlääkärireissuhan siitä tuli ja Manu nukutettiin ja kursittiin kokoon. Nyt on sitten kauluri päässä niin kauan, että haava on kunnolla ummessa. Onneksi meidän omalla kylällä on kaksi eläinlääkäriä.


Pellot on vielä märkiä, ei ole vielä asiaa kyntöhommiin :)

Mukavaa viikkoa!26 kommenttia:

 1. Me muutimme vajaa kaksivuotta sitten tähän ja ensimmäinen homma heti syksyllä oli muuttaa kuivaustelineen paikkaa....ihmeellistä miten, jotkut "tykkäävät", että pyykit liehuu nenän edessä, kun ovesta ulos astuu...:)

  VastaaPoista
 2. Oi auts, pikaista paranemista Manulle. Tuo teidan talo on niin ihana, kalsareilla tai ilman :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Nyt Manu kerkesi loukata jo jalkansakkin, nilkuttaa kolmella jalalla :O

   Poista
 3. No märkää tosiaan. Itse iloitsin siitä, että lumet menivät äkkiä ja piha oli varsin kuiva. Mutta ennenaikainen iloni oli: vesisateet ovat kyllästäneet kaiken vedellä.

  En ole ihan varma, mutta veikkaisin, että ensi vierailulla olen. Ja tulen varmasti toistekin. Tervetuloa kylään myös meille, Fiiantielle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiiina! Vettä on lotuuttanut taas ihan tarpeeksi asti, jospa se tulisi nyt kaikki alas, että kesällä ei satelisi niin paljon...

   Poista
 4. :D Juu näyttää olevan hieman märkää. Voi Manu raukkaa, mutta onneksi ei itse ollut huomaavinaan, kun se jo ehkä sanoo, ettei se ainakaan satu kamalasti.. Mekin saatiin eilen koirankoppi tarhassa siihen pisteeseen, että katto ja takaseinä puuttuu. Ennen oli vain noloja katoksen tehelmiä ja nyt voi ilman suurempia pelkoja mennä yhdeksi yöksi jonnekin, kun tietää, että koiralla on oikeasti suoja. Meidän perheestä ei kyllä koskaan tule tarhakoiran omistajia, kun ne vaan ovat perheenjäseniä.. Meillä pyykkitelineen paikka kaipaisi myös vaihdosta, kun on tuolla varjossa, mutta katsotaan ensin miten sen tiensiirron kanssa käy, jos sitä edes tulee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi sitä tiensiirtoa... Toivottavasti menee kaikki hyvin!

   Poista
 5. Mua naurattaa viimeinen kuva kun meiltä löytyy koneelta lähes samanlainen kuva :D Se kuva ei tosin oo tältä vuodelta, täällä alkaa olla jo pellot sen verran kuivat että kylvöt alkaa tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 6. Voi Manu rukkaa, kun sellanen juttu hänelle kävikin.
  Mutta onneksi ei kuitenkaan pahempaa.
  Tästä selvitään ajan kanssa.
  Parempi paikka on pyykkitelineellle ehdottomasti nykyinen, mieshän on hyvä suunnittelija,hi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt se Maukka kerkesi loukata takajalkansakkin, nilkuttaa kolmella jalalla, huoks... Eläinlääkärille just soitellaan!

   Poista
 7. Toivottavasti Manu paranee pian!
  Meillä traktori on varmaan joka vuos jumissa jossain mutakossa :) Tapahtuma hetkellä ei paljoa naurata...
  Vielä ei olla pellolle yritetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haava on parantunut hyvin, mutta nyt Manu nilkuttaa kolmella jalalla, johonkin loukannut takajalkansa, eläinläärärille taas soitellaan...

   Poista
 8. Kaunishan tuo pyykkiteline on, vanha vai onko vanhaan malliin tehty. Tietty ihan kiva se on siirtää, jos häiritsee ja saapahan kalsarit kuivua rauhassa.
  Voi pientä ressua, kun kävi ikävästi, mutta onneksi ei käynyt sitten pahemmin, että pääsi kotiin ja turvaan.
  Aurinkoista kevään jatkoa Mari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Teline ei taida olla vanha, vanhaanmalliin kuitenkin tehty, nyt se on paremmassa paikassa :)

   Poista
 9. Onneksi haava on parantunut hyvin, mutta harmi se tassun loukkaaminen.
  Meillä on myös nuorempi koira nuorempana satuttanut pari kertaa jalkaansa ja ell sanoi, ettei koira sais juosta kahteen viikkoon, mutta miten pidät ikiliikkujan paikallaan:) Hyvin parani aina kumminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillekkin ell sanoi, että pitäisi välttää rasitusta mutta samaan syssyyn totesi, että mahdotontahan se on :)

   Poista
 10. Tuo kuivausteline on mukavan näköinen, sanoinkin tyttärelle että sellainen sopisi hänenkin pihalleen.Aikoi käydä kurkistamassa.
  Kyllä noille koirulaisille sattuu kaikenlaista, toivotan pikaista paranemista.
  Huomasin sivupalkissa retken Särkän taimistoon.Olisi kiva lähteä sinne, tai ainakin Kokkolan retkikohteeseen, se kun olisi täällä meilläpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei muuta kuin mukaan vain tapaamiseen, minäkin osallistuin vain tuonne Särkälle. Mulla onkin tuolloin työpäivä mutta pitää kinuta puolipäivää vapaaksi.

   Poista
 11. Onneksi hauvan haava on parantunut ja onneksi ei ole pahemmin sattunut! Mukavaa helatorstaita.

  VastaaPoista
 12. Ensinnäkin - onneksi Manulle ei käynyt pahemmin.

  Pyykkiteline kannatti siirtää - nyt on hyvä paikka.

  Ja hymyn huulille sai tuo traktorikuva... vaikka tiedän, että ajajaa ei naurattanut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyykkiteline on nyt tosiaan paremmassa paikassa. Nyt naurattaa traktorin uppoaminen mutta voit kuvitella tilanteen silloin... :D

   Poista