sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Pilkkimistä ja jouten oloa
Pilkkikausi tuli korkattua tapanina. Pakkasta oli -7 astetta ja aurinkokin pilkisteli välillä. Saalis jäi kovin laihanpuoleiseksi, vanhin poika sai pienen ahvenen.Punainen amaryllis aukaisi kukkansa ensimmäisenä välipäivänä, ei kerinnyt jouluksi. Pilkkimistä lukuun ottamatta olemme olleet jouten, katsottu telkkaria ja luettu (minä).


Meillä on muuten keittiössä vihdoin ja viimein  katto! Jonkun pitäisi tarttua vain pensseliin... Listatkin olisi valmiina vain kun saisi itsestä irti ja rupeaisi hommiin.


11 kommenttia:

 1. Mä en ole tainnut koskaan olla pilkillä. Tosi harvoin edes kesällä kalassa. Siskon poika tulee talvella Suomeen ja hänelle pitää näyttää kaikki talven aktiviteetit, jospa silloin mentäis jäällekin.
  Mun eka amaryllis kukki jo ennen joulua ja sain kolme lisää, jotka juuri nyt ovat auki. Minä olen myös ollut nenä kirjassa koko joulun ,neljäs kirja jo menossa. Onneksi on ruokaa kaapit täynnä, ei tarvi sitäkään tehdä!
  Onko tuo kattolautojen kohta se onnettomuuspaikka? Muistan sen jutun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkkiminen on mukavaa, varsinkin kun kevätaurinko rupeaa paistamaan :) Suosittelen! Joo, tuosta huoneesta se katto tuli alas. Laitettiin katto nyt eri mallille, kuin mitä se oli ennen onnettomuutta.

   Poista
 2. Voi kuinka kauniit kuvat! Taianomainen taivas...

  VastaaPoista
 3. Pilkkiminen onkin hyvä veto tähän joulun lekottelujen jälkeen;) Kohtuullisella pakkasella on mukava ulkoilla. Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pilkkiminen on ihan mukava talviharrastus, varsinkin vähän keväämmällä, kun aurinko rupeaa paistamaan ihan kunnolla...

   Poista
 4. tsemppiä maalausurakkaan!

  Minulla on edessä siivousurakka, tuntuu, että kesän rempan jäljiltä on vieläkin pölyä kaikkialla, huh.

  VastaaPoista
 5. Ihailen teidän perheen pilkki-intoa. Meidän pitäisi toden teolla ryhdistäytyä… Kyllä se maalausinspiraatio sieltä jossain vaiheessa tulee, olkoonkin, että katon maalaus on niitä maalauspuuhista ikävimpiä ainakin minusta. Lopputulos sitten palkitsee!

  VastaaPoista
 6. Iloset huomenta täältä kamarista! Pilkkiminen niin mielipuuhaa, meillä vaan yleensä ajottuu tuonne kevätpuolelle. Kammarissakin lommaillaan pientä puuhastellen:)

  VastaaPoista