sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

LaavullaEilen oli kiva ilma ja kävimme miehen ja koirien kanssa laavulla päiväkahvilla ja makkaranpaistossa. Kyllä kunnon nokipannukahvit hyvää on. Kuten kuvasta näkyy, lunta meillä vieläkin on, vaikka viikolla onkin ollut ihan kelpo keväisiä ilmoja. Täytyy sanoa, että harvoin sitä näin vesisateita odottelee!


Mukavaa palmusunnuntaita! Virpojia odotellessa...


7 kommenttia:

 1. Meilläkin aamu valkeni lumisena, taas vaihteeksi! Vesisateet olisi todella toivottuja ja ehkä niitä huomenna saadaankin. Meillä virpojat käy vasta viikon kuluttua kierroksella. Onkohan se tapa vain täällä Keski-Pohjanmaalla?
  Hyvää Pääsiäisviikkoa teille!

  VastaaPoista
 2. Yleensäkin porokahvit ovat kunnon kahvia....ei keittimessä kunnollista saa..:)
  Paljon näyttää teillä olevankin vielä lunta.

  VastaaPoista
 3. Nokipannukahvit, makkaranpaisto ja keväiset luontoretket kuulostaa niin ihanalle. Koiratkin varmasti nauttii kun saavat tuolla juoksennella.
  Meillä on maalla pihassa vielä paljon lunta. Malttamattomana odottelen että sulaisvat jo pois.

  VastaaPoista
 4. Instan puolella jo ihailinkin kahvihetkeänne ja mietin, että ihan mahtavaa, kun metsään lähtiessänne otatte tarvikkeet mukaan ja nautiskelette kahvit nuotiolla. Mikä sen parempaa!

  VastaaPoista
 5. kivalta näyttää rwtkenne! Mutta onpa siellä vielä lunta

  VastaaPoista
 6. Onpa nostalgiaa! En muista milloin olen viimeksi juonut nokipannukahvit! Kiitos näistä kuvista. Ja ihanat karvaturrit! Onnellista viikkoa!

  VastaaPoista