sunnuntai 29. marraskuuta 2015

1. adventtiLeikkauksesta ollaan selvitty, se meni hyvin. En ole joutunut sitten leikkauspäivän ottamaan särkylääkettä edes. Kävelykin menee jo ihan hyvin. Leikkauspäivänä minulla oli ilmottautumisaika klo 9, leikkaukseen pääsin vasta klo 14 jälkeen... Itse leikkauksessa ei sitten mennyt kuin vartti, parit jänteet vain poikki varpaista ja se tehtiin ihan paikallispuudutuksessa. Sairaslomalla olen 8.12. saakka.


Lumitilanne on nyt tällainen, tai siis ei ole edes enää tuota pientä tönkyrääkään. Taas on niin pimeää ja märkää. Toivotaan, että edes jouluksi saadaan lisää.


Meillä vietetään tänään 1. adventin lisäksi kuopuksen 13-v. synttäreitä. Oikea synttäripäivä oli perjantaina, tänään tulevat sukulaiset.

Toivon sinulle hyvää 1. adventtia!
27 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Meilläkin vietetään tänään synttäreitä, oikea päivä oli eilen. Uskon niin, että lunta on viimeistään jouluna!

  VastaaPoista
 2. Toipumisia sinulle:)
  Ja hyvää adventtia ja synttärijuhlaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva kuulla, että olet parantumassa. Söpö kuusi, juuri eilen suunnittelin myös valoja kuuseen...nyt kyllä todellakin toteutan suunnitelmani.

  VastaaPoista
 4. Mukavia synttäreitä ja nopeaa parantumista jalalle.

  VastaaPoista
 5. Hyvää 1. adventtia ja pikaista paranemista!♥

  VastaaPoista
 6. Idylliseltä näyttää ilman luntakin. Tsemppiä toipumiseen!

  VastaaPoista
 7. Söpö rekiasetelma. Meilläkin on tuollainen reki, joten pitääpä laittaa tämä vinkki muistiin. Toivottavasti paranet pian!

  VastaaPoista
 8. Ihana kuulla, että operaatio sujui hyvin. Pikaista toipumista!

  VastaaPoista
 9. Kiva kuulla että leikkaus meni hyvin. Kauniita kuvia, erityisesti tuo reki kuva, vielä kun siihen saisi ympärille lunta. Mukavaa joulun odotusta.

  VastaaPoista
 10. Boa tarde, desculpe chegar atrasado, com sinceridade faço votos de uma recuperação rápida e muita felicidade para o aniversariante.
  AG

  VastaaPoista
 11. Kiva kuulla, että leikkauksesta toipuminen on mennyt hyvin!! Rauhaisaa joulunodotusta.

  VastaaPoista