lauantai 13. joulukuuta 2014

Less is morePortaillekkin ripaus joulua, pukki ja pieni männyn karahka. Jotenkin hassulle tuntuu, että joulu on niin lähellä, ulkonakaan ei ole kovin jouluista...


Jotain pientä on tullut laitettua sisälle, en itse tykkää koristella paljon jouluksi, less is more.


Mies kävi ostamassa meille lumilingon, onkin nyt tohkeissaan kasannut sitä. Nyt sitten odotetaan sitä lunta :)


Hyvää viikonloppua!P.S. Minut löytää nyt myös Instagramista.


20 kommenttia:

 1. Voisin antaa meiltä lunta sinne pohjoiseen, tänään on satanut 15cm ja lisää tulee koko ajan. Keiken lisäksi mies on maailmalla ja lumityöt täysin poikkeuksellisesti mun vastuulla ja huomenna pitää saada auto liikkeelle heti aamusta. Ehkä se onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli satanut ihan ohuen lumikerroksen, saisi tännekkin tulla jo enemmän :) Toivottavasti sait lumityöt tehtyä!

   Poista
 2. Ihanhan siellä on jo joulun tunnelmaa! Ja olen samaa mieltä kanssasi tuosta, että joulu on kaunis vähemmälläkin tilpehöörillä;)
  Täällä oli aamulla maa valkeana, mutta hyvää vauhtia on sulamassa pois. No, jos ei pakastu, niin helpompi on noita kävelyharjoituksia tehdä!
  Kivaa viikonloppua myös sinne<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Meillekkin oli tullut hento lumipeite yönaikana...

   Poista
 3. Tunnelmallinen portaikko! Voi olisi lumilingolla ollut käyttöä aamusella täällä meillä :-)) Kunnon talvimyräkkä tuli Hämeeseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minnamarika! Teillä tosiaan on siellä nyt lunta...

   Poista
 4. Kaunis portaikko. Meillä olisi jo käyttöä lumilingolle. Eilisen illan ja tämän päivän aikana on lunta tuprutellut ihan reippaanlaisesti;)

  VastaaPoista
 5. Kaunis portaikko. Me saatiin tänne eilen ihan kunnolla lunta. Toivotaan nyt vaan, että saadaan myös pitää nämä lumet! Mukavaa joulun odotusta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tämä Oulun seutu sitten jäi ilman lunta...

   Poista
 6. Kaunista ja tunnelmallista!
  Hyvää 3. adventtia Mari!

  VastaaPoista
 7. Hauskaa,miten erilaisissa maailmoissa me asumme.Taalla ei tuommoiselle koneelle olisi mitaan kayttoa.Jos nayttaisin miehelleni kuvaa,han ei tietaisi yhtaan mika on lumilinko eika kylla osaisi kootakaan tuollaista.Toivottavasti lumilingolle on kayttoa ja saatte sinne jouluksi lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä kyllä ihan erilaset maailmat! Voi kun tällä ei olisi kova talvi... Mutta pieni lumi ja pakkanen olisi poikaa :)

   Poista
 8. Ei meilläkin montaa koristeita ole laitettu ja hyvin riittää, kauniin jouluista on teilläkin. Olemme olleet Jyväskylässä viikonlopun ja lunta yllättävän paljon. Tässä kotiinpaluu matkalla juuri jännite onko meillä lunta, mutta sainkin jo siihen vastauksen täältä ;)) En nyt hirveästi sitä kaipaamaan, mutta pieni valkoinen kerros toisi vähän valoisuus ja joulukuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ohut valkoinen kerros oli viime yönä tullut, kyllä se on heti valoisempaa...

   Poista
 9. Teillä onkin varauduttu hyvin lumen tuloon!

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti saatte pian lunta :)
  Yksinkertainen on kaunista.

  VastaaPoista