sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Pollet


Sitä talvella odotti kesää kovasti, että pääsee ratsastamaan kunnolla maastoon... Totuus olikin aivan toinen... Niin hirveästi itikoita ja paarmoja, että metsään ei paljon ole menemistä. Ja silloin kun on menty, on menty muuten tosi lujaa :) No, onneksi on sen verran tilaa, että pystyy pihallakin ratsastamaan mutta itikat vaivaa silloinkin. Eikä näin lämpimillä keleillä muutenkaan viitsi polleja kovin rasittaa.


Hepat pääsivät eilen jo hieman ottaamaan esimakua uudesta kylvetystä ruohosta. Kyllä maistui!Kyllä luonnonkukat ovat niin kauniita!

Huomenna on sitten jo heinäkuu, vielä kaksi viikkoa töitä ja sitten alkaa loma :)


13 kommenttia:

 1. Ihania asetelmia!

  Toivottavasti loppukesä ja syksy tuo kauniit kuulaat päivät ilman hyttysiä ja paarmoja, niin pääsette maastoon.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sussi, sitä toivotaan :)

  VastaaPoista
 3. Itikoita ja paarmoja on kyllä riittänyt tänä kesänä, paras hajuvesi ollut itikkamyrkky jota ilman ei kehtaa pihalle astua. Kyllä hevoset ovat kauniita eläimiä, olen aina ihaillut niitä vaikka harrastus onkin jäänyt todella vähäiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itikoita on tosiaan riittänyt, piti äsken tulla sisälle, kun olivat oikein äkäsenä...

   Poista
 4. Ilosta linnunlaulukonserttoaamua kammarista ! Niin kommeita polleja ja hurmaavia kukkakimppuja sinulle siellä. Minulla täällä ensimmäinen lomaviikko takana ja alan jo asettummaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla olisi viikko vielä töitä ja sitten pääsisi lomalla, ihana jatus :)

   Poista
 5. Kyllä on kauniita hummia!! Kesäiset luonnonkukat ovat tosiaan kauniita, ja niitä on niin paljon! Minulla loma alkaa myös 2 viikon kuluttua...

  VastaaPoista
 6. Lomani alkaa olla jo yli puolenvälin vietetty. Tämä loppuviikko menee esikoisen rippijuhlia järjestellessä, mutta vielä ehtii saareenkin. Siellä yleensä käy sen verran tuulenvire, ettei itikoista ole juurikaan riesaa.
  Sinulla onkin vielä koko loma jemmassa, joten hyviä ja kauniita lomapäiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi kun täältäkin itikat häviäisivät...

   Poista