tiistai 3. maaliskuuta 2015

AktiivisuusrannekeKyllä tuo aktiivisuusranneke on saanut minut kiitettävästi liikkeelle. Siihen tavoitteeseen aina pyrin, minkä ranneke on asettanut. Minulla on istumatyö ihan tyystin, olen katsonut, että normaalina työaikana minulla tulee n. 2000 - 3000 askelta, ei siis paljon mitään. Lenkille se on lähdettävä illalla, mikäli tavoitteeseen meinaa päästä. Tämä kuva on tältä päivältä, olemme käyneet pilkillä merellä ja kävin reilun 3,5 km kävelylenkin.Tässä taas kokonaisaskeleet sellaisesta työpäivältä, että en ole käynyt lenkillä. Kotona tulee sitten askeleita ihan normihommissa.


Tässä kuva, kun olimme tänään pilkillä. Jäällä ei ollut lunta ollenkaan, nuorimmaiset luistelivat sen ajan, kun me pilkimme. Kovin oli vain laiha saalis, minä sain pienen ahvenen...


16 kommenttia:

 1. Muakin vähän houkuttelee tuo aktiivisuusranneke. Tulisi tavoitteita ja "pakko" liikkua fiilis :) Näyttää ihanalta tuo teidän pilkkiminen!

  VastaaPoista
 2. En tiedä mikä ranneke minuakin tökkäisi liikkeelle. Oon ihan saamaton noiden lenkkien suhteen. Ja taas voi syyttää liukasta keliä...
  Eipä meilläkään ollut kuin 8 ahventa sunnuntain saaliina. Mutta tärkeintä oli se ulkoilu meren jäällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin olin ennen, mutta nyt olen päässyt hyvään alkuun ja tuntuu, että ei malta lopettaa :) Tehän olette saaneet kunnon saaliin!

   Poista
 3. Aktiivisuusranneke kuulostaa hyvältä tsempparilta :). Kiva kuva pilkkireissulta :).

  VastaaPoista
 4. Ihana kuva pilkiltä!
  Aktiivisuusranneke kuulostaa hyvälle ja liikkumaan kannustavalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne, meillä on tuo tosiaan saanut liikkeelle :)

   Poista
 5. Aika monella näyttää olevan jonkinlainen aktiivisuusranneke. Olen vähän epäillyt sen tarpeellisuutta, mutta ehkä se onkin juuri siinä, että se kertoo totuuden... ja siten kannustaa liikkumaan ; )
  Mukavaa viikon jatkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minä kun olen tosiaan istumatöissä niin se kyllä näyttää sen karun totuuden...

   Poista
 6. Kyllä tuo varmaan aktivoi liikkumaan! Ei pysty puhumaan ympäripyöreitä, kun rannneke kertoo totuuden;)

  VastaaPoista
 7. Aktiivisuusranneke näemmä aktivoi kivasti liikkumaan.
  Melko liukkaalta näyttää jäällä, jossa vielä voi käydä pilkkimässä, kunnes sulavat kokonaan, kun näin leutoja kelejä pitelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen kuule satoi ihan kaatamalla vettä täällä illan, kohta on jäät historiaa!

   Poista