sunnuntai 13. joulukuuta 2015

3. adventtiNiinhän siinä kävi, että remontti ei valmistukkaan jouluksi, meillä mies sairastui. Kuumetta yli 40 astetta, kova pääkipu ja kainalon imusolmukkeet turvonneet. Luultavasti jokin pöpö päässyt sormessa olleesta haavasta elimistöön. Ja keskiviikkona minullakin alkoi taas työt, tänään aioin kuitenkin paneloida eteisen loppuun. Mieskin alkaa jo hieman tervehtymään, onneksi. Rempalla ei tietenkään ole kirettä, pääasia, että mies paranee.


Hyvää 3. adventtia!


10 kommenttia:

 1. Hyvää kolmatta adventtia ja lucianpäivää! Ja pikaista paranemista miehelle!
  Teilläkin näyttää olevan kaunis lumipeite pihalla.

  VastaaPoista
 2. Voi miten remontin kävi. Onneksi mies tervehtyy, toivottavasti saatte joululomalla remontin loppuun tai viimeistään alkuvuonna. Hyvää adventtia ja sunnuntaita.

  VastaaPoista
 3. Tuo on niin tuttua, remonttiaikataulut paukkuu ja venyy. Toivon miehellesi pikaista paranemista ja sinulle jaksuja <3

  VastaaPoista
 4. Oo,siellähän on lunta maassa:)Täällä ei lunta,mutta onneksi ei rapaista.
  Terveys on pääasia.Paranemisia sinne ja hyvää kolmatta adventtia:)

  VastaaPoista
 5. Pikaista paranemista miehellesi! Ihana tunnelma kuvissasi <3

  VastaaPoista
 6. useimmiten ne ovat inhimilliset esteet, jotka asettuvat aikataulujen esteeksi, mutta hyvä, että osaat ottaa tilanteen realistisesti. Aikataulu on itse asetettu, ja vaikka remppa ei ihan jouluksi valmistukaan, varmaan senkin tosiasian kanssa pystytte elämään. Pikaista paranemista ja työn iloa kun siihen taas uppudut/te!

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista miehellesi!

  Ihania kuvia!

  VastaaPoista