torstai 9. tammikuuta 2014

Löytöjä


Kävimme pitkästä aikaa naapurikaupungin kierrätyskeskuksessa ja sieltähän löytyi vaikka mitä, kahdet pitsiverhot (0,10 eur/kpl), Gantin uutta vastaava neule pojille (0,20 eur!) ja kuvassa oleva kiikkutuolin kudottu päällinen (2 eur). Ihan huippulöytöjä ja halvalla!


Tammikuun kuva, ei talviselle näytä mutta nythän se kyllä lupasi huomisesta pakastuvaa.Luontoraukka on aivan sekaisin... Orvokkikin innostui kukkimaan tammikuussa. Mitenhän tämä vaikuttaa ensi kesän kukkien kasvuun ja kukkimiseen?


Sisällä kuitenkin kukkii vielä hyasintit ja muut joulukukat.20 kommenttia:

 1. Vau mitä löytöjä! Missä tuo kierräytskeskus on? Kati

  VastaaPoista
 2. Siis ihan huippu ostoksia ja vois melkein sanoa, ettei maksanut mitään...noh tai siis tosi edullisia.
  Sopii erittäin hyvin kiikustuoliin aivankin se olisi tehty siihen , kauniit sävyt! Onnistuit orvokin kukasta ottamaan hyvän kuvan. Kannattaa peitellä poloinen, jos kylmää tulee vaikka vähän kylmää kestääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirkka! No voi jo sanoa, että ei maksanut melkein mitään...

   Poista
 3. Löysin itsekin juuri eilen kivan maton Kierrätyksestä. Siellä on aina silloin tällöin kaikenlaista kivaa. Tuo keinutuolin päällinen on kyllä ihan mieletön löytö!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi! Pitää ruveta käymään useammin kierrätyksessä :)

   Poista
 4. Hienoja löytöjä ! Tosi upeasti sointuu sisutukseen tuo keinutuolin matto... näin meillä sitä kangasta kutsutaan, vaikkei se lattialla olekaan ; )
  Pidetään peukkuja, että kasvit kestävät tämän tämänkin talven. Onneksi suurin osa kasveista ei ole moksiskaan märästä ja sulasta maasta... ja nopeasta kylmenemisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Niinhän se taitaa olla, keinutuolin matto. Toivottavasti kasvit eivät olisi moksiskaan sitten kesällä...

   Poista
 5. Upia kiikkustuolin matto...Täälläkin satanut vuorokauven silikkaa vettä, nyt saimme lumipeitteen. Saas nähä miten selevitään viikonlopun pakkasista :)

  VastaaPoista
 6. No ei hinnalla pilattu ostoksiasi, näistä sitä tulee aina hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 7. Hienot ostokset!

  Minuakin huolettaa kasvien selviäminen, huomiseksi on luvattu kovat pakkaset ja esimerkiksi talvehtähdet ovat pihalla aluillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sussi! Minullakin on joitain arkoja kasveja, joten ne taitavat olla mennyttä :(

   Poista
 8. Ihania löytöjä!
  On nämä ilmat niin sekaisin. Huolestuttavaa tosiaan jos pakkaset tulee eikä lunta sada. Miten eläimet ja kasvit selviävät sitten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne! Täällä on nyt ohut lumipeite ja tuntuu tosi kylmälle...

   Poista