tiistai 21. marraskuuta 2017

Marraskuun loppua


Mies oli niin ihana ja tekaisi vanhoista ikkunan pokista ison lyhyn pihalle. Sopivasti löytyi navetalta neljä suurinpiirtein saman kokoista ikkunaa.


Pimeää alkaa olemaan, meillä onneksi on jo aika hyvin lunta, joten se antaa hieman vaaleutta, ei ihan niin synkkää ole. Alkaa tulemaan jo hieman jouluinen fiilis... Loppuviikolle on tosin luvattu taas plussakelejä ja vesisadetta, joten saas nähdä lähteetkö meidän lumet!


Puut ovat ihanan näköisiä, kun ovat lumisia.


Muutama kranssi on taas tullut pyöräytettyä, kun olen vielä sairaslomalla. Sairasloma minulla vielä jatkui parisen viikkoa, katsotaan sitten, onko jalka siinä kunnossa, että töihin paluu onnistuu.


Mukavaa marraskuun loppua, ensi viikolla on jo joulukuu ja ensimmäinen adventti!
8 kommenttia:

 1. Äkkiä tämä aika menee, kohta ollaan jo joulussa. Ihanan valoisaa onkin ulkona, kun on edes vähän lumipeitettä. Isä teki viime keväänä samanlaisen "kaapin" ikkunanlaseista ja pidin siinä yrttejä. Minun kranssit ja ulkovalot on vielä ihan vaiheessa, jospa viikonlopuksi saisin tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo lyhdyt/kaapit on kyllä kivoja ja monikäyttöisiä 😊

   Poista
 2. Kauniita tunnelmallisia kuvia. Meillä satoi viime yönä lunta, joten nyt maisema on niin kaunis. - Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia!
  Luminen maisema on kaunis. Meilläkin on vähän lunta täällä, mutta taitaa sulaa pois.
  Mukavaa viikon jatkoa ystäväin!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tulikin kiva lyhty ja havukranssi on todella kaunis ja jouluinen.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Tosi kauniin lyhdyn miehesi tekikin, on näppärä sormistaan!
  Kranssit ovat kauniita, eli sinäkin olet näppärä sormistasi
  Kaunis talvimaisema siellä teillä onkin, meilläkin oli yhden päivän, seuraavana aamuna kun ulos katsoi, oli ihan synkkää ja kaikki lumi poissa!
  Oikein hyvää marraskuun loppuja sinne teille!

  VastaaPoista
 6. Kaunis lyhty ja tosi hyvä idea! Meilläkin varmaan löytyisi jos vaikka mitä kun rakennusjätelavoja kävisi tutkimassa. Ei vaan aina osaa ajatella, että mitä voisi tehdä.

  VastaaPoista