tiistai 17. heinäkuuta 2018

Huh hellettä


Jäin juuri lomalle parhaaksi, kun helteet alkoivat, 30 astetta on mennyt jo rikki. Pihalla ei juuri jaksa kuin olla. Tämä on nyt toinen viikko, kun olen lomalla, tuntuu, että päivät menevät liian joutuin... Ensimmäinen viikko lomasta meni vanhimmalle pojalle asuntoa etsiessä, pääsi opiskelemaan ammattikorkeaan Ouluun. Niin se ensimmäinen lapsi lentää jo pesästä...


Fönttikin komppaa, kuuma on!


Pari pioniakin innoistui kukkimaan minulla, mulla on ollut ilmeisesti väärässä paikassa nuo, kun eivät ole kukkineet.
Ruusutkin ovat kukkineet komeasti, ylimmäisessä kuvassa on Onni ruusu ja alemmassa Teresan ruusu.


Kurkut tuottavat päänvaivaa, yksi ainoa kurkku on tullut, mutta muut alut kellastuvat. Mistähän se johtuu? Mielestäni kastelen riittävästi ja lannoittanut olen kanan kakalla.


10 kommenttia:

 1. How cute is your pup! I love the photo of him wearing sunglasses! Too cute, thanks for the share. Hope you have a wonderful rest of your day. Thanks for the share, keep up the posts.
  World of Animals

  VastaaPoista
 2. Luulen että tämä kuumuus riivaa kurkkuja, kukat eivät pölyty kun lämpöä on liikaa. Mukavaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa sinne ja onnea opiskelupaikasta!! Meillä vanhin on jäämässä vielä vuodeksi kotiin. Hän sai myös opiskelupaikan, mistä ollaan ikionnellisia, mutta lykkää aloitusta vuodella. Poismuuttamisen rajapyykki jäi siis meillä vielä hetkeksi odottamaan ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Ja onnea myös teille. On se äitille kova paikka, kun ensimmäinen muuttaa pois 😄 Kohta loput seuraa perässä...

   Poista
 4. Oulu on kiva kaupunki! Ja on varmaan kehittynyt siitä hurjasti, kun viimeksi olen siellä ollut n. 20 vuotta sitten. Onnea opiskelijalle.

  Hyvää lomaa. Kuumaa ainakin riittää. Mulle kelpaisi jo vähän vilpoisampikin keli, mutta minkäs teet. Syyskuussa sitten helpottaa, elokuu on se vuoden kuumin. Mutta nauti sinä lomasta. Ja voi koirulia, varmaan ihmettelee että mikäs nyt iski.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Oulu on tosiaan ihan kiva kaupunki ja on se tainnut hieman muuttua 20 v aikana...
   Nyt on kuuma mutta 6 kk päästä on varmaan tämän verran pakkasta 😅 Voi vitsi, teillä on siis kuumin aika vielä edessä...

   Poista