sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Arki alkoi
Niin se arki taas alkoi pyhien, lomien ja sairasteluiden jälkeen. Ehkä kuitenkin menin liian aikaisin tunnollisena keuhkokuumeen jälkeen töihin. Olo on ollut viikolla vieläkin huono, niveliä särkenyt ja väsyttänyt. Nyt alkaa jo hellittämään onneksi. 
Eilen kävimme koirien kanssa pienellä metsälenkillä sairasteluiden jälkeen. Kyllä huomasi, että varsinkin Föntti on kaivannut liikuntaa, se kun on niin energinen koira. 
Viikolla on satanut vettä ja on ollut ihan pääkallokelit, sai liikkua ihan kieli keskellä suuta niin kävellessä kuin autollakin. Nyt on onneksi pikku pakkanen.

Mukavaa sunnuntaita!


7 kommenttia:

 1. Niin se arki alkoi, mutta kohti aurinkoisempia päiviä mennään.
  Nämä edestakaisin sahaavat kelit ovat nykytalvissa juuri ne ikävimmät puolet.
  Mukavaa sunnuntaita myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Hyva,jos taudit alkaa olla ohi ja kunto palautuu.Minulla on aina sairastelun jalkeen ihana tunne,kun jaksaa tehda toita!
  Taalla eivat meinaa uskoa,kun sanon pikku pakkasen olevan parempi mita muutama lampoaste,vesisade ja tuuli.Sellainen kosteus menee luihin ja ytimiin.Ei olla viela saatu kuitenkaan lunta ja pikku pakkasta.

  VastaaPoista
 3. Sitkeää on tauti nyt ollut monella, älähän liian aikaisin ala rehkimään. Kyllä sitä sairastelun jälkeen taas osaa arvostaa terveyttä... itse vielä säästynyt flunssilta ym.
  Mukavaa arkea!

  VastaaPoista
 4. No huh, elämä voittaa. Kiva, että olet jo parempaan päin ja ulkoilu onnistuu!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa viikkoa! Toivotaan, että flunssat ja muut pysyvät jatkossa kaukana.

  VastaaPoista
 6. Kunnon levolla paranee nopeammin.. Mutta kun eihän sitä malta montaa päivää paikoillaan vain olla! Toivottavasti sairastelut olisi nyt tälle vuodelle sairasteltu! :)

  VastaaPoista