maanantai 10. heinäkuuta 2017

Heinäkuuta


Nyt on pakko hehkuttaa. Kerrankin minulla kävi tuuri, löysin kenkäkaupan alelaarista 10 eurolla Vagabondin sandaalit! Aivan ihanat jalalle, minun on vielä aika vaikea löytää sandaaleita, kun minulla on kapea ja matala jalka.

Tässä se kesä on mennyt, olen vielä sairaslomalla jalan takia tämän kuun loppuun asti. Jalkaa vielä turvottaa ja kipua on, mutta parempaan päin ollaan jo menossa.


Reissussa ei juuri ole käyty, mitä nyt miehen kanssa pikareissu etelässä minun tädin luota kävimme hakemassa enskan tenaville. Mopoille meillä on käyttöä, kun kaikki kolme ovat siinä iässä...


Meidän 17-vuotis hääpäivä vietettiin Kalajoella bimmer-partyilla... Joo-o, meidän vanhin poika kyyditsi meidät (opetuslupalainen) Kalajoen maisemiin autoja ihastelemaan :D Illalla kävimme vielä snagarilla syömässä hampurilaiset. Voiko nainen toivoa enempää?!


Minäkin olen känkännyt aina välillä joelle kalastamaan, kovin on laihaksi jäänyt minulla saalis, pari pientä haukea.
Mukavaa heinäkuun jatkoa!
9 kommenttia:

 1. Hienot kengät ja upeita ulkokuvia. Onnea hääpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut hääpäivästä, sama määrä vuosia on meillä parin viikon päästä. Ja silloin juhlitaan siskoni häitä! Kivat sandaalit, minulla pieni ja leveä jalka, myös mahdoton löytää hyviä kenkiä.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut hääpäivänne johdosta. Kengät näyttävät kyllä tosi kivoilta.
  Kaunista ja runsasta kukintaa kuvissa.

  VastaaPoista
 4. Onnea hääpäivän johdosta. En ole tullut ajatelleeksi missä päin asustatte, mutta meiltä hiekkasärkille matkaa on noin 25km, eli vietitte hääpäivänne melkein naaourissa. Oli vähän ruuhkaa kun pyörähettiin ko.viikonloppuna siellä. :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kesäkuvia ja kivaa, että pääsitte kaksin viettämään hääpäivää noihin upeisiin Kalajoen maisemiin :). Hyviä mopoiluja, tiedän, mistä puhut ;)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut hääpäivän johdosta! Mekin käytiin ajelulla Kalajoella juhannuksen aikaan. Meren rannalla tulee käytyä usein ilta-ajelulla, joskus myös veneellä merellä. Kauniit pihakuvat, ruusut ja syreenit sopii teidänkin pihaanne.

  VastaaPoista
 7. Teitpä upean löydön! Vaikea uskoa, että pari on alelaariin joutunut. Alennuskin aikamoinen.

  Hyvää hääpäivää! Meillä vietettiin myös hääpäivää kesäkuussa. Niin ne vain vuodet vierivät ja lapset kasvavat. Täällä päin ei mopoilla tai muillakaan kaksipyöräisillä juuri lapset huristele. Kai siksikin, että autoiluharjoittelun voi aloittaa jo 15-vuotiaana.

  VastaaPoista
 8. Vagabondit onkin hyviä kenkiä! Hyvä, että löysit;) Toivottavasti jalkakipu alkaa hellittämään.

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia♥ nuo sandaalit oli hieno löytö ja kivoilta näyttää:) Minusta nuo maisemat näytti ihan täydellisiltä hääpäivän viettoon..Onnea teille ja mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista