sunnuntai 23. elokuuta 2015

Joella


Tämä viikko säiden suhteen oli ihan loisto, siis tämän kesän mittapuun mukaan. Aurinko paistoi ja lämmintä +20 *C:n tietämillä. Ensimmäistä kertaa tälle kesää olin ihan t-paidassa ja sortseissa, kun kävimme uistelemassa joella.


Saalistakin tuli, minä sain ison säyneen, mies kaksi haukea, ison säyneen sekä lahnan ja poika hauen, joka kuvassa pääsee takaisin jokeen.


Perjantaina olin vapaalla ja meillä oli pieni työmaa miehen kanssa... Otimme pois yhden ison norjanangervon keskeltä pihaa ja se kätki sisäänsä vanhan lipputangon u-palkeista tehdyn jalan. Tottakai se oli valettu kokonaiseen tynnyriin kiinni. Siinä oli työmaata kaivaa, autokin oli välillä apuna vetämässä. Pois sitä ei saatu, joten se oli pakko kaataa maahan ja peittää.


Kuvassa norjanangervo on oikealla, se ikävästi katkaisi koko etupihan ja pienensi sitä.Eilen kävimme naapuri kylässä ryskypäivillä. Siellä oli meidän entisen työkaverin pellolla vanhan ajan peltotöistä näytöksiä ja viljan puintia ryskyillä. Oli ihan mielenkiintoinen reissu!

Aurinkoista sunnuntaita!


9 kommenttia:

 1. Heissan, onpas kiva seurailla teidän maalaiselämää. Itsekin olen maalta kotoisin, joten pienellä kaiholla lueskelen... Mukavaa alkavaa syksyä (jokohan näin voi toivotella) ja nautitaan nyt ensin viimeisistä lämpöpäivistä!

  VastaaPoista
 2. Onneksi nämä lämpimät säät ovat vihdoinkin täällä, parempi myöhään kuin ollenkaan! Vapaapäivinä olen touhunnut puutarhassa ja iltaisin ajeltu meren rantaan iltakahveille. Nautitaan!

  VastaaPoista
 3. Nyt on ollut mahtavan lämpimiä päiviä! Ihania nuo kuhilaat, kunpa niitä näkisi enemmänkin pelloilla...

  VastaaPoista
 4. Ompa kalalla kokoa ja huokasi helpotuksesta päästyään takaisin uiskentelemaan. Kaikkea sitä angervojen sekaan saattaa olla kätketty, kaivinkone olisi varmaan tarvittu kaivamaan se pois. Kiva se on aina silloin tällöin nähdä ja kokea vieraillessaan ryskypäivillä. Empä olekaan muistaakseni kuullut sanaa aikaisemmin:) Kaunis kuva sateenkaaresta.
  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Onpa teillä ollut hurja homma lipputangon kanssa!

  VastaaPoista
 6. Jokimaisema on kaunis. Ja kalastus mukavaa. Ennenkaikkea jos saa saalista. Ryskypäivät näyttävät myös mielenkiintoisilta!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun saatiin Suomeen vielä tänä kesänä näin lämmintä ja aurinkoista:)

  VastaaPoista
 8. Kivan kuuloista ja näköistä maalaiselämää teillä siellä, tuosta rankasta lipputankoprojektista huolimatta ;). Ihanaa vanhan ajan maalaisidyliä noissa heinäseipäissä <3.

  VastaaPoista
 9. Kiitokset kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista