sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Äitienpäivänä

 
Posted by Picasa

Tänä aamuna oli ihana herätä <3 Kahvit ja voileivät olivat valmiina pöydässä, tyttö oli rustannut :) Sekä tietysti lasten tekemät kortit ja lahjat, Miehelleni sanoin ettei mitään lahjoja saa ostaa... No, sen verran hän oli uhmannut kieltoa ja ostanut tuon ihastuttavan käsilaukun pitimen, minulla kun tapaa käsilaukku maata lattialla :S Tyttö oli tehnyt tuon hienon taulun, siinä oli käytetty kuulemma hammastahnaa! Taulu pääsi tietysti heti seinälle :) Nuorin poika taas oli tehnyt ihanan käsikorun eskarissa <3 Vanhin poika oli koulusta pois loppuviikon mahataudin takia, hän sanoi että saan lainaa Äitienpäivän kunniaksi hänen tekemänsä kolikon ;D
Päivällä kävimme Äidilläni syömässä ja kakkukahvilla, siellä satoi rakeita ja ukkonen jyrähteli! Sitten menimme terveyskeskukseen katsomaan minun Mummoani joka on siellä muutaman päivän koska hänelle laitettiin polveen tekonivel tällä viikolla. Siellä olivat myös veljeni, isäni perhe ja setäni ja hänen vaimonsa. Setäni vaimo oli leiponut kakkua ja muita leivonnaisia joten Mummolle pidettiin siellä juhlat! Ihana idea häneltä <3 Seuraavaksi ajelimme takaisin kotipaikkakunnalle ja kävimme mieheni kotona ja jälleen kakkua... ;) Huh huh, nyt tuntuu että kakkua on syöty ihan tarpeeksi!

10 kommenttia:

 1. Lasten tekemät lahjat ovat niin hellyttäviä.
  Kakkua on täälläkin masut pullollaan ja lisää ois vielä jääkaapissa.

  Mukavaa viikon alkua:))

  VastaaPoista
 2. Sinullakin on ollut ihana äitienpäivä!:) Kakkua on tosiaan maha pullollaan...;D

  VastaaPoista
 3. Mukava päivä teillä ja lahjoja on aina kiva saada.

  Kahvia, kakkua ja makeaa on tullut syötyä monen päivän edestä. Aamupäivällä täällä kotona, puoliltapäivin äitini luona, iltapäivällä töissä. Sitten tuli jo mitta täyteen.

  Mukavaa viikkoa sinulle, kun nämä äitienpäivätoivotukset jäi töiden takia näin myöhäiselle!

  VastaaPoista
 4. Oikein mukava äitienpäivä on sinullakin ollut siellä! Ja kakkua on herkuteltu niin siellä kuin täälläkin!

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollut oikeata kakkujuhlaa!
  Meillä syötiin urakalla kanssa kakkua kun vanhin poikani (räjäyttelijä) oli tyttöystävänsä kanssa käymässä, kaksi muuta poikaa eivät tulleet, joten sitä syömistä isossa kakussa kyllä olikin. Ja vielä on vähän jäljellä, huh huh.

  VastaaPoista
 6. Tosi on, että lasten tekemät lahjat ovat niin hellyttäviä. Meillä isot pojat ei enää viitsi mitään rustata, tosin vanhin oli ostanut minulle suklaalevyn. Ihan tuli kyyneleet silmiin, me kun ollaan sellainen taistelupari...Mutta kakun syönnissä pojat on ihan ylivertoja, ajattelevat minun parasta ettei tule minulle liika-annosta sokeria..)

  VastaaPoista
 7. Kaikkista ihanimpia onkin lasten tekemät kortit ym jutut!
  No, kakkua tuli syötyä kyllä meidänkin, lauantaina miehen äidillä ja sunnuntaina sitten neillä täällä!

  VastaaPoista
 8. Olipas teillä kakuntäytteinen äitienpäivä. Taitaa olla sama tarina aika monessa perheessä, mutta eihän äitienpäivänä kaloreita lasketa vaan nautitaan :-)

  Söpöjä lahjoja sait :-)

  Oikein hyvää viikon jatkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 9. Ihania tunnelmia ja suloisia lahjoja! :)

  (Käytiin kuusi vuotta kokeilemassa muhoslaisuutta, mutta meille se on parempi mökkikuntana. Kempeleeseen tultiin kaksi vuotta sitten, entiset oululaiset. Täällä on viihdytty. Mökki pysyi Muhoksella, hyvä niin! :) )

  VastaaPoista
 10. Kiitos jälleen ihanista viesteistä <3

  VastaaPoista