maanantai 31. heinäkuuta 2017

Kesä mennyt on vai onko?Niin se reilun kahden kuukakuden sairasloma alkaa olla mennyttä, huomenna töihin eikä totta puhuen tunnu yhtään kivalta lähteä... Sen tietää mikä odottaa, paljon töitä vähällä porukalla. Jalka ei ole vieläkään kunnossa, akillesjänne on erittäin turvoksissa ja kipeä. Kirurgi kyllä sanoi, että saattaa mennä reilu puoli vuotta sen kuntoutumiseen. Katsotaan nyt.
Pihalla olen tehnyt kesän aikana miehen ja pojan avustuksella pieniä hommia. Pergolan ympäristöä on mm. siistitty.


Yksi epäsiisti kukkapenkki on poistettu ja kylvetty nurmensiemen.Pieni kesälomareissukin tehtiin kahden nuoremman kanssa jälleen Vuokatin ihaniin maisemiin. Muualle tenavat eivät enää suostu lähtemään... Vaikka kesä on säiden puolesta taas ollut kökkö, onneksi sattui reissun ajaksi ihan kelvolliset ilmat, kävin jopa järvessä uimassa.


Tytön huoneeseen mies on kapistellut lankkulattiaa, lattia maalaataan ihan vaalean harmaalla.


Lauantaina Föntti kävi ensimmäisen näyttelynsä, tyttö käytti kehässä, hänkin ekaa kertaa. Kuvassa Föntti on vasemmalla. Tulos oli ERI2, joten aivan noviisille ihan kelpo tulos. Föntti on tosi pieni urokseksi, oikea mini-Mudi.
Kuukin vaihtuu huomenna elokuuksi, kohta alkaa jo syksy. Syyskuussa meillä onkin nuorimman rippijuhlat ja vanhimmalla ensimmäiset kirjoitukset. Jännää aikaa!

Mukavaa elokuuta!20 kommenttia:

 1. Täällä myös aloiteltu työnteon harjoittelua, miten se aina on niin loman jälkeen vaikeaa 😊

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti saat jalan kuntoon. Kauniita kuvia, erityisesti pidin noista Vuokatin luontokuvista. Mukavaa elokuuta myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anneli. Vuokatti on ihana paikka!

   Poista
 3. Tänään eka päivä töissä, otin rauhallisesti. Ensi viikolla alkaa todella hulinat. Toivottavasti ei sen jalan kanssa ihan niin kauan mene! Vuokatti on ihana paikka, joskus hamassa nuoruudessa käynyt!

  VastaaPoista
 4. Kurjan sään takia tuntuu että kesä meni ikäänkuin hukkaan. Toivottavasti ensi kesä olisi parempi. Paranemista jalalle ja tsemppiä töihin, sama kohtalo on huomenna eikä tee yhtään mieli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Surkea oli tosiaan tämä kesä säiden suhteen...

   Poista
 5. Tämä aika on mennyt kesän alkamista odotellessa... Toivotaan sitten lämmintä ja mukavaa syksyä! Ja tsemppiä työn alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeviregina! Toivotaan tosiaan pitkää ja lämmintä syksyä!

   Poista
 6. Onnea Föntille ja tyttärelle!

  Tyttären huone näyttää muuten ihanalta, oikein sellainen neidon kammari.

  Toivon, että jalka tokenee ja ettei sua nyt ihan loppuun juoksutettaisi ihan ekana päivänä. Ei sen puoleen, ei tarvitse muinakaan päivinä.

  Ihanaa elokuuta Mari!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä paranemiselle! Kauniilta näyttää pihanne ja tyttären huoneesta tulee upea!
  Onnea Föntille!

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä toipumiseen. Akillesjänne osaa olla todella kipeä! Kaunista niin sisällä kuin ulkona teillä.

  VastaaPoista